Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamanın 8. Günü erken gebelik testi
- Konu Sahibi sinem0658
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne zaman aşılama nasıldı çok güzel görünüyor çizgi çünküArkadaşlar merhaba bugün aşılamamın 8.günü ve ben bekleyemeyip erken gebelik testi yaptım ve bu şekilde çıktı yaptıranlar tecrübeli olanlar yardımcı olabilirmi
8 gün oldu aşılama olalıNe zaman aşılama nasıldı çok güzel görünüyor çizgi çünkü
Tarih olarak sormuştum aşılama dahil 8. Gün mü ben de aşılama oldum 28 Kasım da çıkması muhtemel yerleşme 7 günde tamamlanıyor kişiye göre8 gün oldu aşılama olalı
26 kasımda yapıldıTarih olarak sormuştum aşılama dahil 8. Gün mü ben de aşılama oldum 28 Kasım da çıkması muhtemel yerleşme 7 günde tamamlanıyor kişiye göre
Evet ama 10 gün oldu olalıÇatlatma iğnesi oldunuz mu ?
10 günde geçer iğnenin etkisi büyük ihtimalle yaEvet ama 10 gün oldu olalı
- 1 Haziran 2024
- 137
- 91
- 13
- 33
Öncelikle umarım bebeğiniz sizinledir çatlatma etkisi 12-14 gün arası sürebiliyor ama çizgi baya da pembe inşallah iğne etkisi değildir sadece, birkaç gün sonra tekrarlayabilirsiniz ya da her gün koyulaşma var mı diye takip edebilirsiniz. Benim bugün 11. Günüm gölge bir çizgi var muhtemelen iğne etkisi çünkü adetim başlıyor. Rabbim sizin gönlünüze göre versinEvet ama 10 gün oldu olalı
İnşallah teşekkür ederim kan verdinizmi hiçÖncelikle umarım bebeğiniz sizinledir çatlatma etkisi 12-14 gün arası sürebiliyor ama çizgi baya da pembe inşallah iğne etkisi değildir sadece, birkaç gün sonra tekrarlayabilirsiniz ya da her gün koyulaşma var mı diye takip edebilirsiniz. Benim bugün 11. Günüm gölge bir çizgi var muhtemelen iğne etkisi çünkü adetim başlıyor. Rabbim sizin gönlünüze göre versin
Merhaba 11 .Gün benim beta 10 çıkmıştı hatta 12. Gün 10 idi adet değil ise leke ise tekrarlamak gerekir belki testi. Bide yumurtlama dan 11 Gün sonra adet olunur mu acaba aşılama mı oldu size deÖncelikle umarım bebeğiniz sizinledir çatlatma etkisi 12-14 gün arası sürebiliyor ama çizgi baya da pembe inşallah iğne etkisi değildir sadece, birkaç gün sonra tekrarlayabilirsiniz ya da her gün koyulaşma var mı diye takip edebilirsiniz. Benim bugün 11. Günüm gölge bir çizgi var muhtemelen iğne etkisi çünkü adetim başlıyor. Rabbim sizin gönlünüze göre versin
- 1 Haziran 2024
- 137
- 91
- 13
- 33
Hayır vermedim iğneden 14 gün geçmesini bekliyordum kan için ama bugün lekelenmem başladı, muhtemelen vermeme gerek kalmayacakİnşallah teşekkür ederim kan verdinizmi hiç
Yumurta boyutu nasıldı bide aşılama günü kan verdiniz mi ben güzel şeyler hissediyorum test ile ilgili sizinle ilgiliEvet ama 10 gün oldu olalı
Siz evde test yapmışmıydınız direk kan mı verdiniz ben sabredemiyorumMerhaba 11 .Gün benim beta 10 çıkmıştı hatta 12. Gün 10 idi adet değil ise leke ise tekrarlamak gerekir belki testi. Bide yumurtlama dan 11 Gün sonra adet olunur mu acaba aşılama mı oldu size de
2 büyük yumurta diğerleri küçüktü doktor yumurtaların tam istediğim gibi demişti yarın 9. Gün kan versem çıkarmı acabaYumurta boyutu nasıldı bide aşılama günü kan verdiniz mi ben güzel şeyler hissediyorum test ile ilgili sizinle ilgili
- 23 Ocak 2024
- 492
- 136
- 18
- 42
Aynı tarihte olmuş aşılamamız bende yapsam denek ki sonuç belli olacak varsa eğer çok sevdim beliritlerin oldu mu26 kasımda yapıldı
- 23 Ocak 2024
- 492
- 136
- 18
- 42
Bende 100 de yüz çıkar hemen sabah erkenden ver2 büyük yumurta diğerleri küçüktü doktor yumurtaların tam istediğim gibi demişti yarın 9. Gün kan versem çıkarmı acaba
- 1 Haziran 2024
- 137
- 91
- 13
- 33
Aşılama olmadı klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, bazen 1 2 erken olabiliyorum cuma bekliyordum çarşamba gelecek gibi, tabi umarım gelmez nedense bu ay çok umutluydum kafa olarak da çok daha rahattım ama kısmet tabi eğer adet olmazsam cuma günü kan vereceğimMerhaba 11 .Gün benim beta 10 çıkmıştı hatta 12. Gün 10 idi adet değil ise leke ise tekrarlamak gerekir belki testi. Bide yumurtlama dan 11 Gün sonra adet olunur mu acaba aşılama mı oldu size de
Umutlanmak istemiyorum çünkü çatlatma iğnesinin etkisi olabilirmi diye korkuyorumAynı tarihte olmuş aşılamamız bende yapsam denek ki sonuç belli olacak varsa eğer çok sevdim beliritlerin oldu mu
- 23 Ocak 2024
- 492
- 136
- 18
- 42
Bende değil bir hafta içinde geçiyor iğnenin etkisi diyorlarUmutlanmak istemiyorum çünkü çatlatma iğnesinin etkisi olabilirmi diye korkuyorum