Bence kadın doğum uzmanına gitmelisiniz tekrar çünkü hamilelik belirtilerinede kırmızı kanama olmaz Allah korusun düşük vs olabilir muayene olun tekrar geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar bende sayfada çok yeniyim ve benimde bir sorum var 3 yıllık evliyim yaklaşık 8 aydır korunmadigimiz halde hamile kalamayinca hayıt tohumu kullandım bu ay adetime 3 gün kala kahverengi kan gelmeye başladı şuan adetim 4 gün gecikti ve az miktarda kırmızıya döndü rengi ve gene kesildi daha önce hiç böyle olmamıştı 2 gün önce kan testi yaptırdım 1.20 çıktı idrar testimde negatif sadece kasık ağrım oluyor dünden beri göguslerimde falan herhangi bir belirti yok deneyimlerinizi benimle paylasirmisiniz yardıma ihtiyacım var
Adet tarihiniz geçtimiMerhaba, ilk konum umarım yardımcı olabilirsiniz
Benim reglime dört gün kala kahve rengi lekelenmelerim başladı, iki gün kala aşırı geldi pedim doldu. Bugün çok çok az. Gebelik testimde çok çok silik bir çizgi çıktı ama gün içinde yaptım sabah değil. Yarın regl olmam gerek ama sabırsızlanıyorum çünkü gebeyim ve acaba düşük mü gerçekleşiyor diye korkuyorum, belki çözümü vardır vitamin vs erken davranmak istiyorum...
Bu arada 4 gün kala akıntının başladığı gün aşırı sancilanma oldu hareket edince karnıma kramplar girdi ama sadece hareket esnasında.
Help please
Kusura bakmayın iş yoğunluğundan dolayi 1 haftadan beri yazamıyorum hamilelik yok malesef adetim geldi arkadaşlarBence kadın doğum uzmanına gitmelisiniz tekrar çünkü hamilelik belirtilerinede kırmızı kanama olmaz Allah korusun düşük vs olabilir muayene olun tekrar geçmiş olsun
Allah'tan ümit kesilmez üzülmeyin lütfen inşaallah hayırlısıyla olurKusura bakmayın iş yoğunluğundan dolayi 1 haftadan beri yazamıyorum hamilelik yok malesef adetim geldi arkadaşlar
yine de doktora gözükün olan şeyden dolayı, enfeksiyon ya da pcos gibi bir durum olmasınKusura bakmayın iş yoğunluğundan dolayi 1 haftadan beri yazamıyorum hamilelik yok malesef adetim geldi arkadaşlar
Bugün aşırı kasık ağrısından dolayı acile gittim sol overde 45*35 anekoik kist çıktı adetim bu yüzdende düzensiz gelmiş olabilirmişyine de doktora gözükün olan şeyden dolayı, enfeksiyon ya da pcos gibi bir durum olmasın
İnşaallah canım bazen ümidimi tamamen yitiriyorum sonra burda yazan ve benle aynı durumda olup hamile kalan arkadaşları bebekleri olanları okuyunca yeniden yeşeriyor umutlarim. Umarım bizde en kısa zamanlar alırız bebişlerimizi kucağımızaAllah'tan ümit kesilmez üzülmeyin lütfen inşaallah hayırlısıyla olur
Olur Allah'ın izniyle strese sokmayın kendiniziİnşaallah canım bazen ümidimi tamamen yitiriyorum sonra burda yazan ve benle aynı durumda olup hamile kalan arkadaşları bebekleri olanları okuyunca yeniden yeşeriyor umutlarim. Umarım bizde en kısa zamanlar alırız bebişlerimizi kucağımıza