Asiri uclu kaybetme korkusu ?

özgüven eksikliğide var gibi geldi bana..öncelikle herkes sadece seninle arkadaş olamaz bunu benimse..bazen hepimize olur bi bakarsın çok insan arar bir bakarsın hiç arayan soran olmaz..bunu kafana takma..yaşından dolayıda böyle şeyleri kafanı takıyor olabilirsin..okulunu kafana tak mesela kendine hedef koy..sosyal ol...

Canım bak, bu zafiyetini farkederlerse, kullanıp sana yanaşmaya çalışan çok olur. Ortalık şerefsiz dolu. Mutlu olmak için kimseye ihtiyacın yok. 30 + yaşımdayım, ne anam var yanımda ne babam. Çok şükür de ne depresifim ne huzursuz.
Sen kendi potansiyelini farket asıl. Oku, çalış, maneviyatını güçlendir; kişiliği zengin bir birey ol. Ondan sonra sana layık insanları seçerek hayatına al.

universite son sinifim zaten.. okul bitiyor is hayati bni korkutuyor. sevgili degiliz ama herhaftasonu gorusuyrz alisiyrm sahipleniyorum malesef

nasil basariyorsun bunu

universite son sinifim zaten.. okul bitiyor is hayati bni korkutuyor. sevgili degiliz ama herhaftasonu gorusuyrz alisiyrm sahipleniyorum malesef

iş seni korkutmasın heyecanladırsın yeni iş yeni arkadaş ve bunun sonunda para kazanacaksın..hayatın bir düzene girecek..

ağaca dayanma ağaç kurur,insana dayanma insan ölür. Rabbine dayan,o ne kurur,ne ölür demiş atalarımız,kendini boş şeyler için hasta edeceğine başka şeylere yönel.oku,kendini gelistir. Güzel meslek edin,hobiler edin. Baskalari seni kaybetme korkusu yaşasın

meslegim.olacak evet ise baslayacagim ama.bunlarin hicbiri bni tatmin etmiyor.. namaza basladim 2-3 aydr sukur ondan once kafam karsmisti dinle ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…