• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılamanın 14.günü bakar misiniz kızlar ?

haticenurrr

Rabbim sana hamd olsun
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
981
375
123
Aşılamanin tam 14.günü , adet olmadım
Göğüs hassasiyeti 14 gündür geçmedi
Kasık ağrısı arada oluyor
Bel ağrısı yok
10.gün kırmızı lekelenme olmuştu çok az da pembe
Bilgisi olanlar yardimci olursa.çok mutlu olacağım :KK36:

Eklentiler

• 20161109_164849.jpg
    20161109_164849.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 547
bu arada dış gebelikten korkuyorum arkadaşlar :( birkaç gündür sağ yumurtalık civarında arada ağrı yapan bişey var ve şişlik var ,solda nerdeyse hiçbişey yok . tecrübeli arkadaşlar varsa yazabilir mi ne olabilir?korkuyorum o yüzden sevinemedim

canım dünkü kan değerim 204 çıkmış dr daha dönmedi sekreterden öğrendim iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum . ve bu değer katlanır mı bakalım :110:
Çook iyi canım hamilesin 2 haftalık. hayırlı uğurşu olsun çok sevindim. inşallah darısı başıma. burdaki hamile arkadaşlara kendm hamileymişim kadar heyecanlanıyorum. kendim hamile kalınca düşünemiyorum ruh halimi :)

Çook iyi canım hamilesin 2 haftalık. hayırlı uğurşu olsun çok sevindim. inşallah darısı başıma. burdaki hamile arkadaşlara kendm hamileymişim kadar heyecanlanıyorum. kendim hamile kalınca düşünemiyorum ruh halimi :)
canım benim çok sağol da ben hala emin olamıyorum bide katlanır mı falan heves yapmak istemiyorum kimyasal veya dış olursa diye korkuyorum aşılama olduğum için . bakalım hayırlısı ,kuzum bu arada benim imkansıza yakın bişeydi eğer hamileysem sen hepten kalırsın ben kendim adet göremiyorum ve adetlerim çok az gelyor normalde kalırsın Allahın izniyle sen sadece uğraş ve sabret

canım benim çok sağol da ben hala emin olamıyorum bide katlanır mı falan heves yapmak istemiyorum kimyasal veya dış olursa diye korkuyorum aşılama olduğum için . bakalım hayırlısı ,kuzum bu arada benim imkansıza yakın bişeydi eğer hamileysem sen hepten kalırsın ben kendim adet göremiyorum ve adetlerim çok az gelyor normalde kalırsın Allahın izniyle sen sadece uğraş ve sabret
İnşallah canım. ama kimyasal falan olsa değer daha düşük olur. inşallah sağlıklı bir bebektir :)

İnşallah canım. ama kimyasal falan olsa değer daha düşük olur. inşallah sağlıklı bir bebektir :)
aminnnnnnnnnnnnnnn Rabbim herşeyi görüyor biliyor bize hayırlısıyla nur topu gibi bebekler versin inşallah amin dua edelim birbirimize ve haberleşelim canım benim :anne::KK46::KK36::KK36:

Back