• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılaması Tutanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kartal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
202
59
13
Merhabalar 2 yıllık evliyim hiçbir gebelik olmadı biz de doktora başvurduk ve aşılama yaptırmaya karar verdik şu an aşılama tedavisi sürecindeyim bugün tedavimin 7. Günü akşam yedide iğne vuracağım kendime ve yarın sabah kontrole gideceğim en son gittiğimde henüz gelişen yumurtamın olmadığını söylemişlerdi Günlük dozumu 50 ayrıca bende polikistik over var bakalım yarın neler olacak bu virüs sürecinde böyle bir tedaviye başladığım için aslında üzgünüm çünkü psikolojik olarak çok etkileniyorum haberler moralimi bozuyor ve sürekli hastaneye gitmek zorunda kalmak beni daha da üzüyor Tabii ki Her şey nasip fakat ne bileyim işte her kafadan ayrı bir ses çıkıyor psikolojik olarak süreçten çok etkileniyorum Yumurtam gelişiyor mu gelişecek mi bilmiyorum aten bu tedavi süreçleri Ayrıca zor İçinde bulunduğumuz durum her şeyi daha da zorlaştırıyor Bilmiyorum belki de Rabbim sınıyor diyorum Belki de bu süreçte Rabbim bizi evlatla müjde eleyecek Kim bilir inşallah Rabbim isteyen herkese de bize de tez vakitte evlat sevincini yaşatır biliyorsunuz ki aşılamada tutma şansı çok çok yüksek değil aşılaması tutanlar kısaca süreçlerini anlatabilir mi Lütfen benim durumumda olanlara moral olur belki Şimdiden teşekkürler...

Merhaba canim.Bende ilk asilamasi tutanlardanim.Ama sureci gelde bana sor :). Bende amh dusuklugu vardi.Hangi doktora gitsem tup bebekle bile cok dusuk ihtimal oldugunu soyleyip iyice umudumu yerle yeksan etmislerdi.Tabiki o hayal kirikligi uzuntu stres insani bitiriyor zaten.Son gittigim doktorum ise asilama denememi israrla onerince icimdeki his onu dinlememi soyledi ve oylede yaptim.Cok sukur ki tek seferde tuttu.Su an 8 haftalik hamileyim.Sunu cok iyi anladim ki rabbim ol deyince oluyor.Sanirim bi zamani var ve o zaman gelene kadar ne yapsak olmuyor :)

Merhaba canim.Bende ilk asilamasi tutanlardanim.Ama sureci gelde bana sor :). Bende amh dusuklugu vardi.Hangi doktora gitsem tup bebekle bile cok dusuk ihtimal oldugunu soyleyip iyice umudumu yerle yeksan etmislerdi.Tabiki o hayal kirikligi uzuntu stres insani bitiriyor zaten.Son gittigim doktorum ise asilama denememi israrla onerince icimdeki his onu dinlememi soyledi ve oylede yaptim.Cok sukur ki tek seferde tuttu.Su an 8 haftalik hamileyim.Sunu cok iyi anladim ki rabbim ol deyince oluyor.Sanirim bi zamani var ve o zaman gelene kadar ne yapsak olmuyor :)
merhaba rahatsız ediyorum belirtiniz oldum nelerdi benimde asilama 8. Günüm ve merak ediyorum

Back