Merhabalar 2 yıllık evliyim hiçbir gebelik olmadı biz de doktora başvurduk ve aşılama yaptırmaya karar verdik şu an aşılama tedavisi sürecindeyim bugün tedavimin 7. Günü akşam yedide iğne vuracağım kendime ve yarın sabah kontrole gideceğim en son gittiğimde henüz gelişen yumurtamın olmadığını söylemişlerdi Günlük dozumu 50 ayrıca bende polikistik over var bakalım yarın neler olacak bu virüs sürecinde böyle bir tedaviye başladığım için aslında üzgünüm çünkü psikolojik olarak çok etkileniyorum haberler moralimi bozuyor ve sürekli hastaneye gitmek zorunda kalmak beni daha da üzüyor Tabii ki Her şey nasip fakat ne bileyim işte her kafadan ayrı bir ses çıkıyor psikolojik olarak süreçten çok etkileniyorum Yumurtam gelişiyor mu gelişecek mi bilmiyorum aten bu tedavi süreçleri Ayrıca zor İçinde bulunduğumuz durum her şeyi daha da zorlaştırıyor Bilmiyorum belki de Rabbim sınıyor diyorum Belki de bu süreçte Rabbim bizi evlatla müjde eleyecek Kim bilir inşallah Rabbim isteyen herkese de bize de tez vakitte evlat sevincini yaşatır biliyorsunuz ki aşılamada tutma şansı çok çok yüksek değil aşılaması tutanlar kısaca süreçlerini anlatabilir mi Lütfen benim durumumda olanlara moral olur belki Şimdiden teşekkürler...
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Aşılama Aşılaması Tutanlar
- Konu Sahibi kartal
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz