- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
derince araltırmada yarına randevu varTamam bende bakıcam
Evet haklısın hastane randevülerini araştır8yorum simdi
İşte Türk insanının güzelliği.Birbirimizi tanımasak ta iyiliği için seferber oluruz.c
derince araltırmada yarına randevu var
geçmiş olsun
İşte Türk insanının güzelliği.Birbirimizi tanımasak ta iyiliği için seferber oluruz.
Ya ne güzel insansın sen öylec
derince araltırmada yarına randevu var
geçmiş olsun
Benim o kadar uzağa cıkmam biraz zorKocaeliye sınır değil mi.En fazla 1 saat sürer.İstanbuldada bir yere gitmek için 1 saat uzaklıktanveye avrupa yakasından da giden oluyor.
Tek olmadıgıma Sevindim beni benden alan bi baş agrısı uyuşma...Kaç sefer gitsemde Piskologa yönlendirdiler Hiç bi şekilde Bi sonuc vermediler..Merhaba arkadaşlaraylardır,hatta yıllardır bu dertten muzdaribim annem küçükken beni doktora,piskiyatriye götürmüş ve bir sürü tahlilerden geçmiş ve piskolojik annesi üzüldüğü birşey var demisti doktor..
Ara ara tekrarlansanada cok aşırı boyutta değildi taki şu 5-6 aydır..Ve hafta 1 beynimde uyusma oluyor dün akşam basıma dokundum ağrıyor diye o kadar uyuşmuş ki ödüm koptu bu sık sık oluyor beynim durup dururken uyuşuyor ağırlaşıyor kaşlarımı bile kaldıramıyorumSizce uyusma asırı baş ağrısı ne olabilir her an her saniye başımın ağırmadığı dakika yok
Ya ne güzel insansın sen öyle
Evet suan islemleri yapıyorum ben kulaktan şüpheleniyorum kullaklarım sorunluutandım :)
derhal randevunu al . peşinide bırakma ağrı belkide gerçekten psikolojik kaybaklıdır ama ağrının gerçek olduğunu değiştirmez. hani bi bitki çayıyla vs ile bile belki düzelir.
belki hormonaldir belki başka şey.
diş ve baş ağrısı enzır şey
Karıncalanma vucüdümda oluyir hatta bu sabah sağ kolum tamamen uyusmustu uyandığımdaTek olmadıgıma Sevindim beni benden alan bi baş agrısı uyuşma...Kaç sefer gitsemde Piskologa yönlendirdiler Hiç bi şekilde Bi sonuc vermediler..
Bunda 3 yıl önce başımadaki Uyuşma,bütün vucudumu almıştı,Diz Kapaklarımdan Asagısı karıcalanma uyuşma derken,gecici felç gecirdim.
Ama benimki stresten dolayı biliyorum
Allh acil şifalar versin
Evet suan islemleri yapıyorum ben kulaktan şüpheleniyorum kullaklarım sorunlu
Derdimi Doktorlara anlatamıyorum... Ama bi çözüm bulmamız lazım..Karıncalanma vucüdümda oluyir hatta bu sabah sağ kolum tamamen uyusmustu uyandığımdacok gecmis olsun peki simdi nasılsın?
Ahhh canım ya cok üzüldüm allah sofanı versin annenede çok üzüldümDerdimi Doktorlara anlatamıyorum... Ama bi çözüm bulmamız lazım..
hiç sormaa annem dün anjiyo oldu aglayamadım güçlü göründüm.. ama içim hep parcalandı..
Halen bi baş agrısı var gözlerim Kapanıyor Agrıdan.... Agrı kesicide içemiyorum...
Cok fazla kontrollere girdim emar ilaçlı emar vs vs midem küçüldü radyosyondan....
Ya canım 5 yıl önceki teknoloji ile bugün bir mi? Tekrar gitsene bir doktora, referans alarak.Ama küçükken diyom bilgece rahat 5 yıl önce gitmistik
Kulaklarım hep kapanıyor doktora gidiyor her ay acıyor gene kapanıyor sonra suan bile kapalıkulaklarda ne gibi sorun var ?
birde vücutta uyuşma var diyosun.
Kas ağrısı, bağırsak problemi yaşıyo musun ? sürekli tuvalete çıkma yada kabız gibi ?
O test nasıl yapılıyor canın haklısın ya :)Ya canım 5 yıl önceki teknoloji ile bugün bir mi? Tekrar gitsene bir doktora, referans alarak.
Hatta ben senin yerinde olsam bir gıda intolarans testi falan da yaptırırdım. Belki bedeninle uyuşmayan yiyecekler de olabilir.
Aynen sabah uyandığımda gece uyurken her saniye benimlebende de oluyor mesela başımın bir kısmında oluyor o ağrı ve uyuşma bazen sağ bazen sol kısımda. bir de başladı mı saatlerce geçmiyo gece bile uyandırıyo o ağrı
ben gitmedim ama hiç doktora tembellik ediyorum ciddi bişey mi değilmi bilmiyorumAynen sabah uyandığımda gece uyurken her saniye benimle
Bende hastaneye gitmekten nefret ediyorunben gitmedim ama hiç doktora tembellik ediyorum ciddi bişey mi değilmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?