GüncelMerhaba arkadaşlarAsimetrik ve sarkık meme ameliyatı olmak istiyorum bu temmuzda . Bu konuda deneyimli olan doktor ismi istiyorum .Bilgisi olan ,ameliyat olan ya da tanıdığı ameliyat olan varsa buradan yada özelden bilgilendirirseniz sevinirim.Cünkü kafam çok karışık.Daha önce asimetrik meme ameliyatı yapan doktor tercihimdir.
Merhaba benim asimetrik sorunu olan sarkık göğüslerim vardı dr özgen Kıvanç ‘a karın germe meme küçültme amilyatı oldum bu gün 23. Günüm sizde araştırın bi doktoru ben çok memnun kaldımMerhaba arkadaşlarAsimetrik ve sarkık meme ameliyatı olmak istiyorum bu temmuzda . Bu konuda deneyimli olan doktor ismi istiyorum .Bilgisi olan ,ameliyat olan ya da tanıdığı ameliyat olan varsa buradan yada özelden bilgilendirirseniz sevinirim.Cünkü kafam çok karışık.Daha önce asimetrik meme ameliyatı yapan doktor tercihimdir.
Teşekkür ederimMerhaba benim asimetrik sorunu olan sarkık göğüslerim vardı dr özgen Kıvanç ‘a karın germe meme küçültme amilyatı oldum bu gün 23. Günüm sizde araştırın bi doktoru ben çok memnun kaldım
Geçmiş olsunTeşekkür ederimben Fuat Yüksele oldum.Bugun 8. Günüm
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Nasıl gidiyor iyileşme süreciniz kaç gün oldu benim bu gün tam 1 ay olduTeşekkür ederim
Nasıl gidiyor iyileşme süreciniz kaç gün oldu benim bu gün tam 1 ay
Sizin iyileşme süreci nasılNasıl gidiyor iyileşme süreciniz kaç gün oldu benim bu gün tam 1 ay oldu
Merhaba ben Bezmialem plastikten doktor Turan mehdizadeye ameliyat oldum, meme küçültme hem de dikleştirme benimkisş.1 ay oldu ağrılarım azaldı memnunum şimdilikMerhaba arkadaşlarAsimetrik ve sarkık meme ameliyatı olmak istiyorum bu temmuzda . Bu konuda deneyimli olan doktor ismi istiyorum .Bilgisi olan ,ameliyat olan ya da tanıdığı ameliyat olan varsa buradan yada özelden bilgilendirirseniz sevinirim.Cünkü kafam çok karışık.Daha önce asimetrik meme ameliyatı yapan doktor tercihimdir.
Merhaba, ben de meme küçültme ve karın germe için dr Özgen Kıvanç’ı düşünüyorum. 8 ay olmuş siz ameliyat olalı. İzlerinizden memnun musunuz? Çok belli oluyor mu?Merhaba benim asimetrik sorunu olan sarkık göğüslerim vardı dr özgen Kıvanç ‘a karın germe meme küçültme amilyatı oldum bu gün 23. Günüm sizde araştırın bi doktoru ben çok memnun kaldım