• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Aşırı gaz sorunu konusunda yardım lütfen

evet canım çok yemek yemekle alakası oluyor.az yeyip bi dene bakalım.çok yediğinde çok karıştırıyosun ve sana dokunan şeyi bulman zoraşıyor. sen dediğim gibi tek yiyecekle başlayıp sonra devam edersen iyi olur umarım. önemli değil bu arada. sana destek olurum herzaman:34:

çok çok çok teşekkür ederim:38: yarın başlıyorum artık. mesela kahvaltı yapmadan çıkcam ilk iş olarak.
kimselerle paylaşamıyorum bu sıkıntımı. iyi ki varsınızzzzzzzz
ben hep derdim herşeyden vazgeçerim herşeyden keser biçerim ama boğazımdan aslaaaaaa :( hangi konuda büyük konuştuysam o konunun bana mutlaka zararı dokunuyor :( ben ki canı sıkıldıkça yemek yiyen obur ayı, yarından itibaren sıkı takibe başlıyorum kendimi bakalım nolcek hakkımda hayırlısııı

arakadaşım bende de regl döneminde aşırı derece gaz sıkışması oluyor....
ben sana gazını çıkaabildiğin için şükretmeni öneririm öncelikle..
çünkü ben gaz çıkaramıyorum ve resmen yerlerde kıvranıyorum tüm iç orgablarım sıkışıyor hatta kalbim bile ağrısıda cabası ...
gaz sıkışmasını allah düşmanıma vermesin..

sonra sana birşey tavsiye edeceğim bende başlayalı 1 ay kadar oldu ... her akşam 1 diş sarımsağı 2 yada 3 e böl yada bütün halde 1-2 su bardağı su ile yut ve yat... gazına iyi geldiğini göreceksin bana da bir arkadaş tavsiye etti o böyle kurtulmuş inşallah sanada bana da derman olur hayırlısı ile

arakadaşım bende de regl döneminde aşırı derece gaz sıkışması oluyor....
ben sana gazını çıkaabildiğin için şükretmeni öneririm öncelikle..
çünkü ben gaz çıkaramıyorum ve resmen yerlerde kıvranıyorum tüm iç orgablarım sıkışıyor hatta kalbim bile ağrısıda cabası ...
gaz sıkışmasını allah düşmanıma vermesin..

sonra sana birşey tavsiye edeceğim bende başlayalı 1 ay kadar oldu ... her akşam 1 diş sarımsağı 2 yada 3 e böl yada bütün halde 1-2 su bardağı su ile yut ve yat... gazına iyi geldiğini göreceksin bana da bir arkadaş tavsiye etti o böyle kurtulmuş inşallah sanada bana da derman olur hayırlısı ile

buscopan plus tavsiye ederim canım .adet dönemi gazlarına birebir

Allah bize şifa versin :( benim kadar oluyor mu seninde? benimki kokulu geliyo :(:(:( salamıyorum yaniiii. kokmuyo olsa patır patır sessizce salıcammm :) mecburen wc gidiyorum sürekli, birde tutması ölümmmm..... her saniye gelir mi yaaaaaaaaaaa :14::14::14::14:
bendede gürültü ve kokulu geliyo bazen ben bile tiksiniyorum kendimden allah şifa versin...

sürekli bende mevcut durum şişiyorum ağrı oluyor. üzerine ter boşalması, artık hormonal bir sorun olduğunu dşünmeye başladım

Bende de vardı :( Çok zor Allah yardımcın olsun. İnsanın psikolojisi çok bozuluyor.Denemediğim kalmamıştı. Ne dokunuyor diye yediklerimi kalem kalem not tutmuştum. Şimdi duruyor o liste ama şimdi o listede gaz yaptığını sandığım pek çok şeyi yiyebiliyorum. Herkesin bünyesi farklı çözene kadar deneyeceksin benimki 4 sene sürdü :(( Sen de dene belki işine yarar. Ben şekeri ve unu hayatımdan neredeyse çıkardım. Sabah öğle 1 dilim ekmek yiyorum. Akşam yemeğinde ekmek yemiyorum çok canım isterse yarım dilim. Çikolata falan sevmezdim ama dışarıdan hazır aldığımız neredeyse her şeyin içinde bolca şeker var :( O yüzden gereksiz şekeri de çıkardım. O gün hiç tatlı bir şey yemediysem çay ya da kahfeme 1 er şeker atıyorum. Ve sofrada asla karnımı tıka basa doldurmuyorum. Çiğnemeden yutma gibi bir alışkanlığm yok ama sindirimi kolaylaştırıyormuş. Çok gerekmedikçe dışarıda yemek yemiyorum. Bol bol su içiyorum. Haftada bir yada iki kere sarı kantaron çayı içiyorum. Vücudu sakinleştirici etkisi varmış.

Ben de konuyu açan kadar sıkıntı yasiyorum çok zorlaniyorum konu kapanali seneler olmus ama çözüm bulan varsa yazabilir mi. Gastrologa da gittim. Helicobakter pylori icin ilac kullandim yine geçmedi. Sarımsak daha da cok yapti Takip ettim su bile gaz yapiyor bende. Ne öneriyorsunuz.

Aynı sorun bende yaşıyorum doğumdan sonra oldu bendede Dr gittim sezeryan ameliyatında bagirsaklarla oynadıkları için çoğu bayandan doğum sonrası yaşanır dedi ilaç verdi ama nafile hiç bir etki yok çözüm bulan yokmu

Ben bir yolunu biliyorum. Delirmek üzereyim .ürün yurtdışında satılıyor. Param var ancak kartım yok. Alacak olan birisi alıp gönderse ona parasını havaleyle gönderirim. Lütfen biri yardım etsin Allah rızası için yoksa intar etmeyi bile düşünüyorum.

Back