- 18 Nisan 2020
- 27
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi Minimaloyku
-
Haklısın valla inşallah kurtulurum yakötülere birşey olmuyor sen üniversiteyi kazanıp gitmeye bak
Merhaba güzel yorumun için teşekkür ederim sanırım üniversitese hakkında bilgilisin sana biraz soru sorabilir miyim?Universitede hicbir sey olmuyor, sen merak etme. Universiteyi kazan ve devlete kyk burs ya da kredisine basvur, durumunuz iyiyse belki burs cıkmaz ama geri donemeli kredi alırsın, mezun olunca 2 yıl sonra odenmeye baslıyor ya da sigortalı is bulunca. Acil universiteye at kendini
sex yapmak için yanına geliyor annemde hemen hiçbir şey olmamış gibi barisiyor ve yapıyorlar her seferinde böyle
Odamin yani odaları konuştukları her şeyi duyuyorumBu detayları nereden biliyorsunuz acaba?
Açığa geçmem için yıllarca cirpindi yalvar yakar okudum sana üni hakkında birkaç soru sorabilir miyim?Tamam suan zorluk yasiyorsun
Ama babana kullandigin kelimeler , annen ile baban arasinda olan sex durumu falan..garibime gittii...
Universiteye kadar gelebildigine gore
Bitirebilirsin de . Sinavlarina odaklan Bitir ve yoluna bak sadece.
Dua et bir sekilde okuyabilmissin buraya kadar.
Okulunu bitir ve kurtar kendinianne ile babanin iliskisine birak onlari ilgilendirir
Anlattigin baba figurune gore ilkokuldan alinman gerekirdi bu arada.
Bir sekilde buraya kadar gelmissin sonucta degil mi? Öyle ya da boyle? Kimsenin hayati kolay olmadi ve olmuyor. Bana ne soru sormak istiyorsun anlayamadim?Açığa geçmem için yıllarca cirpindi yalvar yakar okudum sana üni hakkında birkaç soru sorabilir miyim?
ÜniversiteBir sekilde buraya kadar gelmissin sonucta degil mi? Öyle ya da boyle? Kimsenin hayati kolay olmadi ve olmuyor. Bana ne soru sormak istiyorsun anlayamadim?
neyini sorucaksın üniversitenin yaz google a sor. ya da açık açık buraya yaz.Üniversite
Bir konuda akıl almak istedim çok araştırdım tam anlamıyla bulamadım neyse sormuyorum hadi bayneyini sorucaksın üniversitenin yaz google a sor. ya da açık açık buraya yaz.
Üniversite
gerçek olmadığın nasıl da belli ergen seni, aklın sıra ç*künü mü atıcaktın millete özelden.Bir konuda akıl almak istedim çok araştırdım tam anlamıyla bulamadım neyse sormuyorum hadi bay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?