- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi denizdeniz1986
-
Ciddi misin? Peki kendimizi bosa uzdugumuzu dusunmuyor musun? Artik hic film izlemek istemiyorum. Niye kendimi uzecegim diye.. Daha guclu biraz daha kontrollu olmak istiyorum.. Neden bu asiri duygusallik? Yani film oldugunu biliyorum ama kendime engel olamiyorum
Yaş kaç?
Belki de duygusal olgunlaşma olmamıştır her konuda değildir bu.
evet yengec:)
yengec yengec kesin yengec
bende öyleyim
cok üzerler senide
cok aglariz biz daha böyle
ben cok sevdigim insanlarin bagzi fotolarina. gözlerindeki samimiyete agliyorum....
Altında başka duygusal sorunlar yatıyor bence bunların.Yasim buyuk canim 30 yasimdayim ama oyle olgun bir tip olamadim hic bir zaman.. iste zaten bu aglamlar zirlamalar yuzunden.. siirler, kitaplar, sarkilar, klipler, bugun kuaforde bir agladim mesela athenanin klibine, sonra evde bir filmde iste kurbaga olmesine agladim:))) bir gunde iki sacma aglama olmaz yazik yani. Bir de ilerisini dusunuyorum anne olacagim.. Cocuk aglayacak ben aglayacagim rezalet..
bu da cok iyi :) sen de bendensinnn
evet yapısal bence de. bende sokakta dilenci görsem ağlardım. belki benden daha zengin ama ya değilse der ağlamaya devam ederdim. çizgi filmlerde bile bi duygusallık bulur ağlardım. sonra farkettim ki haberleri izlemek ve gazeteleri okumak iyi gelmiyor. haber izlemeyi bıraktım gazetelerin 2.ve 3.sayfalarından uzak durdum. tabi bu arada hayat da üstüne düşeni yaptı. öyle şeyler yaşadım öğrendim ki o eski halim kalmadı. şimdi kendimi kontrol edebiliyorum yoksa reklamlara bile ağlamaya devam ederek hayat nasıl geçer? ama çocuk ve yaşlılara olan hassasiyetim hiç geçmedi.Yengec burcuyum bende malesef bende aklina gelebilecek herseye agliyorum. Tedavide gordum ama faydasi olmadi.bu bi sorun degil bizim yapimiz sanirim
Allah gercekten aglanacak seyler gostermesin hicbirimize insallahevet yapısal bence de. bende sokakta dilenci görsem ağlardım. belki benden daha zengin ama ya değilse der ağlamaya devam ederdim. çizgi filmlerde bile bi duygusallık bulur ağlardım. sonra farkettim ki haberleri izlemek ve gazeteleri okumak iyi gelmiyor. haber izlemeyi bıraktım gazetelerin 2.ve 3.sayfalarından uzak durdum. tabi bu arada hayat da üstüne düşeni yaptı. öyle şeyler yaşadım öğrendim ki o eski halim kalmadı. şimdi kendimi kontrol edebiliyorum yoksa reklamlara bile ağlamaya devam ederek hayat nasıl geçer? ama çocuk ve yaşlılara olan hassasiyetim hiç geçmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?