Kızlar Perşembe günü ilk aşılamamı oldum olmadan önce de sonrasında da sürekli yazılanları okudum burda biliyorsunuz şansımız sadece %15-18 aralığında hamile kalanlar yazıyorlar şöyle belirti böyle belirti hepimiz tv izledik etraftan duyduk 10 günde bi belirtinin olmayacağı kanaatindeyim artık olan rahatsızlıklar ne peki çoğumuun doktoru aşılamadan sonra progesteron hormonu İçin hap fitil jel iğne veriyor yaşadığımız belirtilerin çoğunun sebebinin bunlar olduğunu düşünüyorum yani etrafımızda adet gecikmesinden anlıyor insanlar gebe olduğunu bence belirti aramamalıyız göğüs hassasiyeti kaşık ağrısı bunlar ilaç etkisi ve yine çoğu gebe kalan ve kalmayanından 14 günden önce öğrendiğini okudum evet en sağlıklısı bu olabilir ama 9. Beta baktırıp 14. Gün yükseldiğini görmedim okumadım yanılıyorsam lütfen düzeltin belki idrar testi şaşıyordur ama o da genelde yine doğrular niteliğinde rabbim hepimizin gönlüne göre versin ben de çok istiyorum bebeğimi ama bence çok fazla bilgi kirliliği var yapmayalım bide erkekte sıkıntı varsa aşılamanın tutma ihtimalinin yüksek olduğunu okudum doğru mu
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Aşılama Aşılamayla ilgili her şey
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz