- 11 Haziran 2024
- 106
- 22
- 13
- 25
- Konu Sahibi pcossendromu
-
Merhaba kese gördünüz mü ikiz gebelik mi ?Merhaba arkadaşlar,
02.12.2024 günü aşılama oldum. 16.12.2024’te beta baktırdım, 71 çıktı. İki gün sonra 138 oldu. Bugün ise 2212 çıktı. Sizce ikiz gebelik olabilir mi? Daha bir ayımı bile doldurmadım.
İkiz gebelik değil canım.Tek gebelik 13. Haftadayız şükürMerhaba kese gördünüz mü ikiz gebelik mi ?
Aşılamanızı devlette mi yaptınız özelde mi. Bende yapmayı düşünüyorum da sürecinizi paylaşırsanız sevinirimİkiz gebelik değil canım.Tek gebelik 13. Haftadayız şükür
Özelde yaptırdım ilk aşılamam canım iğne kullandım dedikleri süre içinde sonra gün belirleyip sperm konuldu acısız bi işlem 5 dakika sürüyor yarım saat uzanıyorsun.Daha öncesinden düşük gebelik olmadığı için rahim filmi falan çekinmedim.26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bu şekilde sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.Aşılamada yaş önemliymiş sanırsam bi kaç yerde okumuştumAşılamanızı devlette mi yaptınız özelde mi. Bende yapmayı düşünüyorum da sürecinizi paylaşırsanız sevinirim
Bende 1,5 yıllık evliyim. Pkos var. 22 yaşındayım. Özelde ne kadar a yaptınız acabaÖzelde yaptırdım ilk aşılamam canım iğne kullandım dedikleri süre içinde sonra gün belirleyip sperm konuldu acısız bi işlem 5 dakika sürüyor yarım saat uzanıyorsun.Daha öncesinden düşük gebelik olmadığı için rahim filmi falan çekinmedim.26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bu şekilde sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.Aşılamada yaş önemliymiş sanırsam bi kaç yerde okumuştum
Bende de Pcos var toplam iğnelerle falan 50 civarıBende 1,5 yıllık evliyim. Pkos var. 22 yaşındayım. Özelde ne kadar a yaptınız acaba
Merhaba canım amh değerin kaçtı acaba .Özelde yaptırdım ilk aşılamam canım iğne kullandım dedikleri süre içinde sonra gün belirleyip sperm konuldu acısız bi işlem 5 dakika sürüyor yarım saat uzanıyorsun.Daha öncesinden düşük gebelik olmadığı için rahim filmi falan çekinmedim.26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bu şekilde sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.Aşılamada yaş önemliymiş sanırsam bi kaç yerde okumuştum
Kuzum hiç bilmiyorum şimdi E mabızdan baktım bulamadımMerhaba canım amh değerin kaçtı acaba .
Anti-Müllerian Hormon diye geçiyor. Polikistik over şiddetini gösteriyorKuzum hiç bilmiyorum şimdi E mabızdan baktım bulamadım
Benimde yarın aşılamam var ne tavsiye edersiniz ve siz neler yaptınızİkiz gebelik değil canım.Tek gebelik 13. Haftadayız şükür
Canım ilk 2-3 gün dinlendim yediklerime dikkat ettim bu kadar rabbim inşallah kucağını doldururBenimde yarın aşılamam var ne tavsiye edersiniz ve siz neler yaptınız
Neler yediniz ve sadece uzandınız mıCanım ilk 2-3 gün dinlendim yediklerime dikkat ettim bu kadar rabbim inşallah kucağını doldurur
Baya tutmuş ya. Peki kaç yumurtanız vardı. Kaliteleri nelerdi. Bide aşılamadan sonra neye dikkat ettiniz.Bende de Pcos var toplam iğnelerle falan 50 civarı
Doktor bir tane seçti onu çatlattı.Sonrasında bir şey yapmadım 1 gün sürekli yattım diğer günler normal yaşantıma devam ettim aşılama olduğu gün şehirler arası seyahat ettim Allah nasip etti inşallah isteyen herkese nasip olurBaya tutmuş ya. Peki kaç yumurtanız vardı. Kaliteleri nelerdi. Bide aşılamadan sonra neye dikkat ettiniz.
Meyvemi yedim bir gün hep uzandım diğer günler ayağa kalktım sigaramı bile içmiştim keşke içmeseydim ama hiç umudum yoktuNeler yediniz ve sadece uzandınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?