- Konu Sahibi merakedemem
-
evet canım çok yemek yemekle alakası oluyor.az yeyip bi dene bakalım.çok yediğinde çok karıştırıyosun ve sana dokunan şeyi bulman zoraşıyor. sen dediğim gibi tek yiyecekle başlayıp sonra devam edersen iyi olur umarım. önemli değil bu arada. sana destek olurum herzaman
arakadaşım bende de regl döneminde aşırı derece gaz sıkışması oluyor....
ben sana gazını çıkaabildiğin için şükretmeni öneririm öncelikle..
çünkü ben gaz çıkaramıyorum ve resmen yerlerde kıvranıyorum tüm iç orgablarım sıkışıyor hatta kalbim bile ağrısıda cabası ...
gaz sıkışmasını allah düşmanıma vermesin..
sonra sana birşey tavsiye edeceğim bende başlayalı 1 ay kadar oldu ... her akşam 1 diş sarımsağı 2 yada 3 e böl yada bütün halde 1-2 su bardağı su ile yut ve yat... gazına iyi geldiğini göreceksin bana da bir arkadaş tavsiye etti o böyle kurtulmuş inşallah sanada bana da derman olur hayırlısı ile
bendede gürültü ve kokulu geliyo bazen ben bile tiksiniyorum kendimden allah şifa versin...Allah bize şifa versinbenim kadar oluyor mu seninde? benimki kokulu geliyo salamıyorum yaniiii. kokmuyo olsa patır patır sessizce salıcammm :) mecburen wc gidiyorum sürekli, birde tutması ölümmmm..... her saniye gelir mi yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?