Aşırı tüylenme ve hormon testi!

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
arkadaşlar..aşırı tüylenmeden dolayı kadın doguma gitcem..ama burada okudugum kimi yorumlarda adetin 3.günü gidilmesi gerekiyormuş...herhangi bi günde gitsem olmazmıfisfisfis..bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.:1hug:.(hormon testi için kadın doguma gidiliyo demi??)şimdiden teşekkürler yorumlarınız içina.s.

adetin 3. günü git..bildigim kadarıyla tüm testler o gün yapılıyor...kadın doguma gidebilirsinnn...tüylenmen çokmu bendede varda çoook gıcık sinir bozucu bir durum

Ben de yaptırdım ama öyle bişey hiç duymamıştım ilk defa gidiceksin sanırım gelişmeleri buraya yazarsan bizi de bilgilendirirsen iyi olur canım:))geçmiş olsun

sorma cnmmm:KK43::KK43: bıktımmm artık epilasyon aleti ile evde dolanmaktan...annem sürekli al zamanla azalır diyodu..ama azalmayı bırak artıyo:KK43::KK43: doktorada gideyim oda çare olmassa yapcak bşy yok artıkk,çünkü hertürlü şeyi kullandım işe yaramadı:KK43:bioder,,karınca yumurtası yagı,zırnık,capilex...)

gelişmeleri yazarım tabi cnmm..eger doktordan sonra azalırsa tüylerim(tüy lafı az kalıyo kıl desem daha dogru)herkesinki azalır o derece var çünkü:KK43::KK43::KK43:

gelişmeleri yazarım tabi cnmm..eger doktordan sonra azalırsa tüylerim(tüy lafı az kalıyo kıl desem daha dogru)herkesinki azalır o derece var çünkü:KK43::KK43::KK43:

adet düzenin nasıl?hormonlarda problem olursa genelde adet sorunu yaşanıyor
bende adetlerim düzenli kist falanda yokk
amma kıııl ççok
dr.a gittim ama normall dedi nesi normalseee yaaa
kocamdan önce benimkiler uzuyorr çook sinirrr-tatlicadiarzu-

adetim düzenlii sorun yok o açıdan..yaklaşık 6-7 yıl önce küçük kistler var yumurtalıklarında demişti doktor ama o zaman adetim düzensiz diye gitmiştim.. diane35 di sanırım ilacın adı ondan kullandım 3 ay ondan sonra hep düzenli olduuu..bidee annemde kardeşlerinde çok az tüy var..senede iki üç kere agda yapıyorlar bense her hafta neredeyse :KK43: 10 günü geçmeden almam lazım yoksa uzatırsam başedemiyorum..şimdi bekarımm ugraşırım almayla.ama evlenince habire nsl ugraşacam bide hastalıkgı var bunun yaşlılıgı var...of offfffffff allah başka dert vermesin ama çok üzülüyorum kafama çok takıyorum..bide nişanlıyımm evlenince kıl yönünden kötü bşy derse sevgilim çok üzülürüm kafama takarımm..:KK43::KK43:

Canım haklısın vücudunun nerelerinde var??ayrıca zırnık kullandım demişsin o nedir?

vucudumda kıl olmayan yerleri sayarsam daha kısa olur sanırım(ama kıl olmayan yer yok):):)göbegim,gögüs arası,bacagımın üstü (iç kısmı)bikini bölgesi,popo arası cenem ,koltuk altım buralardaki sert kıllarr diger kısımlardada var ama o saydıgım yerdekiler kadar sert değil...kısacası herbiyerimde var....zırnık her aktarda var diger adı hamam otu tüydökücü krem gibi bşy toz halinde su ile karıştırıp sürüyorsun 5 dk içinde yıkayınca gidiyor tüyler ama jiletten bi farkı yok tavsiye etmem ..

glsh85 ilaç işe yarıyomu peki senlerdir kullanıyorum demişsin.

vucudumda kıl olmayan yerleri sayarsam daha kısa olur sanırım(ama kıl olmayan yer yok):):)göbegim,gögüs arası,bacagımın üstü (iç kısmı)bikini bölgesi,popo arası cenem ,koltuk altım buralardaki sert kıllarr diger kısımlardada var ama o saydıgım yerdekiler kadar sert değil...kısacası herbiyerimde var....zırnık her aktarda var diger adı hamam otu tüydökücü krem gibi bşy toz halinde su ile karıştırıp sürüyorsun 5 dk içinde yıkayınca gidiyor tüyler ama jiletten bi farkı yok tavsiye etmem ..

TAMAM HAMAM OTU DİYE DUYMUŞTUM BENDEKİ DURUMDA SENDEN FARKI YOK BENİM BOYNUMDADA VAR VE DEVAMLI BOGAZLI KAZAK GİYİYORUM VE YAZ MEVSİMİNİ SEVMİYORUM BU PROBLEMDEN DOLAYIsenağlama

cnm ınsalahh bı sorun cıkmaz testlerınde benımde yuzumde ayva tuylerı wardı lasere basladım yanlıs tedavı uyguladılar 3 sene önce yuzumdekı tuyler bırden arttı cok köutydum senı cok ıyı anlıoyorum cok şükr sımdı düseldı cnm gecen gun eczanenın camında bı ılac gördum sısede tuylere son yazıyodu okumaya fırsatım olmadı bende yarın cıkcam ınsalah carsıya bı bakcam topık accam ılac hakkında belkı bılen wardır

tmm cnm sen o ilaca bak biii inş işe yarıyordurda alıp kullanalım

bugun aradım hastaneyii adetin 3 yada 4. günü gel dedilerr...10 günüm var adet olmaya..bakalım nolcak..cankiiz5o neden okdr çok kan aldılar senden anlamadımm..benim duyduklarımda kan bide yumurtalıklarına bakmak için ultrason çekiyolar oda herkese deil...

Bu sıkıntıyı benden daha çok yaşayan yoktur sanırım.ergenlikten beri var.Her bölgemde..Ve özellikle yaz ayları tam bir işkence..Gezmek tozmak istiyorsunuz cıvıl cıvıl ama dışarı çıkmadan önce düşünmek zorunda kaldığınız tüyleriniz var!!Tabi jilet tüy dökücü vs derken bazı kısmını kalınlaştırdık da,batık vs derken iice mahvettim..Tabi genç kızsınız evlilik vs düşünüosunuz artk ve bu problem daha da büyüyo gözünüzde.Nihayet bu sene gittim doktora (kadın doğum uzmanı)kan aldılar adetimin 3.gününde sabah aç karnına,ultrasonla da yumurtalıklarıma baktı polkistik over buldu sol yuurtalıkta ama adetim düzenli olduğu için ilaç tedavisine gerek görmedi,bir tek prolaktin hormonum yüksek çıktı(çok fazla değil).1.5aydır ilaç kullanıyorum ve tam da bugün lazer epilasyona başladım.Tüm vücduna yaptırıp memnun kalan komşumuzun kızının tavsiyesi üzerine tercih ettim.Hem de tüm vücut(tepeden tırnağa her yer)bitene dek kampanyasıyla başladım.Bakalım inşallah kurtulurum.
He şunu da demeden geçemeyeceğim arkdaşlar,epilasyona başlarsanız 'bitene dek'kampanyası kesinlikle en karlı olanı.Çünkü seans başına ücret alarak yapılan sistemde daha fazla seansa gelmeniz ,dolayısıyla daha fazla para almak için düşük dozda epilasyon uygulayabiliyorlarHalbuki bitene dek kampanyasında böyle yapamazlar,yaparlarsa kendilerine zarardır..Herkese mutlu tüy sorunundan kurtulmuş günler dilerim :KK70:

Bu arada arkadaşlar demeyi unuttum ben doktoruma özellikle sormuştum lazer epilasyona başlayabilir miyim diye,çünkü biliyoruz ki bazı durumlarda yani hormonel sakınca varsa epilasyon fayda etmiyor,kıl köklerini besleyen damarlardaki kanlarda bulunan düzensiz hormon seviyesi kılın çıkışına etkiye devam ediyor.Doktor bu ilaç tedavisiyle birlikte başlayabilirsin deyince gönül rahatlığıyla başladım...Kısacası: siz de sormayı unutmayın..!

melikex sagol cnmmm ...vallaaa benim gögsümde beze vardı ozmana prolaktin hormonuma bakmıştı doktor..normal seviyedeydii...zaten ilaçlardan çok fazla beklentim yok,ama denemedim demiyeyim diye gitcem doktora..lazer konusunda bulundugum şehirde iki merkez var zaten oralardada o kampanyadan yok yapmıyolarrr..tüm vucudumu hesapladım 4 mlyra geliyor oda her bölgem için 4 seans olarak hesapladımm..daha uzarsa seansları siz düşünün artık fiyatları..çalışmıyorum zatennn ailemdende okdr parayı isteme yüzüm yok...kılsız bi dünya istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

X