- 20 Eylül 2020
- 112
- 59
- 48
- 42
- Konu Sahibi Meryemhusna
-
Canım biraz erken yapmışsın testi ama Allah gönlüne göre versin inşallah benimde 2 aşılama oldu tutmadı tedaviyi bıraktım virüs yüzünden Rabbim 4 ay sonra bana nasip etti çok şükür inşallah dana en kısa zamanda nasip ederArkadaslar 15inde asilama yaptirdim bugun yani 5inci gunde sabredemeyip idrar testi yaptim uc tane ucundede silik de denmez aslibda cok belirgin ikinci cizgi cikti 14unde catlatma ignesi olmustum hamilelik hormonu icerdigi icin pozitif cikabiliyormus idrar testi ama cok umitledim acikcasi ayni durumu yasayip hamile olan varmi testlerin resimleride ekte bi bakin lutfen bu arada 5 gun sonra kan testi istefi doktorum sonuclari paylasirim simdiden tesekkurler
Ayni gun olmusuz igneyi ertesi gun sali gunu asilama yapti heyecandan sabredemedim bu silik cizgiyi bile gormek guzel umarim husranla bitmez cumaya kan testi vericemBende 14 de catlatma ignesi oldum doktor 8. Veya 10. Gunden sonra test yap istersen dedi igmeden dolayi pozitif çıkar bildigin uzere bosuna yapmissin sabirla beklemen lazm canm
Evet biraz erken oldu cumaya kan testi vericem insallah guzel bi haber paylasirim sizlerle bu arada tebrik ederim allah ol deyince oluyor isteCanım biraz erken yapmışsın testi ama Allah gönlüne göre versin inşallah benimde 2 aşılama oldu tutmadı tedaviyi bıraktım virüs yüzünden Rabbim 4 ay sonra bana nasip etti çok şükür inşallah dana en kısa zamanda nasip eder
O yüzden hep umutlu olmak gerekEvet biraz erken oldu cumaya kan testi vericem insallah guzel bi haber paylasirim sizlerle bu arada tebrik ederim allah ol deyince oluyor iste
Ben klomen kullanip catlatma ignesi oldum tedavi görmüyorum ama inşallah rabbim dualarimizin karşılığını verir. Haber ver mutlu olurum ❤Ayni gun olmusuz igneyi ertesi gun sali gunu asilama yapti heyecandan sabredemedim bu silik cizgiyi bile gormek guzel umarim husranla bitmez cumaya kan testi vericem
Bende klomen ve igne ile asilama oldum birbirimizi haberdar edelim umalim guzel haber veririz hepimizBen klomen kullanip catlatma ignesi oldum tedavi görmüyorum ama inşallah rabbim dualarimizin karşılığını verir. Haber ver mutlu olurum ❤
İnşallahBende klomen ve igne ile asilama oldum birbirimizi haberdar edelim umalim guzel haber veririz hepimiz
Merhaba çok erken yapmışsınız testi bende 14 de oldum aşılama sabırla beklememiz gerek stres yapmamanız gerek canım hatta benim Dr evde test bile yapmamanız söyledi günün geçince gel kan testi yapalım demişti hayırlısı olsun inşallah hepimiz için Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınArkadaslar 15inde asilama yaptirdim bugun yani 5inci gunde sabredemeyip idrar testi yaptim uc tane ucundede silik de denmez aslibda cok belirgin ikinci cizgi cikti 14unde catlatma ignesi olmustum hamilelik hormonu icerdigi icin pozitif cikabiliyormus idrar testi ama cok umitledim acikcasi ayni durumu yasayip hamile olan varmi testlerin resimleride ekte bi bakin lutfen bu arada 5 gun sonra kan testi istefi doktorum sonuclari paylasirim simdiden tesekkurler
Canım bnede klomen çatlatma iğnesiyle aşılama oldum yarın iğnenin 12. Aşılamanın 10. Günü test yapacagım sabah inşallahh tutmuşturBende klomen ve igne ile asilama oldum birbirimizi haberdar edelim umalim guzel haber veririz hepimiz
şu an tüm testlerin pozitif çıkacaktır çatlatma iğnesinden dolayı. 15 güne kadar pozitif çıkar eğer sonra ki günler de test pozitif olursa gebelik vardır.Arkadaslar 15inde asilama yaptirdim bugun yani 5inci gunde sabredemeyip idrar testi yaptim uc tane ucundede silik de denmez aslibda cok belirgin ikinci cizgi cikti 14unde catlatma ignesi olmustum hamilelik hormonu icerdigi icin pozitif cikabiliyormus idrar testi ama cok umitledim acikcasi ayni durumu yasayip hamile olan varmi testlerin resimleride ekte bi bakin lutfen bu arada 5 gun sonra kan testi istefi doktorum sonuclari paylasirim simdiden tesekkurler
Umarim sonrasi husran olmaz cok kotu bir bekleyisşu an tüm testlerin pozitif çıkacaktır çatlatma iğnesinden dolayı. 15 güne kadar pozitif çıkar eğer sonra ki günler de test pozitif olursa gebelik vardır.
Insallah tutmustur haber ver mutlaka bizede umut olurCanım bnede klomen çatlatma iğnesiyle aşılama oldum yarın iğnenin 12. Aşılamanın 10. Günü test yapacagım sabah inşallahh tutmuştur
NegatifInsallah tutmustur haber ver mutlaka bizede umut olur
İyi günler bende bu ayın 16 sinda aşılama yaptırdım ama test falan yap demedi doktor bana haftaya pazartesi çağırdı. Birde bana 10 tane iğne verdi karın dan yapmak için. Size de doktorunuz verdi mi iğneden.Arkadaslar 15inde asilama yaptirdim bugun yani 5inci gunde sabredemeyip idrar testi yaptim uc tane ucundede silik de denmez aslibda cok belirgin ikinci cizgi cikti 14unde catlatma ignesi olmustum hamilelik hormonu icerdigi icin pozitif cikabiliyormus idrar testi ama cok umitledim acikcasi ayni durumu yasayip hamile olan varmi testlerin resimleride ekte bi bakin lutfen bu arada 5 gun sonra kan testi istefi doktorum sonuclari paylasirim simdiden tesekkurler
Benim de bugün 10. Günüm test yaptım negatifCanım bnede klomen çatlatma iğnesiyle aşılama oldum yarın iğnenin 12. Aşılamanın 10. Günü test yapacagım sabah inşallahh tutmuştur
Ben de 18.de aşılama oldum. Bana sadece progestan fitil verdi. İnşallah hepimizin tutmuştur hayırlısıylaİyi günler bende bu ayın 16 sinda aşılama yaptırdım ama test falan yap demedi doktor bana haftaya pazartesi çağırdı. Birde bana 10 tane iğne verdi karın dan yapmak için. Size de doktorunuz verdi mi iğneden.
Erken yapmissin testi 10.gunde cikmaya bilir. Hemen olumsuz dusunme.Benim de bugün 10. Günüm test yaptım negatifinşallah siz iyi haber verirsiniz
Çok uzulmemeye çalışıyorum 2-3 gün sonra bir daha bakacağım ama ne bileyim hem sanki tutmuş gbii his oluyor hemde tutmamış gibi çok zor gerçektenErken yapmissin testi 10.gunde cikmaya bilir. Hemen olumsuz dusunme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?