Ovulasyon testi ile takip etmeye başlayın cok faydasını göreceksinizYa kızlar adetim çok dengesiz 2 ay oldu zaten ramazanlıkta oruçluktan dengesizleşiyor stress te araya girince iyice alak bulak zaten vajinismus var bende olurda belki hamile kalırım diyorum ama adetim okadar dengesizki ovulasyon günlerimi bile bilemiyorum. Doktora anlatınca normal diyor ama bu durum beni çok rahatsız ediyor artık. Bu arada gecen hafta kahverengi akıntım geldi 4 gün beyaz akıntım çok geliyor.
Tam olarak neye yarıyor kiOvulasyon testi ile takip etmeye başlayın cok faydasını göreceksiniz
Ne zaman yumurtladiginizi goruyorsunuz, yumurtlamak demek hamile kalma ihtimalinin tavan yaptigi zamanlarTam olarak neye yarıyor ki
Adetim dengesiz olsa bilemi?Ne zaman yumurtladiginizi goruyorsunuz, yumurtlamak demek hamile kalma ihtimalinin tavan yaptigi zamanlar
Tabiki adetim düzensiz bi ay 24. Gunde yumurtladim diger ay 42. Gunde yumurtladim, kesinlikle alın ovulasyon testiAdetim dengesiz olsa bilemi?
Tamam canım sağollTabiki adetim düzensiz bi ay 24. Gunde yumurtladim diger ay 42. Gunde yumurtladim, kesinlikle alın ovulasyon testi
Vajinismusten dolayı değil gecikmelerim. Oruçluk ve ev taşıdım korona filan hepsi aynı anda geldi o yüzden stresli günler geçirdimÖncelikle vahinismusu yenin stresiniz azalır
Sendedemi vardi vajinismus?Anladım bende bir süre çektim oyuzden stres çok oluyordu
Evet vardı ne kadardır var sizdeSendedemi vardi vajinismus?
Adet bittikten sonra yumurtlama gununu anlamak icin her gun mu test yapiyorsunuz? Mesela haziran 1de adet bitti diyelim. 19u yumurtlama olsa anlamam icin 19gun boyunca test mi yaomaliyimTabiki adetim düzensiz bi ay 24. Gunde yumurtladim diger ay 42. Gunde yumurtladim, kesinlikle alın ovulasyon testi
Adet biter ertesi gun başlıyoruz her gun ovulasyon testini belirli saat araliklarinda idrar ile yapıyoruz, taaki iki cizgi cikip yumurtlama yani gorene kadar, sonra kaç gun yumurtlama oluyor catlama oldu mu teste devam edilir. Catlama dan sonra da yaklasik 15 gun sonra gebelik testi yapıyoruz, insallah tutacak duam o yondeAdet bittikten sonra yumurtlama gununu anlamak icin her gun mu test yapiyorsunuz? Mesela haziran 1de adet bitti diyelim. 19u yumurtlama olsa anlamam icin 19gun boyunca test mi yaomaliyimhic bilgim yok bu kinuda yardimci olur musunuz birazcik
1,5 yıldır evliyim. 1,5 yıldır varEvet vardı ne kadardır var sizde
İnşallahAdet biter ertesi gun başlıyoruz her gun ovulasyon testini belirli saat araliklarinda idrar ile yapıyoruz, taaki iki cizgi cikip yumurtlama yani gorene kadar, sonra kaç gun yumurtlama oluyor catlama oldu mu teste devam edilir. Catlama dan sonra da yaklasik 15 gun sonra gebelik testi yapıyoruz, insallah tutacak duam o yonde
Onu yenmeye çalış sürekli deneme yap ben burada yazıları okuyarak yemdim bana çok destek oldu1,5 yıldır evliyim. 1,5 yıldır var
Aparat kullaniyorum birinci rahat kayip gidiyo ikinci tüm girmiyo nefes egzersizleri yapmama ragmen engel varmis gibi sancimda var anlamiyorum kasilmiyorumdaOnu yenmeye çalış sürekli deneme yap ben burada yazıları okuyarak yemdim bana çok destek oldu
7santimi aşmıyorOnu yenmeye çalış sürekli deneme yap ben burada yazıları okuyarak yemdim bana çok destek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?