Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce psikiyatra gittiniz mi herhangi bir tanı aldınız mı bu konuyla ilgiliAşırı derecede ölüm korkusu var
Psikiyatriye gidin lütfen
Bununla ilgili bir travmanız olabilir gecmiste. Cocukken falan taziye evine cenazeye goturulme vs gibiAşırı derecede ölüm korkusu var
Birden olmuştu zaten ben küçükken bir daha da gitmedi bir olay oldu kalbim çok çarpmıştı sonra da birden geldi ve bir daha hiç gitmediBununla ilgili bir travmanız olabilir gecmiste. Cocukken falan taziye evine cenazeye goturulme vs gibi
İyi bir terapi alın tek basiniza aşacaginiz bir konu degil,insallah iyi olursunuzBirden olmuştu zaten ben küçükken bir daha da gitmedi bir olay oldu kalbim çok çarpmıştı sonra da birden geldi ve bir daha hiç gitmedi
Burdan mesaj demiştim :) dur ben atayım.Atarım tabiki numaranı verir misin
Evet öyle biliyorum ama elimden hiçbir şey gelmiyor sürekli evde tek başıma kalıyorum eşim psikoloğa çok sıcak bakmıyorİyi bir terapi alın tek basiniza aşacaginiz bir konu degil,insallah iyi olursunuz
Sorun değil benim için ve lütfen kişisel bilgilerini yazma herkes okuyor. Sana yazdığım mesaja bak. Umarım daha iyi olursunOlur burdan konuşalım sıkıntı yok bu arada ismimin Celil olduğuna bakma ben kadınım bu ismi kabul etti eşimin ismi yani
Yok suan birsey yazmiyor. Kullanici adina eşimin adı demissin ya daha baska bilgi yazma demek istedim. Hsni tanidik filan olur bilmelerini istemezsin diye dedim :)İnşallah sagolun Allah razı olsun. Ama ben bilmiyorum kişisel bilgilerim yazıyor mu ki
He anladım:) tamamdir sağolun dikkat ederim sizde benim gibi yaşadınız mı böyleYok suan birsey yazmiyor. Kullanici adina eşimin adı demissin ya daha baska bilgi yazma demek istedim. Hsni tanidik filan olur bilmelerini istemezsin diye dedim :)
Lohusa depresyonu gecirdim. Çok duyguyu bir arada yasadim maalesef ama geçti çok şükür. Zaten hiçbir duygu kalıcı değil bunu unutmayın.He anladım:) tamamdir sağolun dikkat ederim sizde benim gibi yaşadınız mı böyle