aşılamadan sonra sancı ve gaz problemi

superkaliflower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
321
224
53
Merhaba kızlar

geçen hafta çarşamba günü aşılamam yapıldı ..herşey allaha şükür çok iyi geçti.2 gün sonra bende aşırı bir gaz sancısı başladı.otururken kramplar sanki bıçaklar giriyor yumurtalıklarıma kasıklarıma .hala da otururken kalkarken baskı ve gaz problemi var hiç böyle olmazdım .geçen ay klomen kullandığımda böyle bir sorun yoktu .normalde de ince giyinmem ve belimin açık olmamasına çok dikkat ederim..daha önce aşılama yaptırıp bu şekilde şikayetleri olan var mı? bu hamilelik belirtisi olabilir mi? yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Pazartrsi günü ben de aşılama oldum,benim de işlemden sonra başladı ve hala var,belimin ağrısı özellikle. Bugün 3üncü gün be sol kasığımda pıt pıt diye bişey var 1-2 saattir.

benimde canım şu anda oturdugum halde bile ağrım var kasıklarımda hızlı oturamıyorum yavaş yavaş oturmam lazım alttan bıçaklar giriyor sanki.benimde aşılamamın 7. günü.

yani klomen ve çatlatma iğnesi olduğumda böyle sıkıntılar yaşamadım hiç üşütsem çoktan geçmesi lazım neler yaptım çünkü inşallah bebişler bizimledir:)

İnşallah sen yine 7 günü devirmişsin ben daha 3. 1 yıldır evliyim ve pcos mücadelem bu noktaya geldi. Hakkımızda hayırlısı.

bizim sebebi yok yani pko değilim.eşiimin morfolojisi %2 idi aşılama olacağı zaman değeri %5 e cıktı doktor ıkımız içinde cok iyi değerleriniz bundan sonrası Allaha kalmış dedi.rahim filmimden kan degerlerıme kadar hersey normal
sadece progesteron 6 ama cogu doktor kaale bıle almıyor buu degerı kac doktora gıtıysem problem olarak görmedıler başka diyebileceğim birşey yok ..eşimin sperm değerleri 84 milyon bir öncekinde 174 milyon cıkmıstı

Slm kızlar bende aşılama yaptirali 4 gün oldu ara ara sag ve sol kasıkta inceden sancı oluyor çok afedersiniz tuvaletim gelince kendimi zor atıyorum wc ye gaz sancısı dan alttan bıçak sapliyolar sanki canım o kadar yaniyo Allah emeklerimizi boşa cikarmasin insallah..

GÜnaydın,5inci günüm bugün. Kasık ağrılarım geçmiyor,gazım geçmiyor,sol kasığımda pıt pıt diye bişeyler var,hatta çok ilginç gündüz sol tarafım akşamları sağ tarafım ağrıyor. Bu akşam doktor kontrolüm var hayırlısı allahtan.

GÜnaydın,5inci günüm bugün. Kasık ağrılarım geçmiyor,gazım geçmiyor,sol kasığımda pıt pıt diye bişeyler var,hatta çok ilginç gündüz sol tarafım akşamları sağ tarafım ağrıyor. Bu akşam doktor kontrolüm var hayırlısı allahtan.
ü

canım doktor aşılamadan sonra kontrole m içağırdı beni çğırmadı seni ne için çağırdı?

birde progestan kullanıyor musun ben aşılamadan sonraki 10.günde progestan kullanımını bırakıcam.bıraktıktan 3 gün sonra adet başlıyor hamıle degılsem ..geçen ay hıc bırakmadım progestan adeti egcıktırdıgı için çok umutlanmıstım..zaten tutmuşsa tutmuştur artık hayırlısı Allahtan

Back
X