• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi asiri terleme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sennur78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
10
0
36
- Yurtdışı
merhaba
4 aylik bir kizim var her emzirdigimde kafasi asiri terliyor.emerken zorlaniyormu acaba diye endiseleniyorum.aranizda ayni sorunu yasayan varmi?

evet canım bizdede oluyordu kızım emerken dr.a sormuştum gayet normal dedi..sen istersen yine danış dr.na..

canım benimde 4 aylık kızım var aynı şeyler bizde de oluyor kızarıyor terliyor.doktorumuza sordum normal bir durum dedi.biz nasılki hayatımızı sürdürürken efor sarfediyoruz bebeklerde emerken efor harcıyorlar yoruluyorlar bu gayet doğal endişelenecek bir durum yok dedi doktorumuz. ama sen içinin rahat etmesini istiyorsan bir doktoruna sor.

canım benimde 4 aylık kızım var aynı şeyler bizde de oluyor kızarıyor terliyor.doktorumuza sordum normal bir durum dedi.biz nasılki hayatımızı sürdürürken efor sarfediyoruz bebeklerde emerken efor harcıyorlar yoruluyorlar bu gayet doğal endişelenecek bir durum yok dedi doktorumuz. ama sen içinin rahat etmesini istiyorsan bir doktoruna sor.

bana da doktorumuz aynı şeyleri söyledi

Back