Merhabalar uzun süredir ne yazsam çıkan bu siteye sonunda kayıt olmuş bulunmaktayımöncelikle doğru yere mi açtım bilmiyorum arkadaşlar tenim aşırı beyaz ve hassas yakında düğünüm var fondöten arıyorum fakat denediklerim hep koyu geldi ten rengime göre. Bugüne kadar da hiç kullanmadım yağsız, sivilce yapmayan fondöten önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler roman yazdım sanırım
canım ben de çok açık tenliyim çoğu markanın en açığı bile koyu kalıyor.. ve ayrıca da yağlı ciltliyim.. maybelline affinimatın en açık rengini denedin mi ben de yeni aldım memnun kaldım baya..
Hayır denemedim aldıklarımı da hep dağıttım ama deneyeyim onu watsons da bulabilirim dimii tester olsa fena olmaz aslında bu arada çook teşekkür ederim
Tekrar teşekkürler, iyi gecelerrica ederim tatlım watsonslarda var gratislerde de bulabilirsin ama gratiste pek tester bulamıyorum ben..
Biz kadınlar ne kadar dertliyiz yaaaofff bende cc krem arıyorum....
hepsi yüzümü sarı gösteriyor bıktım ya...
diaderminin cc si bir tek rengi oldu ama onun da yapısı kötü...
sırf bu yüzden fondöten kullanmaya başliycam sanırım
bende revlon'un bir fondöteni var yeni almıştım rengi bana açık geliyor..bit pazarı başlığımda satışa sundum baya bir açık rengi .Merhabalar uzun süredir ne yazsam çıkan bu siteye sonunda kayıt olmuş bulunmaktayımöncelikle doğru yere mi açtım bilmiyorum arkadaşlar tenim aşırı beyaz ve hassas yakında düğünüm var fondöten arıyorum fakat denediklerim hep koyu geldi ten rengime göre. Bugüne kadar da hiç kullanmadım yağsız, sivilce yapmayan fondöten önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler roman yazdım sanırım
Çok sağol canım renginin uyacagini bilsem satin almak isterim ama once kendim bizzat rengine bakmak istiyorum nerede bulabilirim?bende revlon'un bir fondöteni var yeni almıştım rengi bana açık geliyor..bit pazarı başlığımda satışa sundum baya bir açık rengi .
watsonsta bulabilirsin canım revlon colorstay buff rengi 150 numara.Çok sağol canım renginin uyacagini bilsem satin almak isterim ama once kendim bizzat rengine bakmak istiyorum nerede bulabilirim?
Çok sağol canım bakacağım hemen onadawatsonsta bulabilirsin canım revlon colorstay buff rengi 150 numara.
canım ben de çok açık tenliyim çoğu markanın en açığı bile koyu kalıyor.. ve ayrıca da yağlı ciltliyim.. maybelline affinimatın en açık rengini denedin mi ben de yeni aldım memnun kaldım baya..
Anladım canım tesekkurler benim şansimmi zaten bakmaya firsatim olmamisti o zaman arastirmaya devam edeyim benben yorumumu geri alıyorum.. fondötenin yapısını hiç beğenmedim ilk kullandığımda farketmemişim.. ciltle bütünleşmiyor bir türlü, üstte tabaka gibi kalıyor yani yapısı hafif aslında ama cilt emmiyor fondöteni garip bir duruş oluyor anlatılması zor..
offf bende cc krem arıyorum....
hepsi yüzümü sarı gösteriyor bıktım ya...
diaderminin cc si bir tek rengi oldu ama onun da yapısı kötü...
sırf bu yüzden fondöten kullanmaya başliycam sanırım
canım benim tenimde oldukça beyaz aynı dertten muzdaribim ne zaman fondöten alsam eve geldiğimde hep hüsranla karşılaşırdım ama sonradan misshanın bb kremlerini keşfettim evet fontoten kadar aşırı bi kapatıcılığı yok fakat 13 numaraları gerçekten bembeyaz teni olanlar için ideal ona bi bakmanı öneririm ayrıca koyu gelen fondotenlerimede bi çözüm buldum beyaz fondöten aldım mac face&body nin beyaz fondteni var onu koyu gelen diğer fondt.karıştırarak kullanıyorum cildimin rengine göre bence gayet güzel oluyor ten rengine uygun bulamıyorsan bu şekildede kullanabilirsin
Evet canım bende tesadüf eseri gördüm hemen kaptım bi tane ara sıra sitesini kontrol et çok güzel bi fondotenFace and Body beyaz geldiği gibi bitiyor, bu konuda bende çok dertliyim