Aşırı terleme ameliyatı

mirliva20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
53
1
86
40
Ankara
merhabalar...

ben aşırı terleme ameliyatı yaptırmak istiyorum.Klipsli değil, koltuk altındaki ter bezlerinin çıkarılması yöntemiyle.... özel de yaptırmak istesem çok pahallı 3000YTL gibi bir fiyatı var.. ama devlet hastanesinde de yaptırılabiliyor. plastik cerrahinin ilgilendiği bi konu.. hastane ve doktor bulamıyorum ankaradayım.. napcam şimdi? :))

botox'u biliyorum ama geçici yöntem olduğu için istemiyorum.. ameliyat ömür boyu kalıcı. üstelik yarım saatlik çok basit bir ameliyatmış.. arayışlarım devam ediyor bundan kurtulana kadar da devam edecek...

Bende Ayni Dertten Muzdaribim Biktim Walla Bi Insan Kişin Bile Terlermi O Kazagi Islatircasina Neler Kullandim Nerelere Gittim Bi Fayda Yok Sanirim Bende Ameliyat Olacam Simdi Yazda Geliyo Yazarken Bile Terledim Walla:sm_confused:

arkadaşlar bu ameliyatı olanlar bana bilgi verebilirler mi bende olmayı düşünüyorum bide kayseride bildiğiniz bu ameliyatı yapan bi doktor ismi verirseniz çok mutlu olucam

Arkadşlar tabi ben doktorlar kadar iyi bilemesemde...Sonra koltukaltlarından çıkamayan ter başka yerlerden çıkıyomuş el, yüz, göbek sırt gibi bu daha çok problem yaratmasın ilerde...geri dönüşüde yok.
Ameliyat olmadanda çözümü var.Zaten bu sitede baya meşhur MAXİM diye bi rollon var bende kullanıyorum (netten öğrenmiştim hatta inanamamıştım, acaba marka sahipleri reklam fln mı yapıo demiştim) ama ciddi mucize gibi bişey hiiç terlemiosun, sürdüğün 1. yada2. günü gibi duruyo drek terlemen..
İstersen bide bunu dene..denemeye değer..

benim eşim 21 de ameliyat olacak devlet hastahanesinde ve bunu plastik cerrah yapmıyor göğüs hastalıkları doktoru bakıyor ve ameliyatını yapıyor bizde ilk zaman klipsli ets yöntemini araştırmıştık sigortalı olduğun zaman 1.5 milyar para vermek zarundasın çok araştırdık ve şansımızı devlet hastahanesinde denemek istedik doktora gidip bilgi aldık ve olduğunu söyledi ilk ameliyatında tek taraftan ameliyat olacak memnun kalırsa diğer taraftanda ameliyat olacak

bişey daha sorabilir miyim sitedeki maximle ilgili yazılardan sonra ameliyattan vazgeçtim.maximi sadece netten mi alabilirim yoksa kayseride herhangi bi eczanede bulabilir miyim?

..................................................................

Son düzenleme:
arkadaşlar benimde yüzüm aşırı terliyor sadece yüzüm bıktımmm resmen damlıyor makyaj yapamıyorum psikolojim bozulacak sırf bu yüzden bununda ameliyatı var mı hangi dr.a başvurmam lazım botoksu tavsiye etmeyin nolur cvp bekliyorum

yok arkadaşım bu tedavinin daha doğrusu ameliyatın adı sempatektomi
iyontoforez koltuk altına iyon veriyorlarmış.ama geçici bi tedavi 6 ay kadar sürüyor

yok arkadaşım bu tedavinin daha doğrusu ameliyatın adı sempatektomi
iyontoforez koltuk altına iyon veriyorlarmış.ama geçici bi tedavi 6 ay kadar sürüyor

Canim sen yapdirdinmi bunu? Herhangi bir yan etkisi varmi acaba? Ilk sayfada maximle ilgili birsey yazmissin sen suan maxim mi kullaniyorsun?

ben ameliyattan maxim kullanmaya başlayınca vazgeçtim.maximden çok memnunum ama çok kaşıntı yapıyor o yüzden pek kullanamıyorum ona rağmen gayet iyi koruyor tavsiye ederim.

ya maxim certain dri falan inanın işe yaramıyor!! ben aldım hiç faydası olmadı yine aynıııı terrr!!! abim tereson die bişe söledi alma yaa faydası olmuyor dedim... ameliyat en iyisi..

göğüs cerrahinin baktığını bende duymuştum ama asıl estetik ve plastik cerrahinin baktığını doktor söyledi.. hala bulamadım ya düzgün bi doktor hepsi paraya bakıyor bıçak parası diyorlarrr uzmanım die adam istiyor parayı..

merhaba arkadaşlar ben de bu koltuk altının çok terlemesinden şikayetçiydim , kıyafetlerimin koltuk altına gelen kısımları kocaman şekilde ıslanıyordu ve ben çok utanıyordum, bir arkadaşımın yeğenine doktor driclor solution diye bir ilaç vermiş onu ben de birbuçuk senedir kullanıyorum ve çooooooook memnunum bende hiç kaşıntı kızarıklık yapmadı yıkandıktan sonra temiz koltuk altına azıcık sürüyorum 4-5 gün birdaha sürmeme gerek yok,şimdilerde haftada bir sürüyorum , eskiki terlemem yok ve çok memnunum bu ilacı söyleyen arkadaşıma devamlı dua ediyorum ve size de öneriyorum, ben eczaneden almıştım umarım siz de bulabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…