- 10 Eylül 2022
- 1.398
- 935
- 32
- Konu Sahibi flamingolar
Cuma günü burada olacağım bebeğim 3-4 gibi çıkıyor sonucum umarım senin gibi harika haberlerle burada olurum tekrar kimyasal olmasından çok korkuyorumSende sonucunu burada paylaş olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma günü burada olacağım bebeğim 3-4 gibi çıkıyor sonucum umarım senin gibi harika haberlerle burada olurum tekrar kimyasal olmasından çok korkuyorumSende sonucunu burada paylaş olur mu
Cuma günü burada olacağım bebeğim 3-4 gibi çıkıyor sonucum umarım senin gibi harika haberlerle burada olurum tekrar kimyasal olmasından çok korkuyorum
Maalesef benim sonuç olumsuz Bu gün 13 gün kan verdim Beta 2.30 çıktıGüzel sonuçlarını bekliyorum canım seninde herşey hepimizin istediği gibi olsun inşallah
Üzülme kuzum herşeyin hayırlısı ile bir zamanı vardır en güzel zamanda sende güzel sonuçlar alacaksınMaalesef benim sonuç olumsuz Bu gün 13 gün kan verdim Beta 2.30 çıktı
İnşallah canım çok sağolÜzülme kuzum herşeyin hayırlısı ile bir zamanı vardır en güzel zamanda sende güzel sonuçlar alacaksın
Göğüslerimde kasıklarımda sırtımda ağrılar var birde sürekli gaz çıkarma isteği bu kullanılan ilaçlar iğnelerden dolayımı böyle yoksa gebelik belirtisi mi
Benim aşılamam tutmadı ama ben bu ay kendiliğimden hamile kaldım şuan hamileyimBu hormon ilaçları maalesef yapıyor böyle şeyler.
Test günün nezaman?
İnşallah pozitiftir. Rabbim gönlüne göre versin
Aynen merak ettik sonuç ne oldu acaba onun bari güzel haberini alalımCanım sonucun ne oldu paylaşmadın çok merak ediyoruz
Cuma günü burdayım demişti ama yazmadıAynen merak ettik sonuç ne oldu acaba onun bari güzel haberini alalım
EvetCuma günü burdayım demişti ama yazmadı
Canlar merhaba ben geçen hafta cumartesi aşılama yaptırdım bugün aşırı derecede akıntım var sanki adet olcam gibi normal mi bana bilgi verin lütfenAmin canım amin herkesin istediğini Allahım hayırlısı ile versin
İlaçların iğnenin etkisiyle bunlar normal belirtiler diyor doktorlar canımCanlar merhaba ben geçen hafta cumartesi aşılama yaptırdım bugün aşırı derecede akıntım var sanki adet olcam gibi normal mi bana bilgi verin lütfen
Gebelik için kan testi sonucu mu? Eğer öyleyse maalesef yok 5 üstü olması lazım gebelik için.Kızlar bu ne demek bilen yazsın lütfennnnnnnnnnnn
Evet gebelik için vermiştim kısmet artkGebelik için kan testi sonucu mu? Eğer öyleyse maalesef yok 5 üstü olması lazım gebelik için.
İnşallah en kısa zamanda Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkeseEvet gebelik için vermiştim kısmet artk
Canım TC kimlik no gözüküyor resmi kaldırmalısınKızlar bu ne demek bilen yazsın lütfennnnnnnnnnnn