- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
- 123
- Konu Sahibi haticenurrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol arkadaşım ama bu sefer hiç umutlanamıyorum iğnenin etkisi var mıdır hala ?Bebis gelmiş annesi hayırlı olsun darısı bize insallah
inşallah kuzum ,dediğim gibi umutlanmak istemiyorum çok üzüldüm bugüne kadar, belki iğnenin etkisi diyorum kendimce yine de takdiri ilahiİnşallah bebektir o canım baya net çünkü
Kan verince bizede yaz.inşallah kuzum ,dediğim gibi umutlanmak istemiyorum çok üzüldüm bugüne kadar, belki iğnenin etkisi diyorum kendimce yine de takdiri ilahi
yazarım tabikiKan verince bizede yaz.
Benim bildiğim en fazla 12 gün etkisi varsağol arkadaşım ama bu sefer hiç umutlanamıyorum iğnenin etkisi var mıdır hala ?
bende öyle bilirdim canım ama ..Benim bildiğim en fazla 12 gün etkisi var
canım dünkü kan değerim 204 çıkmış dr daha dönmedi sekreterden öğrendim iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum . ve bu değer katlanır mı bakalımKan verince bizede yaz.
Çook iyi canım hamilesin 2 haftalık. hayırlı uğurşu olsun çok sevindim. inşallah darısı başıma. burdaki hamile arkadaşlara kendm hamileymişim kadar heyecanlanıyorum. kendim hamile kalınca düşünemiyorum ruh halimi :)canım dünkü kan değerim 204 çıkmış dr daha dönmedi sekreterden öğrendim iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum . ve bu değer katlanır mı bakalım
canım benim çok sağol da ben hala emin olamıyorum bide katlanır mı falan heves yapmak istemiyorum kimyasal veya dış olursa diye korkuyorum aşılama olduğum için . bakalım hayırlısı ,kuzum bu arada benim imkansıza yakın bişeydi eğer hamileysem sen hepten kalırsın ben kendim adet göremiyorum ve adetlerim çok az gelyor normalde kalırsın Allahın izniyle sen sadece uğraş ve sabretÇook iyi canım hamilesin 2 haftalık. hayırlı uğurşu olsun çok sevindim. inşallah darısı başıma. burdaki hamile arkadaşlara kendm hamileymişim kadar heyecanlanıyorum. kendim hamile kalınca düşünemiyorum ruh halimi :)
İnşallah canım. ama kimyasal falan olsa değer daha düşük olur. inşallah sağlıklı bir bebektir :)canım benim çok sağol da ben hala emin olamıyorum bide katlanır mı falan heves yapmak istemiyorum kimyasal veya dış olursa diye korkuyorum aşılama olduğum için . bakalım hayırlısı ,kuzum bu arada benim imkansıza yakın bişeydi eğer hamileysem sen hepten kalırsın ben kendim adet göremiyorum ve adetlerim çok az gelyor normalde kalırsın Allahın izniyle sen sadece uğraş ve sabret
aminnnnnnnnnnnnnnn Rabbim herşeyi görüyor biliyor bize hayırlısıyla nur topu gibi bebekler versin inşallah amin dua edelim birbirimize ve haberleşelim canım benimİnşallah canım. ama kimyasal falan olsa değer daha düşük olur. inşallah sağlıklı bir bebektir :)
Aynen canım yaz yine burayaaminnnnnnnnnnnnnnn Rabbim herşeyi görüyor biliyor bize hayırlısıyla nur topu gibi bebekler versin inşallah amin dua edelim birbirimize ve haberleşelim canım benim
Hayırlı olsun annesi sağlıklı hayırlı evlat olur insallah :) darısı bize
inşallah canım Allah sana da nasip etsin en kısa zamandaHayırlı olsun annesi sağlıklı hayırlı evlat olur insallah :) darısı bize
Hayırlı uğurlu olsun canım. darısı başımıza :)