Aşılamanın 9.günü soluk çizgi

Canım naptın merak ettim inşallah bi sorun yoktur

Canım her insanda bir olmaz herkesin bünyesi farklı o yüzden hiç sıkma canını stres yapma aynen uzan seni rahatlatacak sevdiğin film olur müzik olur hamilelik olumlaması var onu dinleyebilirsin bende çok takıntılıyım 2 yıldır da olmayınca haliyle rahatlatıyor pozitif şeyler insanı bide seninde ilk gebeliğin mi olacak belki o yüzdende vücudumuz tepki veriyor olabilir sen dua et bol bol herşeyden en önemlisi o tutundu sana hamile kalabiliyorsun bu bile çok güzel bişey

Sizin de aşılamaydı demi .kaçıncı gündesin kan verdin mi
Benim bugün daha 6.günüm canım dün evde gebelik testi yaptım ovitrellenin etkisi büyük ihtimal silik pozitif çıktı aşılamadan 2 gün önce vurmuştum ovitrelle iğnesini benim daha var inşallah benimkide pozitif olur hayırlısı ile

Daha önceki ay kullandığım da yumurta çatlatma iğnesini çok ağrım olmuştu bu ay o kadar olmadı 3 tane yumurtam olmasına rağmen kasık ağrısı var sağ tarafta çok aşırı değil ama bazen batma şeklinde oluyor bazen sızı şeklinde

Teşekkür ederim canım desteğin için. Ben ilk 10.gün gece 11 de kanda öğrendim. 5 gün sonra falan inşallah sen de hayırlı haberler alırsın

Şimdi tekrar beta verdim inşallah güzel artmıştır.beklemediym

Beta 176 az önce 2 gündé naaıl sence
Bence çok iyi canım iki katı artmış çok sevindim senin adına ayy inşallah darısı bana olur bence ağrı durumunuda düşünüp stres yapma hiç zaten doktorun bişey olsa söyler canım benim doktorum ağrı olması iyi birşey demişti bana mesela

Teşekkür ederim canım desteğin için. Ben ilk 10.gün gece 11 de kanda öğrendim. 5 gün sonra falan inşallah sen de hayırlı haberler alırsın
İnşâAllâh canım demekki hemen aşılamanın olduğu gün tutmuş hemen döllenme olmuş bana umut oldun valla inşallah benimkide tutar kuzum bide özel olacak ama ilişki sıklığı nasıl oldu benim doktorum aşılamanın ertesi günü ve sonraki günler gün aşırı dedi bi zarar olurmu diye korkuyorum

Allah razı olsun darısı senin başına . Mesela hangi taraftaki yumurtan vardı orda hiasediyorsun benim mesela soldaki iyi büyümüştü solda oldu daha çok ama genel olarak adet ağrısını andırır bir ağrı oluyor.evet normalmiş bu da ben korktum ama sıkıntı yok. Mesela ben 10.gün test yaptım 2.çizgi çıktı anında hemen ama ben çatlatmanın etkisi diyorlar ya ona yordum. 2 günde 3 test yaptım tam koyu olmasada hep çıktı hafif de olsa.meğer varmış .ilişkiyi de ilk gün sonraki günler de de oldu ama mesela afedersün kendini incitme eşin de anlayış gösterecektir sonuçta onu da yaparken dikkatli olmalıyız o kadar emek veriyoruz . Ama öğrendiğimiz günden beri olmuyor çünkü dr.ona göre serbest veya yasak der sanırsam .inşallah güzel haberler alırsın ceviz ye süt iç içebiliyorsan abur cubur asla yeme ben kahve çayı da kesmiştim aşılama gününden itibaren . Allah sana da nasip etsin

Ayy Allah senden de razı olsun hamişlerin duası kabul olur teşekkür ederim o yüzden benimde bugün 6. Gün daha aynı dediğin şeyler oluyor ama daha erken ya emin olamıyorum benimde büyük olan yumurtam sağ tarafta hep sağ ağrıyor bide adet olacak gibi ağrım var hatta korktum adet mi olacam diye ki daha var adete aşılamadan sonra 3 kere oldu ilişki gün aşırı dediklerine dikkat ederim çok sağol gerçekten kahveyi pek içmem çayıda sevmem de bu aralar çaya düştüm abur cuburada dikkat ederim sütü de içiyorum günde bir bardak ceviz yemiyordum onuda aldırıyım aminn canım inşallah

İnşallah . Bence güzel haberler alacaksın eşine söyle o da bol bol dua etsin . Güzel olacak diye hissediyorum senin için .inşallah buradan yazmutlu haberi

İnşallah . Bence güzel haberler alacaksın eşine söyle o da bol bol dua etsin . Güzel olacak diye hissediyorum senin için .inşallah buradan yazmutlu haberi
İnşâAllâh kuzum benim yumurtam hep sağda oluyor değişik ağrılarım var inşallah bebiştir oda benden gönülden ediyoruz hayırlı zaman inşallah bu aydır senin bayram şekerin geldi inşallah benimkide gelir hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah

Aminnn aminnnnnn güzel haberlere inşallah

Adetiniz bildiğimiz şekilde yağumu yoksa daha bir az mı. Bir arkadaşım da hamile 2 gün kanama yaşamış. Belki öyle bişeydir .bence kan ver en azından için rahat eder

Zaman kaybetme .ona göre bir tedbir alınır progestan kullanıyor muydun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…