• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamanın 9.günü soluk çizgi

Yaa hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende 16 haziranda aşılama oldum 2 gün önce ve bu gğn test yaptım 2 gün önceki çok silik bu günkü de sizin bu test gibiydi ama bir kaç saat sonra adet oldum anlamadım sabebini 😐
Acile gidp kan verebilirsin . Durumun tam ne bilmiyorum ama bazıları kanama lekelenme yaşayabiliyor.pozitif gördüğünü ama kanaman olduğunh söylersin hemen test yaparlar zaten

Acile gidp kan verebilirsin . Durumun tam ne bilmiyorum ama bazıları kanama lekelenme yaşayabiliyor.pozitif gördüğünü ama kanaman olduğunh söylersin hemen test yaparlar
Adet gibi duruyo ama bilmiyorum yoğun kırmızı değil daha açık pembe. Yani test yapamasam derim adetim hiç dikkat etmem. Progestan kullanmadım. Yarın bi kan veririrm sanırım.

İyi canım çok şükür dün kan verdim bugün çıktı 388 oldu beta.haftaya cuma dr.kontrol edecek
Ayy çok güzel çok sevindim artış çok iyi ne kadarlıkmış canım doktor bişey dedi mi inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim canım benim 😍🤲🏻🤲🏻🌹

Kuzum bide bende dün test yaptım yine silik çıktı aşılamanın 8. Günüydü ovitrelleninde 10. Günü inşallah 6 gün sonra yapıncada pozitif çıkar Kasık ağrım hiç geçmedi sende de varmıydı kasık ağrısı

Canım naptın nasılsın 🤗🌹
Senin nasıl gidiyor belirti var mı
Ayy çok güzel çok sevindim artış çok iyi ne kadarlıkmış canım doktor bişey dedi mi inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim canım benim 😍🤲🏻🤲🏻🌹
Dr haftaya cuma ultrosn için çağırdı .değer güzel gidiyo işallah haftaya keseyi bebeği de görürüz. Evet oluyordu. Mecbur kalmadıkça araca falan da binme . Bol su iç beslenmene dikkat et .Sol tarafımda bişeyler olduğunu hissediyordum ama beklemiyordum. İnşallah sen de güzel haber alırsın .allah siteyen herkese nasip etsin çok güzel duyguymuş

Dr haftaya cuma ultrosn için çağırdı .değer güzel gidiyo işallah haftaya keseyi bebeği de görürüz. Evet oluyordu. Mecbur kalmadıkça araca falan da binme . Bol su iç beslenmene dikkat et .Sol tarafımda bişeyler olduğunu hissediyordum ama beklemiyordum. İnşallah sen de güzel haber alırsın .allah siteyen herkese nasip etsin çok güzel duyguymuş
Aman nasıl binmesen kuzum bi görümcem var mahsus yapar gibi misafirliğe geliyor evine çağırıyor çok yakın değil bide bize sinir oldum valla ona sabah beri hiç bi yere çıkmadım ben evde tıkıldım kaldım gezmeye felan hiç bi yere gitmiyorum bana gelin biz gelelim aşılama olduğundan beri böyle kendide hamile hiç gitmedik bir ay kimseyi kabul etmedi sonra hamileyim dedi

Aminn kuzum inşallah sonrada kalp atışı duyurulur inşallah 🤗😍🌹araca binme demen bugün varya Hızır gibi yetiştin eşimde öyle demişte sen diyince de rahatladım nazlanıyor felan der o şimdi bana inşallah kuzum dua et banada bide benim de sağ taraf ağrıyor sen sol demişsin ya bebek soldamıymış kuzum benimde büyük yumurtam sağdaydı hep sağ ağrıyor hatta 2 gündür bazen sağ tarafa yatamıyorum

Aminn kuzum inşallah sonrada kalp atışı duyurulur inşallah 🤗😍🌹araca binme demen bugün varya Hızır gibi yetiştin eşimde öyle demişte sen diyince de rahatladım nazlanıyor felan der o şimdi bana inşallah kuzum dua et banada bide benim de sağ taraf ağrıyor sen sol demişsin ya bebek soldamıymış kuzum benimde büyük yumurtam sağdaydı hep sağ ağrıyor hatta 2 gündür bazen sağ tarafa yatamıyorum
Aynen benim soldaki yumurtam gelişmişti. O taraf ağrı oluyordu. Öğrendiğimizden beri ben kimseyi misafirliğe almıyorum.Eşinle bu durumu baş başa konuş daha net olmasa bile tutma ihtimal bileolsa çok hassas olman gerek.sonuçta hiç kimse bebeğinizden öenmli olmayacak. Ben kaç gündür ev işi bile uapmıyorum .yemeği bir dün bir bugün yaptım eşim sağolsn yardım ediyr işten gelince.güzel bi dille eşine anlat o da bi yere yada gelen biri olacak olursa ona göre hareket eder. Uzan iş yapma ağır kaldırma . Az bi zaman kalmış öğrenemeye ki inşallah güzel sonuç alırsın .o kadar acı çekiyoruz ilaçlar iğneler biz elimizden geleni yapalım gerisi allahtan.olsa da olmasa da allahtan bil.

Aynen benim soldaki yumurtam gelişmişti. O taraf ağrı oluyordu. Öğrendiğimizden beri ben kimseyi misafirliğe almıyorum.Eşinle bu durumu baş başa konuş daha net olmasa bile tutma ihtimal bileolsa çok hassas olman gerek.sonuçta hiç kimse bebeğinizden öenmli olmayacak. Ben kaç gündür ev işi bile uapmıyorum .yemeği bir dün bir bugün yaptım eşim sağolsn yardım ediyr işten gelince.güzel bi dille eşine anlat o da bi yere yada gelen biri olacak olursa ona göre hareket eder. Uzan iş yapma ağır kaldırma . Az bi zaman kalmış öğrenemeye ki inşallah güzel sonuç alırsın .o kadar acı çekiyoruz ilaçlar iğneler biz elimizden geleni yapalım gerisi allahtan.olsa da olmasa da allahtan bil.
Çok sağol kuzum benim geçen geldi eşim yardım etti ona baya bozuluyor fark ettim eşim yapma etme kaldırma dedikçe inşallah olur bu ay elinden geldiğince eşimde tepki gösteriyor canımda karşımızdaki çok utanmaz en iyisini yapıyosun canım o kadar doğru söylemişsin ki biz evlenip bir ay olmadan hemen hamile kalan insanlardan değiliz dediğin gibi neler çekiyoruz iğneler ilaçlar ağrılar bende yapmıyorum ev işi felan inşallah bide hamile olduğunimu öğrenirsem bu ay daha da dikkat ederim bende eşimde etrafımızdakilerde sonuçta ne çektiğimizi bi Allah bide biz biliyoruz eşlerimizle çok teşekkür ederim cumartesi yada pazar test yapacam inşallah hayırlı haberler alırım bende🤲🏻🤗🌹Allah razı olsun senden de canım benim 🤗🤗🥰🌺

Çok sağol kuzum benim geçen geldi eşim yardım etti ona baya bozuluyor fark ettim eşim yapma etme kaldırma dedikçe inşallah olur bu ay elinden geldiğince eşimde tepki gösteriyor canımda karşımızdaki çok utanmaz en iyisini yapıyosun canım o kadar doğru söylemişsin ki biz evlenip bir ay olmadan hemen hamile kalan insanlardan değiliz dediğin gibi neler çekiyoruz iğneler ilaçlar ağrılar bende yapmıyorum ev işi felan inşallah bide hamile olduğunimu öğrenirsem bu ay daha da dikkat ederim bende eşimde etrafımızdakilerde sonuçta ne çektiğimizi bi Allah bide biz biliyoruz eşlerimizle çok teşekkür ederim cumartesi yada pazar test yapacam inşallah hayırlı haberler alırım bende🤲🏻🤗🌹Allah razı olsun senden de canım benim 🤗🤗🥰🌺
Sen de allah razı olsun . Hadi hayırlısı 🐣

Kızlae merhaba benim de ayın 2 sinde aşılamam yapıldı bugün 6. Günüm ayın 30u gecesi de çatlatma iğnesini yapmıştım. Ama kaç gündür göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet ve sol kasığımda da batma var merakımdan erken gebelik testi yaptım soluk bir çizgi çıktı sizce ümitleneyim mi ya 🙏😢
445FBC21-5B3B-4068-8101-67AA55118B96.jpeg

Kızlae merhaba benim de ayın 2 sinde aşılamam yapıldı bugün 6. Günüm ayın 30u gecesi de çatlatma iğnesini yapmıştım. Ama kaç gündür göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet ve sol kasığımda da batma var merakımdan erken gebelik testi yaptım soluk bir çizgi çıktı sizce ümitleneyim mi ya 🙏😢Eki Görüntüle 2884074
Merhaba canım. Durumun ne oldu bugünlerde yaparsan daha net sonuç alırsın

Merhaba canım. Durumun ne oldu bugünlerde yaparsan daha net sonuç alırsın
Canım merhaba dün yine test yaptım yine çok çok soluk bir çizgi çıktı ilkinden daha soluk hala çatlatma iğnesinden olabilir mi bilmiyorum ama yarın aşılamamın 12. Günü ve sabah kan testi yaptıracağım. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım dün resmen adet sancım oldu bekledim ama gelmedi o yüzden umutluyum hala

Canım merhaba dün yine test yaptım yine çok çok soluk bir çizgi çıktı ilkinden daha soluk hala çatlatma iğnesinden olabilir mi bilmiyorum ama yarın aşılamamın 12. Günü ve sabah kan testi yaptıracağım. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım dün resmen adet sancım oldu bekledim ama gelmedi o yüzden umutluyum hala
O zaman vardır hayırlısıyla .benim de öyle çıkmıştı

Merhaba kan testi yaptırabildiniz mi acaba? İnşallah güzel sonuçlar alırsınız🤗

Back