• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamanın 15. Günü beta hcg 0.458 cıkıpta daha sonra yükselen varmı?

Nolur cvp atın sabahtan beri ağlamaktan mahvoldum

canım neden ağlıorsun daha 15.günden bahsediosun önünde kocaman bi 2 haftan var üstelik bana kalırsa yükselme şansı var kendine gel allaha dua et o ol derse olur ama kendini harap edersen bebeğin sana tutunamaz bana kalırsa çok erken yaptırmışsın

Nolur cvp atın sabahtan beri ağlamaktan mahvoldum

merhaba arkadasım iki defa Aşılama yaptırmıs bırı olarak tecrubelıyım bu konularda uzulerek soyluyorum sanırım tutmamış. yanı eger dedıgın gıbı Aşılama yapıldıgı gunde bugune 15. gununse beta hcg yukselmesı gerekıyor . yınede ıstersen bır kac gun bekle tekrala ama sana sunu soylım benım bır arkadasım yaptırdı asılama 15.gun degerı 300 ustundeydı.

canım neden ağlıorsun daha 15.günden bahsediosun önünde kocaman bi 2 haftan var üstelik bana kalırsa yükselme şansı var kendine gel allaha dua et o ol derse olur ama kendini harap edersen bebeğin sana tutunamaz bana kalırsa çok erken yaptırmışsın

Cvp için cok teşekkürler allah razı olsun

merhaba arkadasım iki defa Aşılama yaptırmıs bırı olarak tecrubelıyım bu konularda uzulerek soyluyorum sanırım tutmamış. yanı eger dedıgın gıbı Aşılama yapıldıgı gunde bugune 15. gununse beta hcg yukselmesı gerekıyor . yınede ıstersen bır kac gun bekle tekrala ama sana sunu soylım benım bır arkadasım yaptırdı asılama 15.gun degerı 300 ustundeydı.

Anladım cnm cvp için çok sağol allah razı olsun

Anladım cnm cvp için çok sağol allah razı olsun

senı anlayabılıyorum Bdsayar emıım ıcınden sımdı ne kızıyorsundur bana :) dırek bu sekılde soyledıgım ıcın ama ınan bende senınle aynı durumları ıkı defa yasadım her gecen gun ınsan daha umutlanıyor . tekrarlamayı dusunuyormusun? hanı ınsanın ıcınde az da olsa umudu kalıyo ıste aklında kalacagına ıstersen tekrarla belkı yukselır .dılerım bu mubarek cuma gununde bebegın senınledır

senı anlayabılıyorum Bdsayar emıım ıcınden sımdı ne kızıyorsundur bana :) dırek bu sekılde soyledıgım ıcın ama ınan bende senınle aynı durumları ıkı defa yasadım her gecen gun ınsan daha umutlanıyor . tekrarlamayı dusunuyormusun? hanı ınsanın ıcınde az da olsa umudu kalıyo ıste aklında kalacagına ıstersen tekrarla belkı yukselır .dılerım bu mubarek cuma gununde bebegın senınledır

3. Aşılama yaptırcam bilmiyorum valla artık git gide ümdim bitiyo. ..

Slm cnm ben 3 kere asilama yaptirdim,2 ci tuttu ve düştü, 3 cu tuttu ve düştü, ama yinede umudumu kaybetmedim, uzulmeni ve neler hissettirdiği ni cok iyi anliyorum, sen kalbini ferah tut, ;bu arada kac yasindasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ınsallah canım dıger asılaman tutar . ben 4 yıllık evlıyım hıc korunmadık ama rabbım nasıp etmeyınce olmuyor .

Hilal cnm ben artik asilama yaptirmayacagim, bende 2 senelik evliyim ve ilk gundeb beri bekliyorum, beklemek cokc çok zor biliyorum ama rabbim izin verirse olacak, bu cuma gunu yüzü gözü hurmetine ins en kisa zmmda bizde bu guzel duyguyu yasariz

Slm cnm ben 3 kere asilama yaptirdim,2 ci tuttu ve düştü, 3 cu tuttu ve düştü, ama yinede umudumu kaybetmedim, uzulmeni ve neler hissettirdiği ni cok iyi anliyorum, sen kalbini ferah tut, ;bu arada kac yasindasin

24 yaşındayım 3 yıllık evliyim

merhabalar, allah herkese yardım etsin çocuk isteyenlere nasip etsin inşallah amin..

ben 2,5 yıllık evliyim eşimde sperm düşüklüğü var -3.000-milyon bu yıl aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.

rahim filmi falan çekilecekmiş çok korkuyorum ne kadar acıyor hangi işlemler yapılıyor

özel hastahaneler mi daha iyi ilgilenir iyi olur devlette aynısını yapar mı

yardımcı olur musunuz bildiklerinizi yazar mısınız

çok teşekkürler..

merhabalar, allah herkese yardım etsin çocuk isteyenlere nasip etsin inşallah amin..

ben 2,5 yıllık evliyim eşimde sperm düşüklüğü var -3.000-milyon bu yıl aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.

rahim filmi falan çekilecekmiş çok korkuyorum ne kadar acıyor hangi işlemler yapılıyor

özel hastahaneler mi daha iyi ilgilenir iyi olur devlette aynısını yapar mı

yardımcı olur musunuz bildiklerinizi yazar mısınız

çok teşekkürler..

merhaba canım rahim filmini istanbulda radyatom radyomarda çektirdim ağrısız bi işlem oldu onun için orayı seçtim
aşılamayı 2. oldu devlette yaptırdım memnun kaldım ilki tutmadı tabi devlette yaptır %15 şans var aşılamada devlette yapsa özelde yapsa şans artmıyor

teşekkür ederm cnm samsunda yaşıyorum devletde yaptırım radyatom radyomarda bu dediğini söylerim inşlh orda vardır kaç para ödediniz acaba
sigortam var bnm

Hilal cnm ben artik asilama yaptirmayacagim, bende 2 senelik evliyim ve ilk gundeb beri bekliyorum, beklemek cokc çok zor biliyorum ama rabbim izin verirse olacak, bu cuma gunu yüzü gözü hurmetine ins en kisa zmmda bizde bu guzel duyguyu yasariz

bende zaman zaman 3.cü aşılamayı denesem mı dıyorum sona vazgecıyorum. Doktorumda bu ay klomen ve catlatma ıgnesını denıyelım dıyor bır kac ay sonra tup bebege gec dedı. kafam cok karısık tup bebekı de zaten bu aralar dusunmuyorum bıraz maddı sıkntım var dıyorum klomenle acaba olurmu dıye ????? rabbım nerde ısteyen varsa versın Düşmanıma bıle Annelık duygusunu tadtısın

bende 3 yıllık ewlıyım arkadasım klomen catlama ıgnelerı vurunuorum olmadı 3.denıyorum bu ay inş olr ya

Merhaba canım :) bende klomene baslıycam ALLAHIN ıznı ıle bakalım doktorum cok umutlu nedense bu sefer tutturcaz dıyor ya bakalım hayırlısı Rabbımden ınsaALLAH sendende guzel haberler alırız. buarada gunde kac tane ıctın klomenden bırde kac yumosun olustu? klomen yumurtaların kalıtelı olmasını saglıyormus dogru mu??

Merhaba canım :) bende klomene baslıycam ALLAHIN ıznı ıle bakalım doktorum cok umutlu nedense bu sefer tutturcaz dıyor ya bakalım hayırlısı Rabbımden ınsaALLAH sendende guzel haberler alırız. buarada gunde kac tane ıctın klomenden bırde kac yumosun olustu? klomen yumurtaların kalıtelı olmasını saglıyormus dogru mu??

bna doktr gunde 2 tane verdı bn 4 tane ıctım klomen yumurtaları buyutuo kalıtelı olmasını saglıo bn bu doktrumu bıraktım 3 ay ozele gttım hep aynı bısı yapmadı doktr sımdı yıne devlete gdıyorum doktorum cok ıı bu sefer bırakma bısmıllah deyıp baslayalım dedı basladık 27 adet oldum 9 11 13 15ilişki gunum 15 ınde cagrdı yumurta olusumuna bakcak ona gore tedavı vercek daha oncede bn ovıtrelle catlama ıgnesı oldum klomen le ama bısı olmadı yahinş bu ay olr bu ay cok heveslıyım tutcak gbıb :D

Back