Asimetrik ve sarkık meme ameliyatı için doktor tavsiyesi lütfenİstanbul'da

YCLMLS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
36
2
34
Merhaba arkadaşlar 😊 Asimetrik ve sarkık meme ameliyatı olmak istiyorum bu temmuzda . Bu konuda deneyimli olan doktor ismi istiyorum .Bilgisi olan ,ameliyat olan ya da tanıdığı ameliyat olan varsa buradan yada özelden bilgilendirirseniz sevinirim.Cünkü kafam çok karışık.Daha önce asimetrik meme ameliyatı yapan doktor tercihimdir.

Merhaba arkadaşlar 😊 Asimetrik ve sarkık meme ameliyatı olmak istiyorum bu temmuzda . Bu konuda deneyimli olan doktor ismi istiyorum .Bilgisi olan ,ameliyat olan ya da tanıdığı ameliyat olan varsa buradan yada özelden bilgilendirirseniz sevinirim.Cünkü kafam çok karışık.Daha önce asimetrik meme ameliyatı yapan doktor tercihimdir.
Güncel

Merhaba benim asimetrik sorunu olan sarkık göğüslerim vardı dr özgen Kıvanç ‘a karın germe meme küçültme amilyatı oldum bu gün 23. Günüm sizde araştırın bi doktoru ben çok memnun kaldım 💕

Merhaba benim asimetrik sorunu olan sarkık göğüslerim vardı dr özgen Kıvanç ‘a karın germe meme küçültme amilyatı oldum bu gün 23. Günüm sizde araştırın bi doktoru ben çok memnun kaldım 💕
Teşekkür ederim 🤗 ben Fuat Yüksele oldum.Bugun 8. Günüm

Nasıl gidiyor iyileşme süreciniz kaç gün oldu benim bu gün tam 1 ay

Merhaba 🤗Bugün ameliyat oluşumun 16. Günü oldu.odem yok artık.ama iki meme şekil olarak daha aynı değiller sağ meme biraz daha aşağıda .esitlenecek mı acaba yoksa böyle mi kalacak.

Son düzenleme:
Merhaba ben Bezmialem plastikten doktor Turan mehdizadeye ameliyat oldum, meme küçültme hem de dikleştirme benimkisş.1 ay oldu ağrılarım azaldı memnunum şimdilik

Merhaba, ben de meme küçültme ve karın germe için dr Özgen Kıvanç’ı düşünüyorum. 8 ay olmuş siz ameliyat olalı. İzlerinizden memnun musunuz? Çok belli oluyor mu?

X