Aşırı baş ağrısı\Uyuşma

Tek olmadıgıma Sevindim beni benden alan bi baş agrısı uyuşma...Kaç sefer gitsemde Piskologa yönlendirdiler Hiç bi şekilde Bi sonuc vermediler..
Bunda 3 yıl önce başımadaki Uyuşma,bütün vucudumu almıştı,Diz Kapaklarımdan Asagısı karıcalanma uyuşma derken,gecici felç gecirdim.
Ama benimki stresten dolayı biliyorum
Allh acil şifalar versin

Ya ne güzel insansın sen öyle

utandım :)

derhal randevunu al . peşinide bırakma ağrı belkide gerçekten psikolojik kaybaklıdır ama ağrının gerçek olduğunu değiştirmez. hani bi bitki çayıyla vs ile bile belki düzelir.
belki hormonaldir belki başka şey.
diş ve baş ağrısı enzır şey

Evet suan islemleri yapıyorum ben kulaktan şüpheleniyorum kullaklarım sorunlu

Karıncalanma vucüdümda oluyir hatta bu sabah sağ kolum tamamen uyusmustu uyandığımda cok gecmis olsun peki simdi nasılsın?

Karıncalanma vucüdümda oluyir hatta bu sabah sağ kolum tamamen uyusmustu uyandığımda cok gecmis olsun peki simdi nasılsın?
Derdimi Doktorlara anlatamıyorum... Ama bi çözüm bulmamız lazım..
hiç sormaa annem dün anjiyo oldu aglayamadım güçlü göründüm.. ama içim hep parcalandı..
Halen bi baş agrısı var gözlerim Kapanıyor Agrıdan.... Agrı kesicide içemiyorum...
Cok fazla kontrollere girdim emar ilaçlı emar vs vs midem küçüldü radyosyondan....

Ahhh canım ya cok üzüldüm allah sofanı versin annenede çok üzüldüm allah yardımcınız olsun

Ama küçükken diyom bilgece rahat 5 yıl önce gitmistik
Ya canım 5 yıl önceki teknoloji ile bugün bir mi? Tekrar gitsene bir doktora, referans alarak.

Hatta ben senin yerinde olsam bir gıda intolarans testi falan da yaptırırdım. Belki bedeninle uyuşmayan yiyecekler de olabilir.

kulaklarda ne gibi sorun var ?
birde vücutta uyuşma var diyosun.
Kas ağrısı, bağırsak problemi yaşıyo musun ? sürekli tuvalete çıkma yada kabız gibi ?
Kulaklarım hep kapanıyor doktora gidiyor her ay acıyor gene kapanıyor sonra suan bile kapalı yok hiç kabızlık problemin olmadı suana kadar sürekli cıkarım

Ya canım 5 yıl önceki teknoloji ile bugün bir mi? Tekrar gitsene bir doktora, referans alarak.

Hatta ben senin yerinde olsam bir gıda intolarans testi falan da yaptırırdım. Belki bedeninle uyuşmayan yiyecekler de olabilir.
O test nasıl yapılıyor canın haklısın ya :)

bende de oluyor mesela başımın bir kısmında oluyor o ağrı ve uyuşma bazen sağ bazen sol kısımda. bir de başladı mı saatlerce geçmiyo gece bile uyandırıyo o ağrı

bende de oluyor mesela başımın bir kısmında oluyor o ağrı ve uyuşma bazen sağ bazen sol kısımda. bir de başladı mı saatlerce geçmiyo gece bile uyandırıyo o ağrı
Aynen sabah uyandığımda gece uyurken her saniye benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…