Aşılamamda 2'ci günüm

GulcanKarakayaTurker NZ

🌙🐥Kün fe yekün 🌙🐥
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
80
45
23
Merhaba arkadaşlar ben polikistik over hastasıyım 3 yıllık evliyim daha önce yumurta geliştirici ilaçlar kulandım rahim filmi de çekildim her şey normal poks harıç. 9 eylülde aşılama yaptırdım 2 yumurtam vardı. çatlama iğnesi kulandım. Aşılamanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum işlemden sonra kanamam oldu bugün 2 günümdeyim siz de aşlamadan sonra hangi belirtiler vardır lütfen benimle paylaşır mısınız.

Merhaba arkadaşlar ben polikistik over hastasıyım 3 yıllık evliyim daha önce yumurta geliştirici ilaçlar kulandım rahim filmi de çekildim her şey normal poks harıç. 9 eylülde aşılama yaptırdım 2 yumurtam vardı. çatlama iğnesi kulandım. Aşılamanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum işlemden sonra kanamam oldu bugün 2 günümdeyim siz de aşlamadan sonra hangi belirtiler vardır lütfen benimle paylaşır mısınız.

Merhaba canım,
Umarım pozitifi görürsün.
Ablalarım aşılamayla gebe kaldı ikiside.
Birinde ilkte tuttu diğerinde 3te.
Aslında ikisindede belirtiler aynıydı ( göğüs hassaslığı/ bel ağrısı/ böyle ateşlenme gibi hisler/ kasık ağrısı) birinde işte tutmuştu birinde tutmamıştı.
Doktorlar ozaman ilaçtaki hormonlardan demişti.
Stress yapmamaya çalış.
Bol bol dinlen, elini karnına koy dualar oku.
Çok güzel beslen, stress yapmamaya çalış, ağır işler yapma.
Hep pozitif şeyler dinle, seni mutlu eden şeyleri düşün.

İnşallah pozitifi görürsün💜

Merhaba canım,
Umarım pozitifi görürsün.
Ablalarım aşılamayla gebe kaldı ikiside.
Birinde ilkte tuttu diğerinde 3te.
Aslında ikisindede belirtiler aynıydı ( göğüs hassaslığı/ bel ağrısı/ böyle ateşlenme gibi hisler/ kasık ağrısı) birinde işte tutmuştu birinde tutmamıştı.
Doktorlar ozaman ilaçtaki hormonlardan demişti.
Stress yapmamaya çalış.
Bol bol dinlen, elini karnına koy dualar oku.
Çok güzel beslen, stress yapmamaya çalış, ağır işler yapma.
Hep pozitif şeyler dinle, seni mutlu eden şeyleri düşün.

İnşallah pozitifi görürsün💜
İnşallah canım benim çok Teşekkür ederim. 🖤

X