Aşırı adet kanaması neden olabilir?

gokce41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
3.736
7.548
30
Adetim günü gününe oluyor neredeyse fakat aşırı aşırı kanamam oluyor. Gece 3 kere kalkıp değişmezsem üstüm basım batıyor. Ve en sonuncusunda saat başı ped değişmek zorunda kaldım. İş yerinde tam bir rezillikti. 1 saati geçsin her yerim batıyordu. 1 saatte pedin tutacak yeri kalmıyordu. Şimdi yine yaklaşıyor korkuyorum. Lohusa gibi geziyorum adet döneminde. Korkudan doktora gidemiyorum. Çatala oturup muayene olmak korkunç geliyor

Benim ilk adetimden beri çok fazla kanamam olurdu. En sonunda çocuk bezinde bulmuştum çareyi; hiç abartmıyorum. Hatta bazen düşünürdüm, benim kadar fazla kan gelen var mı diye. Yaşadıklarının fazlasını yaşıyordum. 35 yaşına kadar söylediğin gibi boşu boşuna rezil bir halde yaşamışım. Hormonlu spiral (mirena) takalım dedi dr um. Böyle bir keyif yok ya… yeniden doğdum… korkma git dr a.

Merhaba. Yazınıza şimdi rastgeldim. Bende 36 yaşındayım ve kendimi bildim bileli aşırı aşırı kanamam olur ve 4 numara çocuk bezi kullanırım İlk 3 gün hele hergece çarşaf alez değiştiririm o derece.

2 yıl önce normal spiral taktırdım korunma amaçlı, Regl kesilmesinden korktuğum için hormonlu ya cesaret edememiştim.

Ama bugün Bi rahatsızlığımdan ötürü doktor ya hormonlu spiral ya ameliyat dedi. Bilemiyorum endişeliyim Regl olamamak nasıl olacak, ileri vadede herhangi bir yan etki yada erken menapoz vs. sebep olur mu?
Sizde durumlar nasıl acaba?

Ben suanlık cok rahatım adetlerim yogun gecerdi bıkmıstım drm cok rahat edecegimi söyledi

Peki takıldıktan sonra süreç nasıl ilerledi sizde? Benim 2 ay oldu taktıralım ve 2 aydır kanamam oluyor. Az oluyor ama oluyor. Doktor ilk 3 ay düzensiz kanama normal dedi ama. Benim kanama düzensiz değil sürekli. 2 aydır, yani spiral takıldı takılalı hep pedle geziyorum çok sıkıldım artık
Sizlerin sonrası nasıl oldu merak ettim, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bendede 2 ay kanama oldu oda normalmiş dra sordum bu ayda kanama az oldu ama afedersiniz bende adet bitimi koku oluyor nedense memelerimde agrı oluyor sanki adetim yaklasmıs gibi ama adet bitti enteresan bişey huzursuz hissedersem giderim dra drda 3 ay sonra gel dedi

Öyle mi o zaman inşallah benimde biter bir an önce. Göğüslerde hassasiyet bende de var maalesef. İnşallah geçicidir. Çok geçmiş olsun size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…