Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum başlık açamıyorum ama en azından böyle sorunumu dile getireyim dedim. Ben 17 yaşındayım ve aşırı terleme sorunum var. Hava sıcak soğuk hiç farketmiyor koltuk altım daima nemli ve bu durumdan nefret ediyorum. Her gün okula gitmeden, ya da dersaneye gitmeden önce güzelce duşumu alıp lifleniyorum inanın her gün yapıyorum çok dikkat ediyorum ardından rexona sıkıyorum bol miktarda ve parfüm sıkıyorum her yerime. Ancak daha evden çıkmadan en ufak bi hareketimde dahi terliyorum. Hele yazın tam bir kabus şapır şapır terler damlıyor artık hissedebiliyorum o derece. Belki abartılı bulabilirsiniz ama bu yüzden neredeyse depresyondayım diyebilirim. Hiç kimseye yanaşamıyorum ter kokuyorumdur diye hiçbir arkadaşımı öpmem bile sarılmam asla. Asosyal oldum resmen evden çıkmıyorum zorunlu şeyler hariç. Psikolojim bozuldu artık ne yapsam bilemiyorum. Devamlı terlemek korkunç bir şey ben de yalnızca koltuk altı böyle. Lütfen yardım ve önerilerinizi yazın. Kişisel bakım konusunda değil ama, ben zaten her gün yıkanan liflenen biriyim deodorant da kullanıyorum ayrıca herkesin mucize dediği deotak ben de hiçbir işe yaramıyor kokuyu engellemiyor
lütfen yardım edin