ya kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim
benim bi süredir bikaç aydır devam eden sorunum var ama şu aralar daha fazla oldu. çok uyuyorum. dersim öğlen 1.30da. ona bile yetişemiyorum. bazen 2.derse girebiliyorum siz düşünün
bazen gece 5te yatıyorum, bazen 12de yatıyorum yinede kalkamıyorum. alarmlarım hep kurulu ama yinede nafile. sanırım uykudan ziyade yatağın sıcaklığı çekiyor beni. çünkü çok üşüyen biriyim. senelerdir kansızlık var muhtemelen ondandır. ayaklarım falan hiç ısınmaz buz gibidir mesela.
deli olucam artık derslerimide etkiliyor hep, düzeltmeye çalıştım çok uğraştım ama olmuyor işte olmuyor.
not: yurtdışında olduğumdan saat burda şuan 12.30. 1 saat sonra dersim var yeni uyandım, onun sebebide adet olmuşum aşırı sancım vardı ağrıdan kalkmak zorunda kaldım. yoksa sancı girmeseydi hala uyuyordum.
artık bu duruma bir çözüm bulmam gerek, nolur bir öneri söyleyin
ubenim bi süredir bikaç aydır devam eden sorunum var ama şu aralar daha fazla oldu. çok uyuyorum. dersim öğlen 1.30da. ona bile yetişemiyorum. bazen 2.derse girebiliyorum siz düşünün
bazen gece 5te yatıyorum, bazen 12de yatıyorum yinede kalkamıyorum. alarmlarım hep kurulu ama yinede nafile. sanırım uykudan ziyade yatağın sıcaklığı çekiyor beni. çünkü çok üşüyen biriyim. senelerdir kansızlık var muhtemelen ondandır. ayaklarım falan hiç ısınmaz buz gibidir mesela.
deli olucam artık derslerimide etkiliyor hep, düzeltmeye çalıştım çok uğraştım ama olmuyor işte olmuyor.
not: yurtdışında olduğumdan saat burda şuan 12.30. 1 saat sonra dersim var yeni uyandım, onun sebebide adet olmuşum aşırı sancım vardı ağrıdan kalkmak zorunda kaldım. yoksa sancı girmeseydi hala uyuyordum.
merhaba canım.bende çok uyuyan bir insanım.
çok kötü birşey.sabah o güneşin doğuşunu görememek.
ben ellerim titriyor diye doktora gittim.troit çıktı.
ilaç kullaniyorum.ilacı kullanmaya başladığımdan belli erken kalkıyorum.
yani şöyle soyleyim.saat 2-3 gibi kalkıyorum.şimdi en geç 11:30 12 gibi kalkıyorum.
aslında biraz erken yatsam daha erken kalkarım...
onun için bir doktora git derim.ihmal etme...
bu arada çok uyumak troitin belirtilerinden biri.
benim bi süredir bikaç aydır devam eden sorunum var ama şu aralar daha fazla oldu. çok uyuyorum. dersim öğlen 1.30da. ona bile yetişemiyorum. bazen 2.derse girebiliyorum siz düşünün
ablacım şuan trioidi araştırdım da biracık belirtileri resmen tam anlamıyla bana uyuyor.
bunun yanı sıra huzursuz bağırsak sendromu da bana uyuyor
ve aynı zamanda panik atak ve anksiyete bozukluğu da var. hangi şeye baksam tüm belirtileri benzer durumda. en kısa zamanda doktora gitmek şart desenize
git tabi canım.ne kaybedersin.
saçlarında dökülmeler falan oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?