Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nolur cvp atın sabahtan beri ağlamaktan mahvoldum
Nolur cvp atın sabahtan beri ağlamaktan mahvoldum
canım neden ağlıorsun daha 15.günden bahsediosun önünde kocaman bi 2 haftan var üstelik bana kalırsa yükselme şansı var kendine gel allaha dua et o ol derse olur ama kendini harap edersen bebeğin sana tutunamaz bana kalırsa çok erken yaptırmışsın
merhaba arkadasım iki defa Aşılama yaptırmıs bırı olarak tecrubelıyım bu konularda uzulerek soyluyorum sanırım tutmamış. yanı eger dedıgın gıbı Aşılama yapıldıgı gunde bugune 15. gununse beta hcg yukselmesı gerekıyor . yınede ıstersen bır kac gun bekle tekrala ama sana sunu soylım benım bır arkadasım yaptırdı asılama 15.gun degerı 300 ustundeydı.
Anladım cnm cvp için çok sağol allah razı olsun
senı anlayabılıyorum Bdsayar emıım ıcınden sımdı ne kızıyorsundur bana :) dırek bu sekılde soyledıgım ıcın ama ınan bende senınle aynı durumları ıkı defa yasadım her gecen gun ınsan daha umutlanıyor . tekrarlamayı dusunuyormusun? hanı ınsanın ıcınde az da olsa umudu kalıyo ıste aklında kalacagına ıstersen tekrarla belkı yukselır .dılerım bu mubarek cuma gununde bebegın senınledır
3. Aşılama yaptırcam bilmiyorum valla artık git gide ümdim bitiyo. ..
Slm cnm ben 3 kere asilama yaptirdim,2 ci tuttu ve düştü, 3 cu tuttu ve düştü, ama yinede umudumu kaybetmedim, uzulmeni ve neler hissettirdiği ni cok iyi anliyorum, sen kalbini ferah tut, ;bu arada kac yasindasin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar, allah herkese yardım etsin çocuk isteyenlere nasip etsin inşallah amin..
ben 2,5 yıllık evliyim eşimde sperm düşüklüğü var -3.000-milyon bu yıl aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.
rahim filmi falan çekilecekmiş çok korkuyorum ne kadar acıyor hangi işlemler yapılıyor
özel hastahaneler mi daha iyi ilgilenir iyi olur devlette aynısını yapar mı
yardımcı olur musunuz bildiklerinizi yazar mısınız
çok teşekkürler..
ınsallah canım dıger asılaman tutar . ben 4 yıllık evlıyım hıc korunmadık ama rabbım nasıp etmeyınce olmuyor .
Hilal cnm ben artik asilama yaptirmayacagim, bende 2 senelik evliyim ve ilk gundeb beri bekliyorum, beklemek cokc çok zor biliyorum ama rabbim izin verirse olacak, bu cuma gunu yüzü gözü hurmetine ins en kisa zmmda bizde bu guzel duyguyu yasariz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende 3 yıllık ewlıyım arkadasım klomen catlama ıgnelerı vurunuorum olmadı 3.denıyorum bu ay inş olr ya
Merhaba canım :) bende klomene baslıycam ALLAHIN ıznı ıle bakalım doktorum cok umutlu nedense bu sefer tutturcaz dıyor ya bakalım hayırlısı Rabbımden ınsaALLAH sendende guzel haberler alırız. buarada gunde kac tane ıctın klomenden bırde kac yumosun olustu? klomen yumurtaların kalıtelı olmasını saglıyormus dogru mu??