- 16 Nisan 2019
- 5
- 2
- 46
-
- Konu Sahibi DeryaAlper18
bu şampuanı bir ara gerçekten alicaktim bu reklamlardan ötürü vazgeçtimBu Bioxcin Forte kullandım saçım über düber olduğu diyenlere inanmayın hanımlar, bariz belli reklam kokan hareketler olduğu. Nereden mi bilmiyorum ? Bir ara bende yapmıştım da oradan.
Minoksil hiç mi işe yaramadı kaç ay kullnadiniz?bende başlamayı düşünüyordum yüzde 2lik mi kullandinizMerhaba, bende 17 yasimda sınava hazırlanırken ciddi saç kaybı yaşadım. Kalın telli ve gür olan saçlarım özellikle tepe bölgesi olmak üzere birden döküldü. 1/4 i kafamda kalmıştır diyebilirim. Ne ilaçlar ne maskeler ne yağlar hic birşey fayda etmedi. Suan 26 yasındayım. Adetin 3-5. Günlerinde yapılan testi yaptırcam tekrar. Daha önce yaptırmıştım bi takım ilaçlar kullandırmışlardı ama çözüm aldığımı sanmıyorum. Ayrıca minoxil de kullandım. Ondada pek bi degişim yaşamadım. Bi yerlerde bişeyleri atlıyorum sanırım. Daha doğrusu doktorlar. Ben bu durumun tamamen içten gelen bişey ile alakalı oldugunu düşünüyorum dıştan yaptığımız herşey, zaten var olan sacları iyileştirebilir. Ben sacım eski formuna dönmese bile en azından biraz saç çıksın istiyorumbunun için bildiginiz istanbulda enine boyuna ilgilenebilecek bi doktor, hastane vs. var mı ? Şimdiden teşekkürler
canim eger kullanacaksan düzenli kullanman lazim bırakınca yeni cikan saclar da dökülüyorMinoksil hiç mi işe yaramadı kaç ay kullnadiniz?bende başlamayı düşünüyordum yüzde 2lik mi kullandiniz
inşallah işe yararsa bırakmam bende yıllardır saçlarımı düşünmekten bıktım konu açtım az önce minoksili sürdüm diyelim kurudu 2tane çocuğum var oynuyoruz seviyoruz saçıma değseler bi zararı olur mu onlara sırf bu yüzden başlayamadım bi türlücanim eger kullanacaksan düzenli kullanman lazim bırakınca yeni cikan saclar da dökülüyor
yok canimm olmaz bir zarari9
inşallah işe yararsa bırakmam bende yıllardır saçlarımı düşünmekten bıktım konu açtım az önce minoksili sürdüm diyelim kurudu 2tane çocuğum var oynuyoruz seviyoruz saçıma değseler bi zararı olur mu onlara sırf bu yüzden başlayamadım bi türlü
Kullanıyor musun nekadar etki gördün?yok canimm olmaz bir zarari
Malesef ne kullanırsan kullan bir süre oluyor.. benim bir buçuk sene döküldü doğumdan sonra umursamadim.. yağ bile.bullanmadim sütüne geçer çocuğum etkilenir diye .. emziriyorsan bu şekilde.seyleri deneme derim ...Merhabalar..41 yaşındayım.7 ay önce doğum yaptım.ve doğumdan sonra aşırı derecede saç dökülmesi yaşıyorum..gerçi hep çok dökülürdü saçım ama sanki daha da fazlalaştı..var mı bu durumu yaşayan ve öneride bulunmak isteyen
arkadaşım kullanıyor,ama sacinda erkek tipi dokulme yoksa kullanma çünkü bu urunu sürekli kullanmak lazimKullanıyor musun nekadar etki gördün?
arkadaşım kullanıyor,ama sacinda erkek tipi dokulme yoksa kullanma çünkü bu urunu sürekli kullanmak lazim
evet cok memnun erkek tipi dökülmede etkiliEtki etti mi arkadaşınızın saçına peki?
Erkek tipi dokulmem var benimde tepem seyrek inşallah birazda olsa kapanırevet cok memnun erkek tipi dökülmede etkili
insalah canim biraz pahali ama maddi olarak durumun varsa al düzenli kullanmak lazim cunku açık yerleri kapiyorErkek tipi dokulmem var benimde tepem seyrek inşallah birazda olsa kapanır
İlk başta çok saç döküyor diye bı turlu cesaret edemedim gerçi yıllardır günde 100tel dökülüyor daha ne kadar dökülebilir ki?arkadaşınız yüzde 2 mi 5lik mi kullandiinsalah canim biraz pahali ama maddi olarak durumun varsa al düzenli kullanmak lazim cunku açık yerleri kapiyor