Aşılama Aşılamam Tuttu Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

weeby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
8
0
öncelikle siteye yeni üye oldum ama inanın 1 yıldır buradaki paylaşımları takip ettim..ben 4 aşılama yaptırdım.çok şukür ki 4.aşılamam tuttu ve şuan 5haftalık hamileyim..aşılamada moral çok önemli ve stres yapmamak tabiyki..ben ilk 3 aşılamada stres yaptım neden olmuyor deyip durdum..ama son aşılamada umudum yoktu ve oldu..bunları neden mi anlatıyorum çünkü benim gibi aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklara moral vermek istedim..dua etmekten asla vazgeçmeyin ..son aşılamamda bol bol dua ettim ve ALLAH'ım bebeğim olmayacaksa bana sabır ver olacaksada lütfen bir işaret gönder dedim..ve o gece abim çok güzel rüya görmüş..
o an olacagına inandım..son aşılamamdı ve artık tüp bebek düşünmeye başlamıştık..ALLAH isteyen herkese evlat versin..umutsuzluga kapılmamak çok önemli..

merabalar arkadaşlar doktor bana da aşılama önerdi ben çok korkuyorum nasıl bi işlem bi de anestezi ile olabilir mi acaba??

gözün aydın 4.aşılamayı pek yapmıyorlar sanıyordum kısmatmiş demek ki..tebrikler darısı olmayanlara

ezgih83 aşılama ağrılı bir işlam değil hatta hiç birşey hissetmiyorsun sadece tedavinin başlangıcında yumurtayı geliştirmek için iğle yapılıyor..korkulacak bir işlem değil...

merabalar arkadaşlar doktor bana da aşılama önerdi ben çok korkuyorum nasıl bi işlem bi de anestezi ile olabilir mi acaba??

anestezisiz olması bence en güzeli ama eger çok korkuyorsan yada benim gibi kendini çok sıkıyorsan aşılama işlemini anestezili yapabiliyorlar..
10dakika uyuyorsun sadece..200lira işlem ücreti farkı var
hayırlısı olsun

cnm hiç korkulacak birşey yok..sadece 4-5 dk sürüyor..hafif bir iğne sızısı hissediyorsun..

daha sonra yaklaşık yarım saat dinleniyorsun ki geriye akmasın diye.

herkese merhabalar...

bn de asilama ile halmile kalanlardanim insallah burasi cogalir her gecen gun rabbim herkese nasip eder...

ikinci de tutdu su anda 26haftalik hamileyim darisi olmayanlara insallah.....

eskiden diyordum bir hamile kalsam sanki butun sorunlar bitecekmis gibi oluyordu ama insan icindekini hissetmeye baslayinca isler degisiyormus bu sefer daha buyuk
endise korkular sariyormus ama olsun sukurler olsun rabbime....

umarim herkese hayirli ugurlu gelir bu topik bebislerimizi kucagimiza aldigimiz zamanlari da yazariz:KK66::90:

herkese merhabalar...

bn de asilama ile halmile kalanlardanim insallah burasi cogalir her gecen gun rabbim herkese nasip eder...

ikinci de tutdu su anda 26haftalik hamileyim darisi olmayanlara insallah.....

eskiden diyordum bir hamile kalsam sanki butun sorunlar bitecekmis gibi oluyordu ama insan icindekini hissetmeye baslayinca isler degisiyormus bu sefer daha buyuk
endise korkular sariyormus ama olsun sukurler olsun rabbime....

umarim herkese hayirli ugurlu gelir bu topik bebislerimizi kucagimiza aldigimiz zamanlari da yazariz:KK66::90:

canım aşılamanın tuttugu ay progesteron hapı kullandınmı ve kaç gün kullandın ???

benim ilk aşılamada tuttu çok şükür...

bebeğim 14+3 oldu şükür:nazar::nazar:

mrb benim durumum baya bi karışık ve uzun kısa özetlerle geçicek olursam benim 2 oğlum var ama ilk evliliğimden hamileliklerim kötü geçiyo şu anki eşimdende 2 kürtajım 2 kimyasal gebeliğim ve bir tanede eski scarıma yerleşen hematomulu bir bebeğim oldu kalbi durdu ve alındı onun arkasından ameliyat olmak zorunda kaldım ölümlerden döndüm desem yeridir şu andada bebek istiyoruz o kadar çok dr dolaştıkki acıbadem kadıköy ümraniye mecicana kadıköy şifa kaan kocatepe amerikan hospital acıbadem fulya çağsu d.h vs. ve en son riskli gebelikler de uzman biri daha bulduk fulya bahçeci tüp bebek merkezi bora cengiz çok ii biri gerek olmadığı halde sperm örneği hsg genetik testlerimiz vs hepsiyapıldı çok şükür hiç bi sorun yok ama ben 1 seneden beri hamile kalamıyorum o kadar yoruldumki anlatamıyorum derdimi kimselere ve tüp bebek istedim dr kalıcaksın sabırlı ol dio ama bende o güçde sabırda kalmadı yapmıyo tüp bebek acaba aşılamamı yaptırsam diorum yarın gidicem yumurtlamama bakıcak benim yumurtlamam oluyo artık işin prof oldum :) ama bakıcak işte yarın konuşmayı düşünüyorum aşılamamı yaptırsam die senin nasıl karar verildi ve ilk denemende tuttu bana yazarmısın ???

X