- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
Merhaba bugun buyuk bir sehirde kamu kurum mulakati vardi ben istanbulda yasiyorum. Uzun zamandir ilk defa boyle bir firsat cikti karsima kazanirsam tum duzenimiz bozulacak cunku sehir degistirmek zorunda kalicaz ama gelecegimiz icin daha iyi olacak. Yasadigim sehir de kamu kurumunun oldugu sehir de metropol olaki kazandim esim cok zorlanmadan orda da is bulabilir. Bu zamana kadar destekledi mulakata da sehir disina beraber gittik. Donus yolunda bi akrabamla konusurken ee esin ne olacak diye sordugunda onu da alicam dedim. Ama bu espiri ya da dalga gecme amaciyla soyledigim bir sey degildi. Sadece o da gelecek anlaminda soyledim. Telefonu kapattiktan sonra tartisma basladi ben posetmiyim onu da alicam ne demek sen kendini ne saniyorsun diye sok oldum ilk guldum sonra yemin edip durdum anlatmak istedigim o degildi diye. Bir anda kazansan da ben gelmicem haberin olsun kendin gidersin gibi tamamen moral bozucu konusmaya basladi. Tabi heves de kalmadi. Cok sık yasadigim bir durum ne zaman bir sey olsa olumlu hayatimda baltalar. Donuste anneme ugradigimda onu da ugurladim eve gitmedim kizdi. Cok canim sikildi cunku. Kazanacagimdan degil buyuk ihtimal gecemem ama neden surekli bunu yasiyorum diye kendimi sorguluyorum bosuna suclandim. Ve hala cocukca trip sacmaliklariyla ugrasiyorum. Simdi sizce soyledigim cumlede bu alingalik edilecek bir durum var mi? Ben sikintili miyim yani o amacla soylemedigim halde sirf yumusasin diye ozur bile diledim soyle bir durumda var ben ne zaman ozur dileyip alttan alsam olaylar daha abartili hal aliyor. Cok yoruldum.