- 19 Mayıs 2015
- 1.145
- 2.089
- 133
- 39
- Konu Sahibi neverland85
-
Hayırlı olsunSize testlerimi eklemek istiyorum
İlki erken gebelik testi ilk 5 dk da silikti sonra koyulaştı(prodoctor)
Aynı gün akşam sağdaki kaset test te ince biz çizgi
Ertesi sabah ilk idrar ile yapılan ilk 5 dk da çıkan çok solgun bir çizgi (solda olan) bir de days doktor erken gebelik vardı o 10 dk sonra çıktı onu eklemedim çok silik pembe
Bunlar biraz umudumu kırdı çok silik diye ama beta hcg de bugün bat günüm ve 71 çıktı umudunuzu kaybetmeyin istedim
Bu arada üçüncü ve istemli bir çocuk yani Allah aratmadı çok şükür ama bu testleri yapıp negatif görmek ne kadar üzücü biliyorum
Eki Görüntüle 3459677 Eki Görüntüle 3459679 Eki Görüntüle 3459680
Gecikme olmus muyduSize testlerimi eklemek istiyorum
İlki erken gebelik testi ilk 5 dk da silikti sonra koyulaştı(prodoctor)
Aynı gün akşam sağdaki kaset test te ince biz çizgi
Ertesi sabah ilk idrar ile yapılan ilk 5 dk da çıkan çok solgun bir çizgi (solda olan) bir de days doktor erken gebelik vardı o 10 dk sonra çıktı onu eklemedim çok silik pembe
Bunlar biraz umudumu kırdı çok silik diye ama beta hcg de bugün bat günüm ve 71 çıktı umudunuzu kaybetmeyin istedim
Bu arada üçüncü ve istemli bir çocuk yani Allah aratmadı çok şükür ama bu testleri yapıp negatif görmek ne kadar üzücü biliyorum
Eki Görüntüle 3459677 Eki Görüntüle 3459679 Eki Görüntüle 3459680
benimde yok denecek kadar neredeyse gorulmuyor. Adete 8 gun var acaba pozitifmiHayırlı olsun
Yok henüz olmamıştı adete bir gün vardı sonraki günlerde de testim var diye yaptım 3 gün daha hep şişlikti ama beta arttıGecikme olmus muydu
Öyle gibi ama en iyisi kan testibenimde yok denecek kadar neredeyse gorulmuyor. Adete 8 gun var acaba pozitifmi
Benimde hep boyle cikiyor regl 6.7 gun var gecen gun kanda 0.8 cikti gecikmeyi beklicem sizce var midirYok henüz olmamıştı adete bir gün vardı sonraki günlerde de testim var diye yaptım 3 gün daha hep şişlikti ama beta arttı
Artimed mi test markası ?Benimde hep boyle cikiyor regl 6.7 gun var gecen gun kanda 0.8 cikti gecikmeyi beklicem sizce var midir
Days doctor ve farkli 2.3 markaArtimed mi test markası ?
Bu days doctor ve artimed e güvenmeyin diyo buradaki arkadaşlarDays doctor ve farkli 2.3 marka
Başka bir markayla tekrar yapın benceDays doctor ve farkli 2.3 marka
Birsuru marka ile yaptim isimlerini hatirlayamadimBaşka bir markayla tekrar yapın bence
Var gibi görünüyor hafi hayırlısı diyelim iki üç gün içinde tekrar bir kan versen iyi olurBirsuru marka ile yaptim isimlerini hatirlayamadim
Gecikmeyi bekliyorumVar gibi görünüyor hafi hayırlısı diyelim iki üç gün içinde tekrar bir kan versen iyi olur
Yasadigim yerdeki tuk eczanelerdeki farkli markalarin hepsini denedimBaşka bir markayla tekrar yapın bence
TümYasadigim yerdeki tuk eczanelerdeki farkli markalarin hepsini denedim
Var bence gebelikGecikmeyi bekliyorum
1 hafta geçmiş sanırım mesaj üzerinden tekrar erken gebelik testi yaptınız mı
Evet yaptim bugun silik cizgi var bugun regl tarihim olmadim1 hafta geçmiş sanırım mesaj üzerinden tekrar erken gebelik testi yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?