- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- Konu Sahibi TamBirRabia
Bmix çok bulantı yapıyo ya dr bana ulcuran metpamid C vit. veriyo o bayağı topluyo günde 2 defa 1er litrelik alıyorum.
Bu kadar kötüysen hast.de yatmalısın orda değerlerine bakarlar bebeğin suyuna bakarlar hiç olmazsa güvende hissedersin ve emin ol yalnız değiliz burda benim gbi 4 arkadaş var oda arkadaşmla aynı dr.umuz serumlarımızda aynı ben hast.ye gelmeden önce dünyada bi ben böyleyim sanıyodum resmen
Merhaba,
Ben şuan 33 haftanın içerisindeyim.
Benimde 6. haftada başlayan ve 20. haftada birden kesilen bulantım oldu ve dediğin gibi su bile içemiyordum ki çubuk kraker sakız leblebi zencefil yani aklına ne gelirse denedim.2 ay boyunca sabah domates peynir ekmek sansdviç öğlen aynı aksam biraaz değişik olarak domates peynirli tost yanına ayran içerdim oda sindirimi o kadar zor oluyordki sol tarafıma yan oturma pozisyonunda oturup afedersin ağızdan gaz cıkarmazsam beni inanılmaz rahatsız ediyordu.
3günde 1 serum alıyordum 4. gün serum almazsam kusmaya başllayıp bayılarak hastaneye götürülüyordum. tabi bu evreye gelene kadar 3 mide bulandtısı için hap değiştirdik olmadı ilacı içtiğim gibi çıkarıyordum. 20. haftalarda kendiliğinden pat diye geçti şimdi ara ara oluyor ama yemek yiyebiliyorum
yani demem o ki hiç geçmeyecek gibi geliyor ama bitiyor sık dişini ben ağlıyordum artık ve çalışıyordum çünkü serum 3 gün idare ediyordu beni ama yinede işe ölü gibi geliyordum şimdi iş arkadaşlarım o zamanlar için ne kadar kötüydün iyiki atlattın diyorlar normaldede inanılmaz enerjik güleryüzlü bi insanımdır :)