• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asiri duygusallik problemi

Ciddi misin? Peki kendimizi bosa uzdugumuzu dusunmuyor musun? Artik hic film izlemek istemiyorum. Niye kendimi uzecegim diye.. Daha guclu biraz daha kontrollu olmak istiyorum.. Neden bu asiri duygusallik? Yani film oldugunu biliyorum ama kendime engel olamiyorum

Filmin amacı o zaten.. korku filminde korkarim bu da onun gibi.. üzülmemek icin duygusal film izlemeyebilirsin.. ben izliyorum abartmadan.. 25 dk ağladığimi bilirim :))) bazen izlemeyeydim iyiydi diyorum da..

Yaş kaç?
Belki de duygusal olgunlaşma olmamıştır her konuda değildir bu.

Yasim buyuk canim 30 yasimdayim ama oyle olgun bir tip olamadim hic bir zaman.. iste zaten bu aglamlar zirlamalar yuzunden.. siirler, kitaplar, sarkilar, klipler, bugun kuaforde bir agladim mesela athenanin klibine, sonra evde bir filmde iste kurbaga olmesine agladim:))) bir gunde iki sacma aglama olmaz yazik yani. Bir de ilerisini dusunuyorum anne olacagim.. Cocuk aglayacak ben aglayacagim rezalet..

Sürekli üzülecek bişey aramak sorun bence..

Yoksa ufak şeylere mutlu ol
Hüzünlü şeylere ağla

Ben de yengecim.Evet ben de hassasim ama filmde aglamam falan kirk yilda birdir.Senin kadar kesinlikle degilim.Bi tek hamileyken haberleri izlerken aci olanlarda gozyaslarimi tutamiyodum.Fatih Terim i galatasaraydan gonderdiler diye aglamistim :KK70: bak o seninkiler gibi :KK69:
Mutsuz musun uzun zamandir, kendini yalniz mi hissediyosun?​

Yasim buyuk canim 30 yasimdayim ama oyle olgun bir tip olamadim hic bir zaman.. iste zaten bu aglamlar zirlamalar yuzunden.. siirler, kitaplar, sarkilar, klipler, bugun kuaforde bir agladim mesela athenanin klibine, sonra evde bir filmde iste kurbaga olmesine agladim:))) bir gunde iki sacma aglama olmaz yazik yani. Bir de ilerisini dusunuyorum anne olacagim.. Cocuk aglayacak ben aglayacagim rezalet..
Altında başka duygusal sorunlar yatıyor bence bunların.
Çözsek normal düzeye iner duygusallıklarımız.

bu da cok iyi :) sen de bendensinnn

ama su var ki...evet cok üzülüyorum. cogu zaman kendimi cok üzüyorum bu huyumla yipraniyorum...bazende iyi ki ben böyleyim iyi ki benim duygularim körelmemis. sadece icimdeki duyguyu o ucsuz bucaksiz sevgiyi hak edenlere vermeyi ögrenmeliyim. iste o zaman daha az üzülecegimi hissediyorum

Kalbinin ve vicdanının hala varoldugunun kanıtı bende öyleyim bi sure etkisinde kalirim ama sikayetcide değilim sadece artik baskalarinin yaninda dikkat ediyorum kendimi zorluyorum

Ne güzel ne iyi insansınız siz! Herkes sizin gibi olsa yeryüzünde kötülük kalmazdı! Ben de size yakın duygusallıktayım ...

Yengec burcuyum bende malesef bende aklina gelebilecek herseye agliyorum. Tedavide gordum ama faydasi olmadi.bu bi sorun degil bizim yapimiz sanirim
evet yapısal bence de. bende sokakta dilenci görsem ağlardım. belki benden daha zengin ama ya değilse der ağlamaya devam ederdim. çizgi filmlerde bile bi duygusallık bulur ağlardım. sonra farkettim ki haberleri izlemek ve gazeteleri okumak iyi gelmiyor. haber izlemeyi bıraktım gazetelerin 2.ve 3.sayfalarından uzak durdum. tabi bu arada hayat da üstüne düşeni yaptı. öyle şeyler yaşadım öğrendim ki o eski halim kalmadı. şimdi kendimi kontrol edebiliyorum yoksa reklamlara bile ağlamaya devam ederek hayat nasıl geçer? ama çocuk ve yaşlılara olan hassasiyetim hiç geçmedi.

asiri hayvan s3vgin var galiba ...insanlarla diyalogun nasil peki...seni uzeni uzebilirmisin mesela

evet yapısal bence de. bende sokakta dilenci görsem ağlardım. belki benden daha zengin ama ya değilse der ağlamaya devam ederdim. çizgi filmlerde bile bi duygusallık bulur ağlardım. sonra farkettim ki haberleri izlemek ve gazeteleri okumak iyi gelmiyor. haber izlemeyi bıraktım gazetelerin 2.ve 3.sayfalarından uzak durdum. tabi bu arada hayat da üstüne düşeni yaptı. öyle şeyler yaşadım öğrendim ki o eski halim kalmadı. şimdi kendimi kontrol edebiliyorum yoksa reklamlara bile ağlamaya devam ederek hayat nasıl geçer? ama çocuk ve yaşlılara olan hassasiyetim hiç geçmedi.
Allah gercekten aglanacak seyler gostermesin hicbirimize insallah

Ben balık burcuyum :D
Eskiden çok daha duygusaldim ama artık olaylara karşı soğukkanlı yaklaşmayı öğrendim. Kafam bir şeye takılsa bile diyorum suan kendimi üzersem birşey değişecek mi ? Hayır. Çünkü çok yoruyor insani duygusal olmak her şeye ağlıyorsun, kendini yıpratıyorsun . Şu kısacık omrumuzde değmez hayatı zindan etmeye :)

Back