Aşırı silik çizgi

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.432
371
26
Kızlar prodoctor kuruma çizgisi çıkartıyor mu ? Sabah yaptım testi yumurtlamadan sonra 10.gün yani. Baktım bir şey yoktu bugün tam çöpe atarken gözüme ilişti sanki çok hafif gölge var gibi

Kızlar görenler yorum yapsın lütfen fikirlerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG_1089.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Kızlar prodoctor kuruma çizgisi çıkartıyor mu ? Dün yaptım testi yumurtlamadan sonra 9.gün yani. Baktım bir şey yoktu bugün tam çöpe atarken gözüme ilişti sanki çok hafif gölge var gibi
Evet canım gölge şeklinde bir çizgi gözüküyor ama bu kuruma çizgisi de olabilir o yüzden testi yaptığımızdaki ilk 10 dakikayı baz almamız her zaman bizim için daha doğru bir sonuç oluyor İnşallah gebelik vardır umudumuz o yönde ama maalesef bu tarz durumlarda her iki sonuca da kendimize hazırlamamız lazım dilerim her şey gönlünce olur

Amin gerçekten akılımı çok kurcaladı

Evet bulaştın testi ile takip ettim. Yanlış yazmışım bu arada testi dün değil bu sabah yaptım
Anladım canım benim de bugün yumurtlamadan sonraki 10 günüm yarın tekrar test yapacağım yani ortalama yumurtlamadan 10 gün sonra testlerde çıkıyor ama bu hani 14 gün sonra da çıkabilir yumurtamın net biliyorsan yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman gerekiyor en neti yumurtlamadan 14 gün sonra yapılan gebelik testi oluyor tabii bizler çok bekleyemediğimiz için heyecanla testler yapıyoruz bu silik çizgilerle kafamızı karıştırıyoruz İnşallah gebesindir ama bunun için bir iki gün daha sabah test yapmaya devam et inşallah çift çizgiyi görürsün

Yarın doktora gidecektim bari kanda beta da baktırayım diyorum aslında ben de 2.defa yumurtlama oldu pcosta dalgalanma oluyormuş bilmiyorum bak ovulasyon testlerimde böyle

Bence sen garantiye al 12 gün bekle en az. Kendini sıkıntıya sokma bari

Eklentiler

• IMG_1086.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 30
Bende de pcos var ama LH testlerinde dalgalanma yaşamadım zaten hekim kontrolü ile de gittim bakalım tabii yumurtlamayı görüyoruz ama sağlıklı bir yumurtlama mı yani döllenme gerçekleşecek mi gebelik oluşacak mı bunlar hiçbir zaman garanti değil

Aynen öyle rabbim kolaylıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…