• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı uyuyorum

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
ya kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim
benim bi süredir bikaç aydır devam eden sorunum var ama şu aralar daha fazla oldu. çok uyuyorum. dersim öğlen 1.30da. ona bile yetişemiyorum. bazen 2.derse girebiliyorum siz düşünün

bazen gece 5te yatıyorum, bazen 12de yatıyorum yinede kalkamıyorum. alarmlarım hep kurulu ama yinede nafile. sanırım uykudan ziyade yatağın sıcaklığı çekiyor beni. çünkü çok üşüyen biriyim. senelerdir kansızlık var muhtemelen ondandır. ayaklarım falan hiç ısınmaz buz gibidir mesela.

deli olucam artık derslerimide etkiliyor hep, düzeltmeye çalıştım çok uğraştım ama olmuyor işte olmuyor.

not: yurtdışında olduğumdan saat burda şuan 12.30. 1 saat sonra dersim var yeni uyandım, onun sebebide adet olmuşum aşırı sancım vardı ağrıdan kalkmak zorunda kaldım. yoksa sancı girmeseydi hala uyuyordum.

artık bu duruma bir çözüm bulmam gerek, nolur bir öneri söyleyin

En azından uyuya biliyorsunuz ben dünden beri hic uyumadim deli gibi temizlik yapip dumur olmama rağmen :5:

Bende oyleyim uykuyu cok seviyorum ben ama..bakma bugun erken uyandim isim var diye zoraki..yoksa oglene kadar yorganin altindayim.ama bu ara fazlalasti ve benimde canimi slkmaya basladi bu durum.bilmiyorum ne yapmali? Gecte yatmam aslinda cok ama sabah uykusu tatli geliyor kalkamiyorum yataktan sanki uzerimde beton varrt

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence bi doktora gitmelisin, asiri uyumanin sebebi, Vitamin D eksikligi olabilir ya da TSH degerin normal olmaya bilir, yani benim tahminim bu

DOktora gidip kan tahlili yaptırın,tiroit,şeker hastalıgı yada b12 eksikligide bunlara sebep olabilir özellikle tiroit ve şeker hastalıgı olanlarda çok uyuma hissi olur.Bende tiroit hastasıyım ve ilk çıktıgında aşırı derecede uyuyordum.

Aynı durum bnde de var malesef. Hakikaten varmı bi çözümü? Ama bnmki uykumun olmasından değilde, yalnız yaşıyrm yapcak birşey bulamamaktan.ders çalışacağım onu da yapmyorm böyle olunca aynen senn gibi... Çay kahve dışında şöyle uyku açıcı birşey varmı bildiğiniz ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende aslında çok uyumuyorum ama diyelim 7de kalktım 11 kadar yatağın içinde duruyorum hiç bişey yapmadan sağa dön sola dön şunu düşün bunu düşün zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. bakıyorum saat baya ilerledi mecburi olarak kalkıyorum hep uykulu gibi dolanıyorum neden böyle bende anlamadım.

benim bi süredir bikaç aydır devam eden sorunum var ama şu aralar daha fazla oldu. çok uyuyorum. dersim öğlen 1.30da. ona bile yetişemiyorum. bazen 2.derse girebiliyorum siz düşünün

bazen gece 5te yatıyorum, bazen 12de yatıyorum yinede kalkamıyorum. alarmlarım hep kurulu ama yinede nafile. sanırım uykudan ziyade yatağın sıcaklığı çekiyor beni. çünkü çok üşüyen biriyim. senelerdir kansızlık var muhtemelen ondandır. ayaklarım falan hiç ısınmaz buz gibidir mesela.

deli olucam artık derslerimide etkiliyor hep, düzeltmeye çalıştım çok uğraştım ama olmuyor işte olmuyor.

not: yurtdışında olduğumdan saat burda şuan 12.30. 1 saat sonra dersim var yeni uyandım, onun sebebide adet olmuşum aşırı sancım vardı ağrıdan kalkmak zorunda kaldım. yoksa sancı girmeseydi hala uyuyordum.

uyku uykuyu çeker.. ne kadar uyursan o kadar patates gibi hissedersin kendini.
uyku düzenin bozulmuş. erken saatte yatağa gir. bir uyuyamazsın, iki uyuyamazsın, üçüncüde alışırsın yavaş yavaş.
akşam kafeinli şeyler içmemeye çalış.
evde seni uyandıracak birileri yok mu? zorla kaldırsa..

ubenim bi süredir bikaç aydır devam eden sorunum var ama şu aralar daha fazla oldu. çok uyuyorum. dersim öğlen 1.30da. ona bile yetişemiyorum. bazen 2.derse girebiliyorum siz düşünün

merhaba canım.bende çok uyuyan bir insanım.
çok kötü birşey.sabah o güneşin doğuşunu görememek.

ben ellerim titriyor diye doktora gittim.troit çıktı.
ilaç kullaniyorum.ilacı kullanmaya başladığımdan belli erken kalkıyorum.

yani şöyle soyleyim.saat 2-3 gibi kalkıyorum.şimdi en geç 11:30 12 gibi kalkıyorum.
aslında biraz erken yatsam daha erken kalkarım...

onun için bir doktora git derim.ihmal etme...

bu arada çok uyumak troitin belirtilerinden biri.

merhaba canım.bende çok uyuyan bir insanım.
çok kötü birşey.sabah o güneşin doğuşunu görememek.

ben ellerim titriyor diye doktora gittim.troit çıktı.
ilaç kullaniyorum.ilacı kullanmaya başladığımdan belli erken kalkıyorum.

yani şöyle soyleyim.saat 2-3 gibi kalkıyorum.şimdi en geç 11:30 12 gibi kalkıyorum.
aslında biraz erken yatsam daha erken kalkarım...

onun için bir doktora git derim.ihmal etme...

bu arada çok uyumak troitin belirtilerinden biri.

ablacım şuan trioidi araştırdım da biracık belirtileri resmen tam anlamıyla bana uyuyor.
bunun yanı sıra huzursuz bağırsak sendromu da bana uyuyor
ve aynı zamanda panik atak ve anksiyete bozukluğu da var. hangi şeye baksam tüm belirtileri benzer durumda. en kısa zamanda doktora gitmek şart desenize :(

kansizlik icin ilac kullanmaniz lazim kesinlikle. ayni sorunlarii ben de yasadim. demir ilaci almaya basladigimdan beri sancilarim da azaldi. daha enerjigim simdi

ablacım şuan trioidi araştırdım da biracık belirtileri resmen tam anlamıyla bana uyuyor.
bunun yanı sıra huzursuz bağırsak sendromu da bana uyuyor
ve aynı zamanda panik atak ve anksiyete bozukluğu da var. hangi şeye baksam tüm belirtileri benzer durumda. en kısa zamanda doktora gitmek şart desenize :(

git tabi canım.ne kaybedersin.
saçlarında dökülmeler falan oluyormu

Back