How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

aşırı karın gurultusu acil yardımm :(

kocapaticik

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
6
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı bir çok konu oluşturulmuş zaten ama hepsini takip edemedigim için ve gerçekten acil çözüm bulmak istedigim için yeni açmak istedim. bu rahatsızlık bende lise 4 de başladı hiç takmıyordum ilk zamanlar sonra lys ve ygs zamanı aşırı çogaldı ve 2 sınavdan da çıkmak zorunda kaldım. Geçer diye umuyordum ama üniversiteye geldim yine aynı bela başımda.Suan üniversite 1.sınıftayım ve bu durumdan oldukça rahatsızım derslere odaklanamıyorum çıkıyorum,sınava konsantre olamıyorum çıkıyorum. sınav sonuçlarım berbat :( sürekli karnım gurulducak diye düşünüp duruyorum imkansız bunu aklımdan çıkartamıyorum. Sessiz ortamlar bana ölüm gibi hemen kasılıyorum mideme karnıma bişeyler oluyo ateş basıyo heran gurulducak gibi hissediyorum. ve olan oluyo zaten... bunu anlattıgım insanlar dalga geciyor, inanmıyor,düsünme bişey olmaz diyorlar ama bunu yaşayan bilir ve benim gibi birçok insan var biliyorum. Ocak ayında finallerim var o kadar çok korkuyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum... lütfen yardım edin bana okulu dondurmayı bile düşünüyorum bundan dolayı :((

Ayy aynı durum bende de var derste sinav da en buyuk fobim oldu :( dunde sinemadaydim film boyu hiç susmadi guruldadi karnim baya da duyuldu hemde film den bile birsey anlamadım:( aslında aklına getirmemek en iyi çözüm ama bi kere takinca hep aklında oluyo sessizlikte

Back