Aşılama Aşılamadan sonra ovitrelle (çatlatma iğnesi) kullanan var mı??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hestia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
961
12
118
46
İzmir
Benim 4 gün önce ilk aşılamam yapıldı.Aşılamadan bir gün önce ovitrelle vuruldum.Aşılama bitince dr tekrar ovitrelle(çatlatma iğnesi) yazdı.Aşılamadan sonra 5. günü vurdurmamı istedi.Ben aşılamadan sonra çatlatma iğnesinin ne işe yarayacağını anlamadım.Üniversite hastanesinde olduğum için belli bir doktorumda yok soramadım.Aranızda aşılamadan sonraki günlerde çatlatma iğnesi olan var mı???

yok canım.o iğne aşılamadan 36 saat önce yapılır.fakültede olsa devlette olsa farketmez doktoruna sorsaydın keşke.demekki bir bildiği vardır koskoca fakülte doktoru sonuçta.

yok canım.o iğne aşılamadan 36 saat önce yapılır.fakültede olsa devlette olsa farketmez doktoruna sorsaydın keşke.demekki bir bildiği vardır koskoca fakülte doktoru sonuçta.

Bende ona güveniyorum.Koskoca fakülte doktoru olmasına :) vardır sanırım bi bildiği.Yarın sabah gidip yaptırıcam.Ama benim durumumda olan yok galiba.Yani aşılamadan sonrada çatlatma iğnesi olan.Çünkü kimse birşey yazmadı :)

BEN OLDUM CNM ,HEMDE DÜN :)OVITRELLE 250..YARIN DA AŞILAMAM OLUCAK,GEÇEN HAFTA 6 GÜN GONAF İĞNE VURULDUM GÖBDEKTEN PAZAR GÜNÜ İĞNELERİM BİTTİ,PZTSİ DRA GİTTİM KAN VE ULTRASYONA GİRDİM..YUMURTALARIM 21mm olmuş gayet iyi dedi.akşam 8 de çatlatma iğnesini yapıosun dedi.işte yrnda saat 11 gibi aşılamam yapılacak..

canim valla ben 4 kere asilama yaptirdim hepte ovidrell 250 mg kullandim ama ilk kez duydum her zaman 36 saat once yapilir zaten ovidrelin amaci catlatma icin kullaniliyor kendinde internette arastirabilirsen

bende dün ( cuma günü) yaptırdım aşılamayı bana da dedi doktorum önümüzdeki salı otrivelle yap diye vardır herhalde bir bildikleri

bende dün ( cuma günü) yaptırdım aşılamayı bana da dedi doktorum önümüzdeki salı otrivelle yap diye vardır herhalde bir bildikleri

İnşallah hayırlısıyla pozitif sonucu alırsın.Ben bu konuyu açtıktan bir süre sonra öğrendim neden verildiğini.İğnedeki hormonlar aynı zamanda rahim tabakasını hazırlayıp bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş.Bunu öğrenince içim rahatlamıştı. Benimki negatif sonuçlandı.Kısmet değilmiş.Şimdi 2. aşılamayı bekliyorum..

çok ilginçmiş sebebi.ben ilk aşılamamda böyle bir şey yaşamadım şimdi 2.aşılama sürecindeyim doktorumun gene verceğini sanmıyorum.bu konuda o kadar çok çalışma yapılıyorki hepsini uygulamamızda bilmemizde mümkün değil.İşimiz Allah 'a kalmış durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…