- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- 298
- Konu Sahibi TamBirRabia
-
Aynen bizde 50 tl ye aldık 5 6 tane vardı daha. Nereye gitti hiç anlamadım ya. Yarın eşime söyleyeyim de gidip serum taktırayım artık napim mecburben sana bir şey diyeyim mi kötüysen hiç çekme.
direk seruma git.
gitmeyip çektiğin sürece sana da zarar bebişe de.
ben su bile içemiyordum gitmeden önce.
düşünsene ne kötü.
serum hem vücut direncini artırıyor hem sıvı takviyesi.
hem de inanılmaz rahatlıyorsun birkaç gün.
benim bu gün 1 hafta oldu o yüzden yamulmaya başladım.
ilacı da ssk karşılamıyor 45 tl ye aldım benim de bitmek üzere.
Sorun da bu zaten su da içemiyorum hiçHiç sorma bu iyi halim en azından yeme içmeme dikkat edince kusmuyorum bikaç gün ilaçların faydasını görüyorum bulantılara da katlanıyorum bi şekilde
Seninkide geçicek emin ol sadece susuz kalmamaya dikkat et bebeğin için
Serumların etkisi kısa sürüyo ben 9 haftayken günde 3 serum alıyodum hastanede yatıyodum yinede günde iki üç kez kusardım sonraki haftalar serumlara rağmen on dkkada bir kusma rutinime dönmüştüm bişey yiyemeyip sdece kusunca dr çıkarmadı beni hastaneden
Sorun da bu zaten su da içemiyorum hiç
bana bir hafta falan iyi geldi serum.
toparlamıştım biraz.
yine aynı derecede kötü olursam yine taktıracağım ne yapayım.
hiç beslenemezsem kusarsam daha kötü.
Aynen bizde 50 tl ye aldık 5 6 tane vardı daha. Nereye gitti hiç anlamadım ya. Yarın eşime söyleyeyim de gidip serum taktırayım artık napim mecbur
Delirecem bir ilaç nasıl kaybolabilir yani anlamadım ya. Yarın taktırırım artık canım aslında şimdi sağlık ocağına gidebilsem çok iyi olur ama kalkamıyorum yerimdenbence de git taktır iyi gelecek.
medpamitle idare et diyeceğim ama hiçbir işe yaramıyor.
Delirecem bir ilaç nasıl kaybolabilir yani anlamadım ya. Yarın taktırırım artık canım aslında şimdi sağlık ocağına gidebilsem çok iyi olur ama kalkamıyorum yerimden
Acile gitmek gerek yarın cumartesi. Sağlık ocağına gitsem acaba faydası dokunur mueşinle git zaten.
benim serumum 3 saat sürmüştü.
eşinde yanında durur.
Acile gitmek gerek yarın cumartesi. Sağlık ocağına gitsem acaba faydası dokunur mu
Yakınlarda özel yok eşimde evde değil. Sağlık ocağına geldim de bi faydasını göreceğimi sanmıyorum hiçSağlık ocağı hakkında hiç bilgim yok.
ben özelin acilene gitmiştim.
Yakınlarda özel yok eşimde evde değil. Sağlık ocağına geldim de bi faydasını göreceğimi sanmıyorum hiç
Metpamid ve vitamin var serumda canım bir işe yarar mı emin değilimserum takıyolarsa faydasını görürsün inşh cnım
Metpamid ve vitamin var serumda canım bir işe yarar mı emin değilim
İnşallah canımyarar cnım bizede öyle verdiler rahatlarsın inşh
Kızlar nasıl gidiyor
Kusmadan birgun gecirebildim sonra yine ayni öğürmek kusmak
Iki gün hep hastane gezdim fiyat aldık elimde baliciler gibi poşetle girdim her yrre
Hastanede arabada evde öğüre öğure fenalık geldi artık gercekten yiter yeah dedim
kaç haftalık oldun cnım? Bende bugün midem ağzımda gezdim hep gaz sıkıntısı da var midemde balon gibi resmen
Konuyu açalı epey olmuş canım ama şimdi nasılsın ? Ben 7.haftalığım. 10 gündür senin durumundayım ne kadar sürer acaba. İki büklüm geziyom bulantı öğürme halsizlik ayyy allahım yardım etS.a herkese
Konu açıcak kadar sıkıntılıyım.. 9. haftaya girdim hamleyim. Hiçbşey yiyemyorum kelimenin tam anlamıyla anında kusuyorumnormalde aşırı su tüketen bi insanım ama malesef ki daha içtiğim su mideme gitmeden kusuyorum zor ve sıkıntılı kusan biriyim midem normaldede çok hassas şimdi iyice berbat hissediyorum kokulara aşırı duyarlıyım buzdolabının kapağı açılınca taa oturma odasından duyuyorum hal böyle olunca tansiyonum kan şekerim düştü çarpıntım oluyor ödüm kopuyor bebeğime bişey olck diye dün dr.a gittim zar zor.. 2 serum takıldı 5 saat hast.de kaldım. Ne zaman geçicek bu günler varmı ben gibi olan..
Konuyu açalı epey olmuş canım ama şimdi nasılsın ? Ben 7.haftalığım. 10 gündür senin durumundayım ne kadar sürer acaba. İki büklüm geziyom bulantı öğürme halsizlik ayyy allahım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?