Aşılama Asilamadan sonra 14.gun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Beyzos hanim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
103
23
28
Aşılamayla hamile kalanlar yardım edin lütfen bugün asilamadan sonra 14.gunum idrar testi yaptım ama silik çizgi bile yok kan verdim ama öğleden sonra cikicak sağ kasigimda yürürken kasılma var ara ara adet olucakmis gibi hissediyorum idrarda çıkmayınca ama umutsuzlastim benim gibi 14 15 gün sonra idrarda çıkmayıp kanda çıkan var mı

Geç çıkabilir adet gelmezse yine tekrarla. Bende aşılama yaptırdım bekliyorum. Yabancı bir forumda adetten 20 gün sonra öğreneni okudum

İnşallah tutmuştur.

Hadi inşallah pozitiftir de bana da umut olursun. Ben geçen hafta çarşamba iğnemi oldum cuma da aşılama yapıldı.
Ben bide 32 günde oluyorum adetimi normalde gunume 1 hafta var doktora aşılama yapılırken söyledim ama normal gününde olmazsın dedi kendileri geliştirdiler catlattilar iğneyi o yüzden değişti yani kafam çok karıştı o yüzden başka formları okudum hep günlerine yakın oluyomus

Benim tam günümden 1 2 gün sonra oldu. Hatta ondan 4 gün önce kahve akıntı oldu acaba yerleşme mi diye heyecan yapmıştım.
Çatlamadan 14 gün sonra adet diye biliyorum ama seninki geç oluyormuş..
Normalde de kendi çatladığında geç oluyor bunlar çaylaysa da. Ne fark var ki?

Öyle canım gerçekten çok yoruldum hep fiziksel olarak hem ruhsal olarak coktum 15.gun bile idrarda çıkmayınca pek umudumda yok umut olurlar belki diye konu açtım
Benimde 2. Aşılamam canım. Benimde hiç umudum yok Allah biliyor ya.
Dr.herşeyin mükemmel olduğunu söylüyor bir sıkıntı yok diyor ama olmuyor.
Çok üzülüyorum
Bütün arkadaşlarımın bebeği var sürekli soruyorlar. Düşünmüyoruz daha demekten bıktım

Ben de çok merak ediyorum. Biliyorsun benim de 13. gün idrarda negatif çıktı. Sen bana da umut olacaksın arkadaşım. İnşallah müjde verirsin, heyecanla bekliyorum.

Sen ne yaptın canım test yaptırdın mi
Dun bat idi. Bu sabah idrar testi yaptim, negatif. Dun gece cok ama cok hafif leke gelmisti. Sabah test negatif cikinca ve aşırı karnim agriyinca ped taktim. Ama ne ped lekelendi, ne tuvalette akintim var. Cok hafif kahvemsi bir akinti geliyor. Ya adetim sökülmedi ya da bu ilaclar duzenimi bozdu. Agla agla icim çıktı bugun.....

Devamı geldi mi canım yoksa üstüne mi gördün acaba

Geldi geldi canım. Nisan 2019 Aşılama konusuna yazmıştım. Negatif. Bu ay ara vereceğiz. Sonra devam edilecek tedaviye. Ama edip etmemekte kararsızım.
Ben de 1 ay ara verdim canım yarın bat benim tekrar yaptircaz aşılama sorun çıkmazsa benim çünkü hormonlar sürekli degisiyo kaç yildir tiroid yüzünden tedaviye baslayamamistik bu ay düzenli kullanmadım ilaclarimi da inşallah sorun cikmaz sen de bence bırakma tedaviyi daha fazla zaman kaybetme canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…