Aşılamanın 18. Günü

Nddnsn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
281
199
103
31
Merhaba kızlar, aşılamanın 18. Günü adet gecikmemin 4. Günü hala adet olmadım ara ara adet ağrılarım geliyor oldum olacağım diyorum yok olmuyor. Bugün beta baktırdım 1,20 negatif çıktı. Test öncesi doktora Progestan kaynaklı bir gecikme olabilir mi diye sordum bu kadar gecikme olmazdı normal olman lazımdı dedi. Kendi doktorumda konferansta çarşambaya kadar ulaşamıyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Geç döllenme ihtimali yoktur sanırım aşılama olduğu için.

Zannetmiyorum geç döllenme olacağını ya aşırı stres olduysanız da etkilenmiş olabilir ama tam bilgi sahibi değilim

Zannetmiyorum geç döllenme olacağını ya aşırı stres olduysanız da etkilenmiş olabilir ama tam bilgi sahibi değilim

Yok canım hiç stresli değildim ben kesin olmadı progestanın yüzüne geciktim diye düşündüm hep. Doktorda Progestandan olmaz dedi. Adet ağrıları arada bir oluyor oldum ha geldi ha gelecek diyorum gelen olmuyor.

Yok canım hiç stresli değildim ben kesin olmadı progestanın yüzüne geciktim diye düşündüm hep. Doktorda Progestandan olmaz dedi. Adet ağrıları arada bir oluyor oldum ha geldi ha gelecek diyorum gelen olmuyor.
İnşallah herşey istediğin gönlünden Geçen gibi olur çarşambayı bekle bence kendi doktoruna danış belki tekrar beta ister sonra söktürücü felan kullanırsın olmazsa

İnşallah herşey istediğin gönlünden Geçen gibi olur çarşambayı bekle bence kendi doktoruna danış belki tekrar beta ister sonra söktürücü felan kullanırsın olmazsa

Teşekkür ederim canım. mecbur öyle yapacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…