• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asilsiz pozitif veren Gebelik testi

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Kizlar miratech marka asilsiz pozitif veriyor bu sabah freely marka test negatif vermis bulunmakta ve ben okadar uzgunum ki 3 test pozitif alip sonra negatif almak kadar kotu bisi yok sanirim bosuna heves ettim dikkat edin eger pozitif cikarsa baska marka ile teyit edin iyi gunler dilerim:110:

Ustekiler miratech ve onlari yapali 3 gun oluyor regl 6 gun kala digeri ise 5 gun kala
En alttaki freely bu sabah yani bata 3 gun kala negatif
Cok cok uzuldum resmen boyle bir yaniltici bisi olamaz mirateche guvenmistim 3 kez testi yenilemistim 3 u pozitifti
Ve videosu var 3 dk da cizgilerim cikiyordu. Test alirken markalarina dikkat ettin baykot ediyorum ben yandim sizde yanmayin :(

Eklentiler

• 20160921_141844.jpg
    20160921_141844.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 3.901
  • 20160923_092727.jpg
    20160923_092727.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 11.286
Tatlım neden kanda baktırmıyorsun ki
Bence de kan tahlili yaptirin emin olun. Her testin hassasligi ayni degil belki ondandir?

1 hafta beklemek istedim kesin olsun diye iyice her test farkli hassasiyet var kabulum de testin bana bir oyunu olabilir mi diye dusundum cok sasirdim cunku regl 3 gun var ve ben kendimi bekleyeme aldim diyebilirim

canım miratech daha hassas olduğu için çıkmış olabilir mi belki öbür testin hassaslığı düşüktür çünkü bazı testler hcg 20 iken gösteriyor bazıları 50 nin altındaysa çıkmıyor hemen bozma moralini

Insallah canim tek tesellim o miratech te cok adi bir test gibi durmuyor acikcasi ama bilemedim 3 kez de bosuna pozitif verirmi bilmiyorum

Hemde baya bi pozitif yani çok net çizgiler sanmıyorum yanlışlık olsun bu kadar netlikte hayırlısı olsun hakkında canım

Insallah canim ya evet videosu bile var kime izletsem sasiriyor lar olmaz bozuga benzemiyor diyorlar

Kizlar miratech marka asilsiz pozitif veriyor bu sabah freely marka test negatif vermis bulunmakta ve ben okadar uzgunum ki 3 test pozitif alip sonra negatif almak kadar kotu bisi yok sanirim bosuna heves ettim dikkat edin eger pozitif cikarsa baska marka ile teyit edin iyi gunler dilerim:110:

Ustekiler miratech ve onlari yapali 3 gun oluyor regl 6 gun kala digeri ise 5 gun kala
Cok cok uzuldum resmen boyle bir yaniltici bisi olamaz mirateche guvenmistim 3 kez testi yenilemistim 3 u pozitifti
Ve videosu var 3 dk da cizgilerim cikiyordu. Test alirken markalarina dikkat ettin baykot ediyorum ben yandim sizde yanmayin :(
Canım belki bu son denediğin hata vermiştir yada daha az hassastır..ben daha önce mira denedim hata vermedi ..ilk mira pozitif diğerleri bir kaç gün sonra pozitif vermişti..inşallah hatalı değildir..

Canım belki bu son denediğin hata vermiştir yada daha az hassastır..ben daha önce mira denedim hata vermedi ..ilk mira pozitif diğerleri bir kaç gün sonra pozitif vermişti..inşallah hatalı değildir..
ins canım ya vallahi artık stres oldum bende regl geciksin die bekliyorum

geçen yıl ağustos ayında aynısını yaşadım.. aynı testten 3 tane yaptım hep pozitifti.. sonra doktora gittim kan testine negatif.. bir daha da almadım

Ozaman demek olabiliyor boyle seyler ben artik idrar testi yapmamaya regl olmaya biraktim isi hamile diilim diorum ki regl gelsin bir daha ki ay ovulasyon testi ile takip ediyim istiyorum

Ve videosu var 3 dk da cizgilerim cikiyordu. Test alirken markalarina dikkat ettin baykot ediyorum ben yandim sizde yanmayin :KK43:
canım freely testten memnun musun sende negatifi vermiş çok üzüldüm pozitiften sonra
benm freely pozitif veriyor gün gün koyulaşıyor sende görmüştün fotolarını

canım freely testten memnun musun sende negatifi vermiş çok üzüldüm pozitiften sonra
benm freely pozitif veriyor gün gün koyulaşıyor sende görmüştün fotolarını

Freely bir daha denemedim ama miratech cesme suyuna pozitif verdi bariz hemde.
Bende freely alip denerim biraz daha gecsin.
Sen kesin hamilesin cnm korkma olurmu kan ver degerine baktir gec olmadan

Freely bir daha denemedim ama miratech cesme suyuna pozitif verdi bariz hemde.
Bende freely alip denerim biraz daha gecsin.
Sen kesin hamilesin cnm korkma olurmu kan ver degerine baktir gec olmadan
neden kesin ki :(
canm ama adetim geçsin öyle kan vereyim diyorum adete 3 gün kaldı

inşallah sende bi an önce gebe kalırsın canm

Back