- 28 Eylül 2024
- 289
- 34
- 13
- Konu Sahibi bengokyuzunututamam
-
Kııız olsa ne olur öyle düşün. Diyelim ki dişin de maydonoz var eeee? Benim çok olmuştur öyle dişimde susam,ruj falan kaldığı. Beğenmeyen küçük oğluna almasınHerkese merhabalar. Hayatımı zorlaştıran, aşırı takıntı yaptığım ve maalesef psikolojik destek alamadığım için buraya yazmak istediğim bir konu var. Garip gelebilir, hatta derdiniz bu mu diyebilirsiniz. Çok da haklısınız ancak gerçekten benim için normal bir insana göre daha fazla şeyi içeriyor bu konu.
Günlük hayatımda burnumda sümük var mı, dişimde bir şey var mı diye inanılmaz geriliyorum. Bir insanla konuşurken başımı eğiyor, geceleri acaba beni böyle gördüler mi diye düşünüyorum.
Bir kere bir arkadaşımla nir ortamda şakalaşırken seninle ikk tanıştığımızda bana burnumda bir şey var mı diye sormuştun da kocaman bir sümük vardı sana söylememiştim gibi bir cümle kullanmıştı. Bu hala bir travmadır benim için.
Sürekli kendimi kontrol ediyor, bunun insanlık hali olduğunu bir türlü kabul edemiyorum. Hiçbir şey olmasa bile 20 dakikada bir aynadan kendime bakıyorum.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Rahatlamak için başka insanların tavsiyesine ihtiyaç duyuyorum. Önemli ortamlarda ya yüzümde bir şey varsa da ben fark etmiyorsam düşüncesi yüzünden toplum içinde rahat edemez oldum.
Burayı anlamadımBir insanla konuşurken başımı eğiyor, geceleri acaba beni böyle gördüler mi diye düşünüyorum.
Yüzünüzde ne olabilir ki? Kirpiğiniz düşer makyaj bozulur en fazla ki olsa da cevrenizdekiler derÖnemli ortamlarda ya yüzümde bir şey varsa da ben fark etmiyorsam düşüncesi
Ya işte mesela başka insanlarda görsem unuturum geçerim, insanlık hali derim, yakınımsa uyarırım. Kendimde varsa ayıplanırım, senelerce unutulmam gibi geliyorKııız olsa ne olur öyle düşün. Diyelim ki dişin de maydonoz var eeee? Benim çok olmuştur öyle dişimde susam,ruj falan kaldığı. Beğenmeyen küçük oğluna almasın
Burnumda sümük varsa gözükmesin diyeHastayken ben de bakıyorum burnuma yani hasta olmasam da aynaya bakarım arada makyajım akmıs mı bozulmus mu vs diye.Ama gerilmiyorum yani olsa da peçete , kürdan gibi şeylerle halledilebilecek küçük bir mesele.
Burayı anlamadım
Yüzünüzde ne olabilir ki? Kirpiğiniz düşer makyaj bozulur en fazla ki olsa da cevrenizdekiler der
Bişi diyim mi valla kimse senelerce öyle aklında falan tutmaz. Nasıl sen başkasında öyle düşünüyorsan insanlar da öyle bakıyor kiYa işte mesela başka insanlarda görsem unuturum geçerim, insanlık hali derim, yakınımsa uyarırım. Kendimde varsa ayıplanırım, senelerce unutulmam gibi geliyor
Çok farkındayım. Hayatım da mükemmel değil böyle şeyleri düşünmek için. Bambaşka dertlerim de var. Ancak artık gerçekten takıntı boyutunda üzüldüğümü fark ettimÜlkemizde o kadar ciddi dert varken, bir de bunları takıp dert yaparsan, yaşanmaz olur. Biri senin burnunda sümük görse bile çok fazla önemseyip de konuşmaz. Çünkü herkesin daha büyük dertleri var. Hayat eskisi gibi değil.
Çok teşekkür ederim, en azından böyle düşünülmesi içimi rahatlatıyorBişi diyim mi valla kimse senelerce öyle aklında falan tutmaz. Nasıl sen başkasında öyle düşünüyorsan insanlar da öyle bakıyor ki
Ya evet valla dünyada en taktığım şeylerden birini toplu bir ortamda patavatsızca söylemişti.Onu size söyleyen arkadaşı hiç iyi niyetli bulmadım. Sizin takıntınızı farketmiş ve daha da körüklemiş. İnsan ya o an kibar bir şekilde söyler seni rahatlatır ya da hiç söylemez.
İnsanlık hali her an her şey olabilir. Kimse mükemmel değil ki diye bakarsanız etrafa daha iyi olacaktır.
Hem de toplu bir ortamda ooo hâlâ etrafındaysa yok et. Seni iyice dibe çekmekten başka bir işe yaramaz.Ya evet valla dünyada en taktığım şeylerden birini toplu bir ortamda patavatsızca söylemişti.
Şöyle düşünün bu herkeste olabilir, dişinizde diyelimki maydanoz ya da sumak kaldı ne olacak? Ya da bir simit yediniz susam takıldı kaldı? Hepimiz insanız, bazen aceleyle aynaya bakmadan geçip gidebiliriz. Ben 18-19 yaşlarında üniversiteye giderken arkadaşımla tantuni yemiştik sonra derse geç kalmamak için acele ettik, o an aynaya bakmaya wcye gitme fırsatım olmadı sadece peçeteyle ağzımı silmiştim. Öğretmen çeviri yaptırırken sıra bana geldi, yanımda sırada durdu. Ben de öğretmenin gösterdiği yeri okuyup çeviri yaptım. Sonra molada wcye gidince dişimde maydanoz kaldığını fark ettimHerkese merhabalar. Hayatımı zorlaştıran, aşırı takıntı yaptığım ve maalesef psikolojik destek alamadığım için buraya yazmak istediğim bir konu var. Garip gelebilir, hatta derdiniz bu mu diyebilirsiniz. Çok da haklısınız ancak gerçekten benim için normal bir insana göre daha fazla şeyi içeriyor bu konu.
Günlük hayatımda burnumda sümük var mı, dişimde bir şey var mı diye inanılmaz geriliyorum. Bir insanla konuşurken başımı eğiyor, geceleri acaba beni böyle gördüler mi diye düşünüyorum.
Bir kere bir arkadaşımla nir ortamda şakalaşırken seninle ikk tanıştığımızda bana burnumda bir şey var mı diye sormuştun da kocaman bir sümük vardı sana söylememiştim gibi bir cümle kullanmıştı. Bu hala bir travmadır benim için.
Sürekli kendimi kontrol ediyor, bunun insanlık hali olduğunu bir türlü kabul edemiyorum. Hiçbir şey olmasa bile 20 dakikada bir aynadan kendime bakıyorum.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Rahatlamak için başka insanların tavsiyesine ihtiyaç duyuyorum. Önemli ortamlarda ya yüzümde bir şey varsa da ben fark etmiyorsam düşüncesi yüzünden toplum içinde rahat edemez oldum.
Bence bu tarz şeylere çok takılma insani şeyler bunlar. Bu dünyada dişinde maydanoz kalan burnundan sümük akan tek sen değilsin. İnan hayatta kafaya takılacak çok daha önemli şeyler var. Bunlar için kendini daha fazla üzme yıpratma.Herkese merhabalar. Hayatımı zorlaştıran, aşırı takıntı yaptığım ve maalesef psikolojik destek alamadığım için buraya yazmak istediğim bir konu var. Garip gelebilir, hatta derdiniz bu mu diyebilirsiniz. Çok da haklısınız ancak gerçekten benim için normal bir insana göre daha fazla şeyi içeriyor bu konu.
Yok ya yargılamıyorum hiç. Sadece çok takıntılıyımBirinin burnunda sümük, dişinde maydonoz görsem o kişiyi kınamam, gülmem. Yani aşırı normal bir durum, üzerine düşünülmez bile.
Siz demek ki insanları öyle görünce yargılıyorsunuz ki, kendinizde de aşırı dikkat ediyorsunuz. Öyle değilse de rahatlayın, aman çok da tın, gökyüzünü tutamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?