Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılaması tutanlar Yardım
- Konu Sahibi hasrettd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.590
- 83
Sakin olun endişe edilecek bir durum yok , aşılama sürecinde kullandığınız çatlatma iğnesi bir kaç güm böyle belirtiler yapıyor. Beraberinde gaz sancısı karında şişlik de yaşayabilirsiniz. Progestan hap kullanıyorsanız şuan o da böyle belirtiler yapar . inşallah pozitifle sonuçlanır aşılamanızHanımlar merhaba Kasım11 de aşılama oldum daha 3. Günüm ama aşırı bel ve kasık ağrım var midem herşeye bulanıyor aşırı baş dönmesi yaşıyorum ilk aşılamam olduğu için belirtilerini falan bilmiyorum neden bu kadar ağır belirtiler yaşıyorum iyimi kötü mü?
Umarım tutar benim bugün çok az bı Kanamam oldu hastanedeyim şuan test verdimBende 10 Kasım da aşılama yaptırmıştım yarın kan vercem heralde bana da dua eder misiniz 6 senedir bekliyorum
Rabbim gönlümüzün muradını versin inşallahUmarım tutar benim bugün çok az bı Kanamam oldu hastanedeyim şuan test verdim
0,278 çıktı bilmiyorum erken o yüzden mi çıkmadı yoksa tutmadı mi kanama da zaten o anlık geldi devamı yok ne yapacağımı şaşırdımRabbim gönlümüzün muradını versin inşallah
- 2 Mart 2021
- 997
- 556
- 53
Merhaba kac gun sonra test yaptirdiniz0,278 çıktı bilmiyorum erken o yüzden mi çıkmadı yoksa tutmadı mi kanama da zaten o anlık geldi devamı yok ne yapacağımı şaşırdım
Bugün daha 9.gün o günü saymazsak 8 de diyebilirim çünkü akşam yapıldıMerhaba kac gun sonra test yaptirdiniz
- 2 Mart 2021
- 997
- 556
- 53
Ben de daha once 1defa asilama yaptirdim 12. Gun kan testi yaptirmami istemisti doktor, yanlis bilgi vermek istemem ama normalde catlatma igne etkisi hemen gecmiyor diye doktorum gununde test yap demisti yalanci poztif cikarma durumu oluyo diye ama sizin de tam tersi negatif cikmis tutmamis olma ihtimali var gibi uzulerek soyluyorum zaten asilamanin tutma orani cok dusuk o zamanlar ben cok fazla umut bağlayip asiri derece uzulmustum negatif ciktiginda size tavsiyem nötür olmaya calisin sonuc ne olursa olsun kendinize fazla yuklenmeyin herseyin hayirlisiBugün daha 9.gün o günü saymazsak 8 de diyebilirim çünkü akşam yapıldı
Lekeyi gördüm göreli ağlıyorum kötü hissediyorum . Çatlatma iğnesi in etkisi bende çok erken geçti zaten denemek için 5. Gün gebelik testi yapmıştım orda bile çıkmamıştı etkisi geçmişti ama bugün böyle bı şey yaşayınca korktum ve kan verdim çünkü aynı sey gorumcemin başına geldi ve dış gebelik olup ameliyat oldu bundan korkarak gittim. Doktorun dediği gün tekrar bı kan verip sonra yoluma devam edeceğim. 4 senede aşırı yıprandım çünkü yanlış tedaviler gördüm hem maddi hem manevi hem bedenen yiprandikBen de daha once 1defa asilama yaptirdim 12. Gun kan testi yaptirmami istemisti doktor, yanlis bilgi vermek istemem ama normalde catlatma igne etkisi hemen gecmiyor diye doktorum gununde test yap demisti yalanci poztif cikarma durumu oluyo diye ama sizin de tam tersi negatif cikmis tutmamis olma ihtimali var gibi uzulerek soyluyorum zaten asilamanin tutma orani cok dusuk o zamanlar ben cok fazla umut bağlayip asiri derece uzulmustum negatif ciktiginda size tavsiyem nötür olmaya calisin sonuc ne olursa olsun kendinize fazla yuklenmeyin herseyin hayirlisi
- 2 Mart 2021
- 997
- 556
- 53
Kesinlikle tam gununde bir daha kan tahlili yaptirip kafanizi netlestirmis olursunuz size nacizane bir arkadas bir kardes tavsiyesi her ne derseniz benim dusuncem maddi durumunuz varsa bu asilama veya yumurta takibi gibi seylerle vakit harcamayin maddi manevi bu sizi bitirir yasamis biri olarak soyluyorum tüm bunlari...Lekeyi gördüm göreli ağlıyorum kötü hissediyorum . Çatlatma iğnesi in etkisi bende çok erken geçti zaten denemek için 5. Gün gebelik testi yapmıştım orda bile çıkmamıştı etkisi geçmişti ama bugün böyle bı şey yaşayınca korktum ve kan verdim çünkü aynı sey gorumcemin başına geldi ve dış gebelik olup ameliyat oldu bundan korkarak gittim. Doktorun dediği gün tekrar bı kan verip sonra yoluma devam edeceğim. 4 senede aşırı yıprandım çünkü yanlış tedaviler gördüm hem maddi hem manevi hem bedenen yiprandik
3yil boyunca bebegim olmadi cok ugrastim herseyi denedim sebepsiz infertilite vardi esim de veya ben de gorunen bi sorun yoktu ama her ay sonuc husrandi 6 ay yumurta takibi klomen tedavisi falan oldum yok olmadi hersey guzeldi ama olumsuzdu sonucum.. 1defa da asilama oldum yine olumsuz olunca psikolojik olarak çökmustum ve en son esime dedim benim dayanack halim kalmadi tüp bebek yaptiralim dedim ve bu sene tup bebek denedik ilk seferde hamile kaldim cok sukur suan diyorum keske bunca yil yipranmadan tup bebek yapsaydik size tavsiyem tup bebek.
Kaçıncı gününüz dü ki normalde gecikme olmuşmuydu , bana da çarşamba daha uygun olur dedi doktor tahlil için de karnım ağrıyor regl olucam kesin bende,0,278 çıktı bilmiyorum erken o yüzden mi çıkmadı yoksa tutmadı mi kanama da zaten o anlık geldi devamı yok ne yapacağımı şaşırdım
Çok teşekkür ederim ama bu sene zor gibi tüp bebekKesinlikle tam gununde bir daha kan tahlili yaptirip kafanizi netlestirmis olursunuz size nacizane bir arkadas bir kardes tavsiyesi her ne derseniz benim dusuncem maddi durumunuz varsa bu asilama veya yumurta takibi gibi seylerle vakit harcamayin maddi manevi bu sizi bitirir yasamis biri olarak soyluyorum tüm bunlari...
3yil boyunca bebegim olmadi cok ugrastim herseyi denedim sebepsiz infertilite vardi esim de veya ben de gorunen bi sorun yoktu ama her ay sonuc husrandi 6 ay yumurta takibi klomen tedavisi falan oldum yok olmadi hersey guzeldi ama olumsuzdu sonucum.. 1defa da asilama oldum yine olumsuz olunca psikolojik olarak çökmustum ve en son esime dedim benim dayanack halim kalmadi tüp bebek yaptiralim dedim ve bu sene tup bebek denedik ilk seferde hamile kaldim cok sukur suan diyorum keske bunca yil yipranmadan tup bebek yapsaydik size tavsiyem tup bebek.
Hayır daha gecikmem yok hatta 5 gün var adetime lekelenmem gelince gidip kan vermek istedim korkupKaçıncı gününüz dü ki normalde gecikme olmuşmuydu , bana da çarşamba daha uygun olur dedi doktor tahlil için de karnım ağrıyor regl olucam kesin bende,
Bugün 8. Gün daha bugün verdim kanıKaçıncı gününüz dü ki normalde gecikme olmuşmuydu , bana da çarşamba daha uygun olur dedi doktor tahlil için de karnım ağrıyor regl olucam kesin bende,
- 2 Mart 2021
- 997
- 556
- 53
Rica ederim rabbim en kisa zamanda size ve isteyen herkese evlat nasip etsin hakkinizda hayirlisiÇok teşekkür ederim ama bu sene zor gibi tüp bebek
AminRica ederim rabbim en kisa zamanda size ve isteyen herkese evlat nasip etsin hakkinizda hayirlisi
Nasibimizi ne ise onu yaşıyoruz Rabbim bekletiyorum güzelleştiriyordur inşallah öyle düşünelim gönlümüzü ferah tutmamız lazım.Lekeyi gördüm göreli ağlıyorum kötü hissediyorum . Çatlatma iğnesi in etkisi bende çok erken geçti zaten denemek için 5. Gün gebelik testi yapmıştım orda bile çıkmamıştı etkisi geçmişti ama bugün böyle bı şey yaşayınca korktum ve kan verdim çünkü aynı sey gorumcemin başına geldi ve dış gebelik olup ameliyat oldu bundan korkarak gittim. Doktorun dediği gün tekrar bı kan verip sonra yoluma devam edeceğim. 4 senede aşırı yıprandım çünkü yanlış tedaviler gördüm hem maddi hem manevi hem bedenen yiprandik
Öyle tabi inşallah hayırlısı olsun gecikmeyi bekleyip tekrar kan vereceğim tabi kanamam tekrar gelip adete dönmezseNasibimizi ne ise onu yaşıyoruz Rabbim bekletiyorum güzelleştiriyordur inşallah öyle düşünelim gönlümüzü ferah tutmamız lazım.