Aşırı yorgunluktan uyuyamamak

Turkuazevim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
146
100
34
Selam güzel hanımlar

O kadar yorgunum ki şuan uyanmam gereken erken bir saat olmasına rağmen yine uyuyamadım tabi bu ilk değil.

Misafir ağırladım evimde kalabalık ne yemek yapıcam pişti pişmedi tuzlu oldu olmadı yemek çeşidi hangi tabak masa örtüsü yemek takımı salon mutfak çay tatlı meyve temizlik süpürge ....

Diye kafamızın içinde kendi kendimize plan yaparız ya öyle bir gündü güzel geçti çok şükür

Ama zihnen ve bedenen yorgun olunca uyuyamıyorum

Önerilerinizi bekliyorum

Bende asiri derecede yorgun oldugum zaman uyuyamiyorum.. gozlerini kapatacaksin ve hic bisey dusunmeyeceksin.. ben boyle yapiyorum ve uykuya daliyorum..

Denedim ama bu sefer olmadı hiç bişey düşünmemek için nefesimi dinlemeyi deniyordum çünkü illa bişi düşünüyor beyin boş bile olsa ama fayda etmedi iyice yorulmuş her tarafım ağrımış bide yemek yaparken parmağımı kesmiştim derin biraz onun bir zonklaması var çok fena hepsi toplandılar.
Şöyle yorgunluktan uyuyakalan insanlara hep imrenmişimdir o kadar zor uyuyorum ki

Ayni ben:KK43:
Dun o kadar yorgundum is yerinde adeta uyukladim eve gidince derhal yaticam dedim nafile......
Butun gece yorgunum kilimi kipirtamiyorum yatakta don dolas uyuyamadim sabahin 6sina kadar:KK43:
Konuyu takipteyim bu ara bu uyku bozuklugundan ben de muzdaribim havalardan galiba:KK43:

Uyku bozukluğu bende kendimi bildim bileli var çok öemli olupta önemsiz gibi görülen bir sorun olduğu için doktorlara güvenipte gidemedim. Ne zaman doktora gitsem bişey için ne kadar gereksiz test vs varsa yapıp canımdan bezdirdiler gereksiz serum için canımı yaktılar hemde kalın iğne istemediğimi söylemem rağmen kalın kullanmış acıdı günlerce kolum neyse uzaklaşmıyım konudan şimdi

Bir doktora gitsenize benim.basima soyle birsey gelmisti seneler once eczaneden iyi bir uyku hapi aldim 2 tane verdi birini ben ictim digerinin yarisini is arkadasima digerinide kuzenime verdim kuzenim oyle uyumuski o yarim hapla babasi vs kafasinda davul calmis esprisine...gulmustuk is arkadasimda sabah perisan geldi saskin oda gecmi icti ne yaptiysa...gelelim.tamamini yutmus bana hiic oyle derin uyku vs olmadi hatirlamiyorum..yani gerginseniz sinirler yipranamissa tedavi lazim yazik uykusuzluk mafeder insani kesinlikle bir uzmana gorunun

Öyle gerginlik stresim yok aslında hiç. Ailem doğduktan snr birkaç sene gece hiç uyumadığımı gündüz olunca öğlene kadar uyuduğumu söyledi. Gerçektende en derin uyuduğum uyku şafakla öğlen arası oldu hep. Gece bir şekilde uyusam da hep uyanıyorum oda halsizlik yapıyor tabi.

Selam güzel hanımlar

O kadar yorgunum ki şuan uyanmam gereken erken bir saat olmasına rağmen yine uyuyamadım tabi bu ilk değil.

Misafir ağırladım evimde kalabalık ne yemek yapıcam pişti pişmedi tuzlu oldu olmadı yemek çeşidi hangi tabak masa örtüsü yemek takımı salon mutfak çay tatlı meyve temizlik süpürge ....

Diye kafamızın içinde kendi kendimize plan yaparız ya öyle bir gündü güzel geçti çok şükür

Ama zihnen ve bedenen yorgun olunca uyuyamıyorum

Önerilerinizi bekliyorum

Benim en iyi çözümüm sözsüz klasik müzik dinlemek. Müziğe odaklanıp uyuyakalıyorum.:KK39:

Edit: yüksek sesli ve uzun süre dinlemek uyku kalitesini düşürebilir. Mesela 15 dk sonra kapanacak şekilde azıcık ses yeterli.

Kulaklıkla uyku müzikleri diye açıyordum bir ara yağmur sesi doğa sesi veya masaj müzikleri var onlarlada uyuyunca ilginç ilginç rüyalar görüyorum şimdi siz fikir ürettikçe kendi verdiğim cevaplardan doktorluk olduğumu anladım sanırım bu kadar olduğumu bilmiyordum:110: