• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamanın 8. Günü erken gebelik testi

sinem0658

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
23
3
1
30
Arkadaşlar merhaba bugün aşılamamın 8.günü ve ben bekleyemeyip erken gebelik testi yaptım ve bu şekilde çıktı yaptıranlar tecrübeli olanlar yardımcı olabilirmi

Eklentiler

• 5FADFD8A-34E9-446C-B4CB-3B9C300B8C3C.jpeg
    5FADFD8A-34E9-446C-B4CB-3B9C300B8C3C.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 61
Evet ama 10 gün oldu olalı
Öncelikle umarım bebeğiniz sizinledir ❤️ çatlatma etkisi 12-14 gün arası sürebiliyor ama çizgi baya da pembe inşallah iğne etkisi değildir sadece, birkaç gün sonra tekrarlayabilirsiniz ya da her gün koyulaşma var mı diye takip edebilirsiniz. Benim bugün 11. Günüm gölge bir çizgi var muhtemelen iğne etkisi çünkü adetim başlıyor. Rabbim sizin gönlünüze göre versin ❤️

Öncelikle umarım bebeğiniz sizinledir ❤️ çatlatma etkisi 12-14 gün arası sürebiliyor ama çizgi baya da pembe inşallah iğne etkisi değildir sadece, birkaç gün sonra tekrarlayabilirsiniz ya da her gün koyulaşma var mı diye takip edebilirsiniz. Benim bugün 11. Günüm gölge bir çizgi var muhtemelen iğne etkisi çünkü adetim başlıyor. Rabbim sizin gönlünüze göre versin ❤️
İnşallah teşekkür ederim kan verdinizmi hiç

Merhaba 11 .Gün benim beta 10 çıkmıştı hatta 12. Gün 10 idi adet değil ise leke ise tekrarlamak gerekir belki testi. Bide yumurtlama dan 11 Gün sonra adet olunur mu acaba aşılama mı oldu size de

Merhaba 11 .Gün benim beta 10 çıkmıştı hatta 12. Gün 10 idi adet değil ise leke ise tekrarlamak gerekir belki testi. Bide yumurtlama dan 11 Gün sonra adet olunur mu acaba aşılama mı oldu size de
Siz evde test yapmışmıydınız direk kan mı verdiniz ben sabredemiyorum

Aşılama olmadı klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, bazen 1 2 erken olabiliyorum cuma bekliyordum çarşamba gelecek gibi, tabi umarım gelmez nedense bu ay çok umutluydum kafa olarak da çok daha rahattım ama kısmet tabi eğer adet olmazsam cuma günü kan vereceğim

Back
X