Aşılamanın 9.günü soluk çizgi

Gokyuzu3527

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
144
47
48
15 haziranda aşılamamı oldum. Bugün 9.gün az önce test yaptım yapar yapmaz bir soluk çizgi belirdi. Soluk şekilde ama bakınca bariz bir çizgi var ama çok soluk. Acaba çatlatma iğnesinin etkisi midir 13 haziranda da çatlatma iğnesi olmuştum.aynı zamanda progestan da kullanıyorum acaba o da etki ediyor mu.pcos olduğum için adet tarihlerim değişken olabiliyor geçen ay bugün adet olmuştum ama şuan bişey yok . Yardımcı olursanız çok sevinirim

Kuzum hayırlsı olsun öncelikle inşallah vardır bebeğin bende salı günü oldum daha benim doktorum hep 14. Günü bekle diyor bence en az bi 3 gün daha bekle zor biliyorum da

Kuzum hayırlsı olsun öncelikle inşallah vardır bebeğin bende salı günü oldum daha benim doktorum hep 14. Günü bekle diyor bence en az bi 3 gün daha bekle zor biliyorum da
Aynen biliyorum beklemem lazım . Ama test almıştım diğer günler yapmak için. Pek umuudm olmadığı için yapayım dedim tşkr cevap için senin için de hayırlısı olsn

Soluk bi çizgi görünüyor ama yarın sabah yaparsanız tekrar belli olur var mı yokmu

2 gün sonra tekrar kan verdiğinizde 2 kat artmışsa normaldir gözünüz aydın bu arada inşallah sağ salim dogurursunuz
Amin inşalllah. Bişey sorsam 3 gündür falan sol tarafımda bi hiaaiyat vardı bi noktaya toplanmış baskı gibi bir noktada .doluluk hissediyordum. Yani anlatabiliyor myum bilmiyorm. Dün gece bıçak saplanır gibi dört beş defa bi ani ağrı oldum.o hissiyatım gitti. Şuan da panik içindeyim sanki bişey ordan gitti kayboldu.bişey mi oldu acaba çok korkuyorum .bi de bugün nidaha beta vericem . 72 idi.bugün iki katına çıkmışsa bu bir sorun olmadığını gösteiri mi. Sıkıntı oluşunca direkt düşüşe mi geçer ordan anlayabilir miyim herşeyin yolunda oldığunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…