Aşılama Aşilamaye Başlayan Arkadaşlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gulcicek61_67

...Hayat Güzeldir...
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
994
4
Selam Ben 2, Ci Aşilamami Yaptirdim Ilki Tutmadi Maalesef. Inşallah Bu Sefer Diyorum. Bu Konuda Benimle Yazişmak Isteyen Aşilama Yaptiran Arkadaşlar Sizleri Bekliyorum.

arkadaşım inş bu sefer tutar hakkında hayırlısı olsun canm ben daha catlatma iğnesi yaptıracam 1. olmadı dr 2 ay daha deneyelim sonra aşılama yaparız dedi kısmetse bende mart ta yaptıracam kısmet canm hayırlısı ama sen bu aralar rahat ol sakın düşünme yok tuttumu tutmadımı innan kötü oluyor insan canm düşünmemeye çalış mümkünse ok allah yardımcın olsun arkadaşım

teşekkür ederim sağol.düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil elbette. nasip bakalım. ben ikinci aşılamaya hiç ara vermedim.

ben de ilk aşılamaya bugün başladım. menagon 75 lik diye bir iğne verdi.kalçadan oluyormuş. biliyor musunuz nasıl oluyo.. aslında hiç güvenim yok doktora da ama başka alternatifim yok afyonda 1 tane var. en azından burada aşılama deneyelim dedik bir yerden başlayalım izmir de de tüp deneriz

mrb.benimde 1.aşılamam tutmadı.gelecek ay 2.aşılama dedi doktorum.inşallah tutar.allah isteyen herkese sağlıklı evlatları en kısa zamanda nasip eder inşallah.

benimde ayın 05.01 tarihinde ilk aşılamam yapıldı .......bekliyorummmmm:sm_confused:

ya kızlar bende başladım aşılama tedavisine ama bana dr.iğne yerine klomen hap verdi 10 gün sonra gidip yumurta takigibi yapılacakk pregnil iğneyle yumurta çatlatılıp aşılama yapılacak.
bana bilgi verin lütfen iğneyllemi oluyor benimdr.bilmiyorrmuki ya of..

slm arkadaşlar bende geçen ay klomen kullanıp sonrada çatlatma iğnesi vurudrdum ama kalçadan bugün 24.gün hergün test yapıyorum bu günden sonrada sanırım pozitif çıkmaz regli olunca dr. yanıma gel aşılama yaparız dedi ama nedir aşamalar bilmiyorum, aşılama yaptıran arkadaşlar bilgilerinizi paylaşın lütfen çok korkuyorumm

kızlar ber yarın gene gidiyorum kontrole. sanırım bu hafta içi 3. aşılama yapılacak. inanın o kadar çok sıkıldımki artık çatlayacağım ya. içim bi tuhaf. sabretmek gerek ama napalım işte ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…