• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı derecede ölüm korkusu lütfen yardım edin

Anksiyete dediler bana kaygı bozukluğu filan ilaç kullanmadım devam da etmedim seansa sonra da nir daha gitmedim tedavi olmadım ben bunu 13 seneden beri yaşıyorum ve sene sene farklı bir boyut taşıyor

Eşim çok sıcak bakmıyor sen iyisin diyor bana ama içimi beynimi bilmiyor herkes psikolojik dediği için oda haliyle biraz gerin duruyor

Bununla ilgili bir travmanız olabilir gecmiste. Cocukken falan taziye evine cenazeye goturulme vs gibi
Birden olmuştu zaten ben küçükken bir daha da gitmedi bir olay oldu kalbim çok çarpmıştı sonra da birden geldi ve bir daha hiç gitmedi

Birden olmuştu zaten ben küçükken bir daha da gitmedi bir olay oldu kalbim çok çarpmıştı sonra da birden geldi ve bir daha hiç gitmedi
İyi bir terapi alın tek basiniza aşacaginiz bir konu degil,insallah iyi olursunuz♥️

Olur burdan konuşalım sıkıntı yok bu arada ismimin Celil olduğuna bakma ben kadınım bu ismi kabul etti eşimin ismi yani
Sorun değil benim için ve lütfen kişisel bilgilerini yazma herkes okuyor. Sana yazdığım mesaja bak. Umarım daha iyi olursun 🙏

İnşallah sagolun Allah razı olsun. Ama ben bilmiyorum kişisel bilgilerim yazıyor mu ki

İnşallah sagolun Allah razı olsun. Ama ben bilmiyorum kişisel bilgilerim yazıyor mu ki
Yok suan birsey yazmiyor. Kullanici adina eşimin adı demissin ya daha baska bilgi yazma demek istedim. Hsni tanidik filan olur bilmelerini istemezsin diye dedim :)

Yok suan birsey yazmiyor. Kullanici adina eşimin adı demissin ya daha baska bilgi yazma demek istedim. Hsni tanidik filan olur bilmelerini istemezsin diye dedim :)
He anladım:) tamamdir sağolun dikkat ederim sizde benim gibi yaşadınız mı böyle

He anladım:) tamamdir sağolun dikkat ederim sizde benim gibi yaşadınız mı böyle
Lohusa depresyonu gecirdim. Çok duyguyu bir arada yasadim maalesef ama geçti çok şükür. Zaten hiçbir duygu kalıcı değil bunu unutmayın.

Onlar sadece misafir bir süre kalıp dönecekler. Bunu idrak edip kafaniza kabul ettirdiginiz an herşey daha kolay olacak :)

Back