Merhaba arkadaşlar. İki yıldır geceleri 40 kere tuvalete gidip sosyal hayatı mahvolmuş ve hiç bir enfeksiyon çıkmamasına rağmen yanması olan ama 1 aydır çok şükür iyi olan biriyim. Bana da sistit, kronik sistit, aşırı aktif mesane sendromu yaklaşık 10 doktor tarafından konuldu. Bütün antibiyotikleri içtim.. Mictonorm, komox içtim uzun süre.. Ama hastalığım İstanbul'da yapılan sisteskopi sayesinde bunlardan hiç biri olmadığı ortaya çıktı. Ağrılı mesane sendromu denilen bir hastalıkmış. Bu teşhis konulduktan sonra inanın ki gece sadece 2 kere kalkıyorum ve hiç canım yanmıyor. Öncelikle çay kahve çikolata yoğurt ekmek gibi mayalı şeyler ve c vitamini yani asitli şeyler yasak bana. Bu hastalık mesanenin içindeki koruyucu duvarın hasarı sonucunda oluyormuş ve herhangi bir nedeni yok. Daha 26 yasındayım ayrıca. Bu tabaka bozulduğu için asitli şeyler buraya deyince yanma oluyormuş enfeksiyonsuz hemde. 1 aydır çay kahve portakal yoğurt fln yemiyorum. Ayrıca ilaçlarım var. Birde her hafta doktor mesane içine ilaç enjekte ediyor. Benim şikayetlerim geçti. Ağrılı mesane sendromunu bi araştırın. Bu yasak yiyecekleri yemeyip kendinizi bi deneyin. Bu hastalığın uzmanlarına gidin. Herhangi üroloji doktorları anlayamıyor..