Aşırı adet düzensizliği

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Ya kızlar adetim çok dengesiz 2 ay oldu zaten ramazanlıkta oruçluktan dengesizleşiyor stress te araya girince iyice alak bulak zaten vajinismus var bende olurda belki hamile kalırım diyorum ama adetim okadar dengesizki ovulasyon günlerimi bile bilemiyorum. Doktora anlatınca normal diyor ama bu durum beni çok rahatsız ediyor artık. Bu arada gecen hafta kahverengi akıntım geldi 4 gün beyaz akıntım çok geliyor.

Ovulasyon testi ile takip etmeye başlayın cok faydasını göreceksiniz

Vajinismus u yenmeden asssssla çocuk yapmayın. Teyzem bu tecrübeyi çok acı bir şekilde yaşadı. Hayatı ve evliliği alt üst oldu, tabii ki herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir şey yok ama evliliğinizdeki herhangi bir tarzda sorunu çözmeden çocuk yapmamanızı öneririm.

Tabiki adetim düzensiz bi ay 24. Gunde yumurtladim diger ay 42. Gunde yumurtladim, kesinlikle alın ovulasyon testi
Adet bittikten sonra yumurtlama gununu anlamak icin her gun mu test yapiyorsunuz? Mesela haziran 1de adet bitti diyelim. 19u yumurtlama olsa anlamam icin 19gun boyunca test mi yaomaliyim hic bilgim yok bu kinuda yardimci olur musunuz birazcik

Adet bittikten sonra yumurtlama gununu anlamak icin her gun mu test yapiyorsunuz? Mesela haziran 1de adet bitti diyelim. 19u yumurtlama olsa anlamam icin 19gun boyunca test mi yaomaliyim hic bilgim yok bu kinuda yardimci olur musunuz birazcik
Adet biter ertesi gun başlıyoruz her gun ovulasyon testini belirli saat araliklarinda idrar ile yapıyoruz, taaki iki cizgi cikip yumurtlama yani gorene kadar, sonra kaç gun yumurtlama oluyor catlama oldu mu teste devam edilir. Catlama dan sonra da yaklasik 15 gun sonra gebelik testi yapıyoruz, insallah tutacak duam o yonde

İnşallah tesekkur ederim

Onu yenmeye çalış sürekli deneme yap ben burada yazıları okuyarak yemdim bana çok destek oldu
Aparat kullaniyorum birinci rahat kayip gidiyo ikinci tüm girmiyo nefes egzersizleri yapmama ragmen engel varmis gibi sancimda var anlamiyorum kasilmiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…